Wkadk

Sådan ser godt til en aften

Nogensinde spekuleret over, hvordan at gøre din make-up, hår og alt det andet ubesmittet? Læs videre for at finde ud af!

Steps

Sådan ser godt til en aften. Giv dig selv masser af tid, før du nødt til at gå.
Sådan ser godt til en aften. Giv dig selv masser af tid, før du nødt til at gå.
 1. 1
  Giv dig selv masser af tid, før du nødt til at gå.
 2. 2
  Brug en shampoo og balsam lavet til din hårtype, vaske dit hår godt og efterlade din balsam i et par minutter, derefter skylles. # Håndklæde tørre dit hår, kam igennem med en bred tand kam.
 3. 3
  Føntørre dit hår, og derefter bruge glattejern til at gøre det mere lige! Men hvis du foretrækker løse krøller (eller dit hår er naturligt krøllet) bruge en diffuser med en curling balsam. Dette vil sikre, at krøller er hoppepude og fuld.
 4. 4
  Til make-up, skal du bruge en lille smule af fundament til at dække op nogen pletter på dit ansigt. Sørg for at bruge en foundation, der ikke er olie-baseret, eller du vil i sidste ende bryde ud og se svedig i løbet af natten.
 5. 5
  Påfør en neutral øjenskygge til dine øjenlåg med en lille / medium børste. For en røget effekt, anvende en dyb grå eller rigere lilla.
 6. 6
  Krølle dine vipper med en øjenvippe curler, derefter anvende 2 lag mascara. Hvis du har rimelige øjenvipper, anvende et lag mascara på toppen af ​​dine øjenvipper så godt. (For et ekstra spark, brug en metal øjenvipper curler, og varme den med din hårtørrer for omkring 10 sekunder, før du bruger det. Forskellen er dramatisk, og effekten varer hele natten. Bare vær forsigtig med ikke at få krøllejernet for varmt; teste det med fingrene først).
 7. 7
  For glødende kinder, bruge en creme eller gel blusher. Put en meget lys støvning på æblet af dine kinder og sprede tilbage til din hårgrænse. (For at finde æblerne, smile big, de er i videst del af dine kinder.)
 8. 8
  Påfør et tyndt lag glitrende lip gloss.
 9. 9
  Hvis du vil gøre dine negle, kan du enten male dem en solid farve til at supplere dit outfit, eller blot anvende et lag klar neglelak at gøre dig se poleret og feminin. Neglelak gør sandaler ser ti gange mere sofistikeret.
 10. 10
  Før det bliver klædt sat på deodorant (helst med antiperspirant) og en duftende krop spray eller parfume. Må ikke over gøre det med parfume. Du vil have folk til at lugte dig, når de er inden for omkring en fod og en halv væk fra dig, ikke når du gå på Værelset. Du bør generelt holde sig til omkring 2 spritz på din hals og et par på dine håndled og hår.
 11. 11
  Vælg dit outfit omhyggeligt! Selv hvis du går ud, behøver du ikke ønsker at se desperate eller tarvelige!
 12. 12
  Hvis du ønsker at se sexet, skal du vælge kun en del af din krop til at fremhæve. hvis du bærer en kavalergang-styrke top, lad ikke din mave peek ud. Eller, hvis du ønsker at vise lidt ben, ikke også bære en low-cut skjorte. En sexet kvinde accentuerer et område, en tarvelige man accentuerer to eller flere.
 13. 13
  Hvis du ønsker at se romantisk, så prøv at bære pink eller rød, eller noget feminint som en strømmende nederdel. Hvis du er i tvivl, så husk MODEST er varmest!
 14. 14
  Hvis det er bare en afslappet aften, slid jeans eller et par fine bukser med en lys eller mønstret skjorte.
 15. 15
  Hvis du går til en fest, bære nogle af dine bedste tøj. Bare fordi du går et sted som en fest betyder ikke, du er nødt til at bære en miniskirt og nedringet top! Hvis du er komfortabel at bære en kortere nederdel, bære en med støvler. Eller du kunne prøve iført jeans, hæle og en lys top. Hvis du ønsker at bære en nedringet top, hold den med jeans eller bukser, og flade sko eller killing hæle.
 16. 16
  Hvis du er iført åbne tåede sko, husk at male din tå negle en farve, der supplerer dit outfit.
 17. 17
  Hvis du ønsker at gå til en mere sikker måde at få folks opmærksomhed end blinkende kødet, så prøv at bære en nederdel med mønstret eller lyse strømpebukser. Eller bære et fantastisk stykke smykker som glitrende øreringe, eller din foretrukne charme armbånd. Eller prøv tilbehør, såsom en dejlig bælte, en håndtaske eller en sød hals tørklæde. Et stænk af farve kan gå en lang vej.

Tips

 • Det ser godt ud er ikke lig leder desperat! Tænk attraktive kvinder i film og blade. De er normalt ikke viser en masse hud over. Mindre udsat hud er mere! Efterlad nogle mysterium.
 • Må ikke altid sætte anstrengende indsats ind i dit hår, forlader den løs og behagelig kan være endnu mere sexet.
 • Husk, at du ikke behøver at gå til et dyrt boutique at finde søde tøj og tilbehør. Prøv likvidatorer (som Marshalls, TJ Maxx, eller Ross) for veldesignede tøj til overkommelige priser. De får deres beholdning fra dyrere butikker, så du kan finde gode tilbud. Du behøver ikke at bruge en masse penge for at se godt ud for din aften!
 • Ofte er det mest slående udseende bestående af enkle stykker, plus en opsigtsvækkende element. For eksempel er intet mere sexet end en enkel sort tank top, jeans og en funky halskæde. Eller prøv at parre din favorit Little Black Dress med slående hæle.
 • Frem for alt føler sig trygge med, hvad du slid.

Advarsler

 • Brug aldrig en mørk læbe-liner med en lys læbestift, det er bare tarvelige. Lip-liner er designet til at definere dine læber, så holde med en nuance, der matcher din læbestift eller gloss.
 • Undgå orange eller brune nuancer af læbestift, herunder koraller, som de gør tænderne forekommer mere gul. I stedet holde med en skygge af læbestift eller gloss med en blå undertone. Prøv blommer, Nelliker, vine og violer.