Wkadk

Hvordan til at spotte falske Louis Vuitton punge

Når du køber et dyrt pung fra et navn, mærke som Louis Vuitton, er det vigtigt, at du ved, du får den ægte vare. Du kan spotte fleste forfalskninger ved at undersøge udseende og kvalitet af selve posen. Andre gange forske sælgeren er nok til at give dig en god idé om pung ægthed.

Steps

Hvordan til at spotte falske Louis Vuitton punge. Find ud af, hvis posen er en autentisk design.
Hvordan til at spotte falske Louis Vuitton punge. Find ud af, hvis posen er en autentisk design.

Kig på det overordnede design

Posen design bør være dit første fingerpeg om dens ægthed. Nogle falske designs er naturligvis falske, men andre kan kræve lidt mere forskning for at fange.

 1. 1
  Find ud af, hvis posen er en autentisk design. Odds er, hvis du ikke genkende design som en Louis Vuitton, kan det ikke være. Hvis du er i tvivl, så tjek posen design gennem en butik, på den officielle Louis Vuitton hjemmeside, eller i et katalog for at bestemme dens ægthed.
 2. 2
  Vær opmærksom på design, der er tilbøjelige til at synes reelle, men er faktisk falske. Flerfarvet, Cherry Blossom, og Cerises designs er ikke tilgængelige i alle taske stilarter. Vintage stykker er også mere tilbøjelige til at være svindel.
 3. 3
  Hvis du køber et varemærke monogram taske, så sørg for bogstaverne er trykt tydeligt i guld med brune linjer gennem LV. Undgå ensfarvede monogrammer eller monogrammer med en grøn nuance.

Vær opmærksom på de små detaljer

Dit næste største anelse om en pose autenticitet bør være de små detaljer, såsom sine lynlåse, foring eller datokodeapplikationer. Hvert design er lidt anderledes, men der er mange ligheder mellem design, der også vil hjælpe fingerpeg dig i.

 1. 1
  Undgå poser med en vedhæftet tag. De fleste officielle Louis Vuitton punge ikke har etiketten. Stedet, tag er adskilt, ofte gled ind i en lomme af tasken. Vær særlig forsigtig med tags, der ser billige og er fastgjort med lidt mere end en tynd snor.
 2. 2
  Vær opmærksom på foring. De fleste knock-offs bruge billige plast eller ruskind til linje deres tasker. En rigtig pose kan være forsynet med en bred vifte af tekstiler, afhængigt af den specifikke konstruktion, men de fleste er foret med lærred, fine mikro monogram tekstil, cross-grain læder, polyester eller microfiber ruskind.
 3. 3
  Vær på vagt over poser, der har plastik viklet rundt om håndtagene. Den oxiderende naturlige okselæder behøver ikke denne beskyttende plastik og poser, der kommer med at plast kan være forfalskninger.
 4. 4
  Kig på nogen hægter eller andet hardware. Legitime poser bruger messing eller guld metal, men mange forfalskninger bruger plastik med et lag af guld maling.
 5. 5
  Kig efter lynlåse med "lv"-logoet præget på trækket.
 6. 6
  Kontroller, at "made in" label. Oprindeligt var autentiske Louis Vuitton tasker kun lavet i Frankrig. For de sidste mange årtier, men selskabet har også produceret poser i Europa, Spanien, Tyskland og Italien.
 7. 7
  Kontroller dato-koden. Hovedparten af ​​poser fremstillet efter begyndelsen af ​​1980'erne har en produktion kode stemplet på posen. Siden 1990'erne, indeholder koden to bogstaver efterfulgt af fire tal. Før 1990'erne, var koden et eller to bogstaver efterfulgt af tre eller fire numre. Nogle var også enkel tre nummerkoder.
  • Kig på det rigtige sted. Normalt er datokode placeret under D-ringen.
 8. 8
  Kender de specifikke dele af en bestemt taske. Selvom der er mange ligheder fra taske til taske, ikke to designs er nøjagtig ens. Forskning hvilken type foring, fødder og base, blandt andre detaljer bør en bestemt stil posen har. Tjek på selskabets hjemmeside eller spørg din nærmeste butik.

Kontrollere kvaliteten

Rigtige Louis Vuitton tasker er fint udformet.

 1. 1
  Undersøg sting. Dette gøres bedst i person, men hvis ikke det er muligt, så spørg sælgeren for så mange close-up fotos som muligt. Sloppy sting foreslå en forfalsket taske. En anden indikator for en forfalsket fodaftryk er antallet af sting per inch (SPI) af sømmen. SPI (sting per inch) henviser til antallet af sting i en enkelt tomme af sømmen. En højere SPI count vil udmønte sig i større samlet søm styrke, (og derfor en højere kvalitet håndtaske). Autentiske Louis Vuitton tasker vil generelt have en højere SPI tælle end mange af de falske på markedet.
 2. 2
  Gå væk fra poser med et skævt mønster. Legitime poser har omhyggelige, selv mønstre, der er godt matchede og forholdsmæssige. En pose med en skrå mønster, der ikke passer sammen med sig selv vil sandsynligvis være falsk.
 3. 3
  Kig efter upside-down lv s på bagsiden. Ikke alle autentiske poser har hovedet LV s, men mange gør, især hvis design blev foretaget med en kontinuerlig, sømløs stykke læder, der omslutter hele posen. Dette gælder især for de Speedy stilarter, Keepalls og Papillons.

Kend sælgeren

Pålideligheden og omdømme en sælger kan være så stor en anelse til en pose autenticitet som selve posen.

 1. 1
  Forskning sælgeren, især hvis du køber en taske i en online-auktion eller via en lignende online-mødested. Tjek sælger feedback. Kig efter sælgere med en overvældende stor andel af positive tilbagemeldinger med kommentarer og undgå sælgere med negativ feedback, nul feedback, eller privat feedback.
 2. 2
  Undgå sælgere, der tilbyder ingen returret.
 3. 3
  Læse mellem linjerne. Hvis sælgers produktbeskrivelse gør dig tilbageholdende med at købe varen, Stol på dine instinkter.
 4. 4
  Hvis du ikke kan se posen i person, kigge efter lister med grundige billeder. Kun købe en pose, når du har set, som minimum et billede af forsiden, bagsiden base, foring, dato kode og det prægede "Louis Vuitton Made in" stempel.
 5. 5
  Spørg efter yderligere billeder fra sælgeren. De kan ved hjælp af billeder af rigtige Louis Vuitton punge til at sælge forfalskninger.
 6. 6
  Kig efter tilbud, men vær på vagt over for sælgere, der tilbyder en pose på et betydeligt nedsat pris. Et legitimt pose, der retails i hundredvis vil formentlig ikke sælge for mindre end 75€ slet ikke i ny betingelse.
 7. 7
  Undgå sælgere, der hævder at have poser fra en "ny kollektion" endnu ikke i butikkerne.
 8. 8
  Undgå sælgere, der hævder at have poser fra en "engros-liste" eller "slutafregning likvidation." Louis Vuitton ikke rabat, har forretninger eller gøre engros. Enhver sælger, der hævder ellers ikke til at stole på.
 9. 9
  Må ikke købe Louis Vuitton punge fra gadesælgere, da selskabet ikke tillader gadesælgere til at bære deres merchandise.

Tips

 • Søg på internettet for billeder af forfalskninger versus fotos af den ægte vare. Få en idé om, hvad en falsk ser ud i forhold til en reel design.
 • Må ikke narre af ekstramateriale. Falskmøntnere kan også falske støvsugerposer, kvitteringer, gaveæsker, autenticitet cads og pleje pjecer. Inddragelsen af ​​disse ekstramateriale er ikke en garanti for ægthed.