Wkadk

Sådan at fortælle, hvis en designer taske er falsk

En ny designer taske er en glæde, opdage det er en falsk er det ikke. Hvis du er i markedet for en designer taske, vil denne artikel hjælpe dig spot reproduktioner, forfalskninger og genuines.

Steps

Sådan at fortælle, hvis en designer taske er falsk. Forstå forskellen mellem en knock-off og en ægte taske.
Sådan at fortælle, hvis en designer taske er falsk. Forstå forskellen mellem en knock-off og en ægte taske.
 1. 1
  Forstå forskellen mellem en knock-off og en ægte taske. Kendskab til forskellen kan du foretage et informeret valg om køb af enhver taske.
  • Et ægte designer taske er lavet af den oprindelige kendte designer og det kan også ske ved en mindre kendt designer, men det primære fokus er på high-end designere. Posen logo, charme, vedhæftede filer osv., er alle en del af det oprindelige design ned til nøjagtig placering og antallet af sådanne funktioner. Tags, underskrifter eller mærker med angivelse af designerens navn udgør en integrerende del af posen overordnede design og autenticitet. Prisen er bestemt af, hvad forbrugeren er villig til at betale for en designer etiket.
  • En juridisk knock-off/imitation er "designer-inspireret", men ikke en direkte kopi. Forudsat en sådan pose gør ikke krav på at være den oprindelige designer taske og ikke forsøge at bruge varemærkebeskyttede symboler, eller funktioner. I de fleste tilfælde kan det juridisk efterligne den stil og farver af en autentisk designer taske, mens tage sig af eventuelle definere funktioner afviger på tydelige måder for at undgå. Selv om det kan foreslå posens ligheder mærke, at det er inspireret af, vil det ikke hævde at være en egentlig designer taske. Uden tæt inspektion, kan tilføjelser nemt forveksles med den virkelige ting, nogle gange får dig til at bruge for meget på det i den tro, af den oprindelige designer taske. Men hvis du ved, hvad man skal kigge efter, skal du være i stand til at få øje på forskellene.
  • Ulovligt, falske tasker sætte sig på tværs af som værende den ægte designer taske, helt ned til det allersidste logo, tag, charme, osv. Forfalskninger kopiere alt om designeren taske, og passere sig ud som den originale mærke med ingen forsøg på at skille sig som look-alikes. Priserne for forfalskninger kan variere betydeligt fra billigt at forsøge at sælge posen for høje mængder. Det er ulovligt at lave falske merchandise, og mens købe det, gøre det understøtter ulovlig aktivitet.
  • Vær opmærksom på, at designeren inspirerede poser kan bære velsignelse af den oprindelige high-end designer, hvor passende kompensation er betalt, og kontrakter udvekslet giver mulighed for lavere ende knock-offs i kæden detailhandlere, osv. Normalt i butikken vil med stolthed sige noget langs linjer ", som licenseret af X brand for vores butik."
 2. 2
  Være gemme klogt. Det bedste sted at købe en designer taske er at gå til en berømt butik til for designer tasker. Egnede butikker omfatter butikker, der bærer samme navn som brand og kvalitet afdeling eller boutique butikker. De ansatte bør være vidende, når de bliver spurgt om den stamtavle, kvalitet og garantier om posen.
  • Antage, at enhver designer taske sælges på et loppemarked eller gadesælger er suspekt. Designermærker ikke tillader gadesælgere at sælge designer tasker eller punge. Det ville være en sjælden lejlighedsvis finde på at have en billig designer taske blive smidt ud på et loppemarked, det er muligt, men usandsynligt.
  • Vide alt hvad du kan om designer tasker, hvis du køber fra ejendom salg,, online auktion sites osv. Anvend følgende trin for at eventuelle køb af designer tasker foretaget på sådanne steder.
  • Spørg betroede fashionistas du ved, hvor de køber deres designer tasker fra. De vil være klogt at de gode butikker.
 3. 3
  Vær realistisk om prisen. Designer tasker koste en masse penge, fordi de er godt udformet, og de er statussymboler. Hvis prisen er for godt til at være sandt, så er det, og tasken er falsk.
  • Hvis du køber lovlig knock-offs, vær sikker på du ikke betaler for meget og dobbelt kontrollere kvaliteten!
 4. 4
  Spørg forhandleren, hvis posen er reel, en kopi eller falsk. Døm selv ringen af ​​autenticitet af svaret, holde dine følelser i skak, og din sunde fornuft på forkant. Sælgere, der undgå at besvare spørgsmål eller er undvigende har noget at skjule.
  • Spørg, hvis du kan returnere det, hvis det er defekt eller falsk. Naturligvis skal du ikke forvente gadesælgere at acceptere dette!
  • Spørg, hvis der er nogen ægthedscertifikater ledsager posen.
 5. 5
  Kende tegn på en falsk eller knockoff taske. Der er mange tegn, der kan tyde på en pose manglende autenticitet:
  • Den syning: Kig nøje på syning af posen. Sjusket, skrå og ujævne syninger er et tegn på et dårligt lavet, og derfor er en falsk taske. Designer tasker vil altid have kvalitet, fordi det er en del af designerens ry for at producere en kvalitet element.
  • Kontroller tags eller etiketter. Kontroller de indvendige tags - er de stemplet i læder eller håndsyet? En indlysende falske får ingen navn på indersiden tag. Check uden mærker samt fordi mange designere omfatter autenticitet etiketter på ydersiden af ​​posen.
  • Kontrollér materialet. Hvis det er læder, bør det lugter som læder. Hvis det er meningen at være holdbart lærred, bør det være en stærk og godt syet. Materialet kan fortælle dig en masse om posens kvalitet. Hvis den egentlige pose normalt har et mønster inde derefter falske tasker med primært have bare én farve i hele indersiden.
  • Kontroller logoet. Logos er ofte et slip-up område for kopier. De kan have stavet navnet lidt anderledes, såsom Carter stedet for Cartier. Og, jo mere populær på "bankede off" taske, jo større er behovet for at være forsigtige, fordi det er nemt at blive taget fordel af. Når man ser på syninger på siderne, og du ser "LV" Det bør fortsættes på den anden side af posen og det gælder også for de andre symboler på posen. Og de fleste knockoff Chanel poser har sikringsanlæg Os stedet for Cs, som faktisk gør det lovligt at sælge, men er naturligvis en falsk. De klip det til at gøre det ser rigtig, når det kommer ud af en støvpose.
  • Kig efter et serienummer. Dette er et stempel indeni, der siger mærket (det må ikke være i alle tasker).
  • Tjek foret. Hvis de indvendige lyder som papir gnide sammen, så det er ikke den ægte vare. En rigtig designer taske vil være foret, og ofte med læder. Igen, skal du kontrollere syning af foring, hvis det er relevant, og observere, om det er dobbelt syning (ikke altid tilfældet).
  • Kig efter farvevariationer. Selv om nogle variationer vil være åbenlyse, andre kan være meget subtile. Vær sikker på at have en tæt inspektion.
  • Bemærk slid break-in. Selv om dette er post-køb, hvordan din taske bærer i kan være et tegn på dens ægthed. For eksempel læder på håndtaget, efter et par uger, ser gerne en god slidt læderjakke gør. Det skal have en "ældet look". Syningerne må forblive intakt og ikke begynde at flosse. Zipper håndtag, der falder tidligt indikere en falsk.
 6. 6
  Må ikke forveksle en designer taske med at gøre et køb af værdi. Med en designer taske, du køber mærket så meget som posen, og det kan ikke være til dit budget s fordel, medmindre penge ikke er et problem. Altid tjekke posen, designeren eller almindelig brand, for sin kvalitet, før den stil. På den måde vil du hurtigt lære, at selv nogle designer intervaller indgå kompromiser, der ikke er acceptabelt for prisen spurgt. Det er næppe giver mening at bruge 750€ på en plasticpose med en designer mærke i løbet af en vellavet ordinære label læder taske ved 150€. Undersøg og holde dit hoved ansvaret for din tegnebog, ikke din mode-kapret hjerte.
  • Kig efter unge, up-and-coming designere, hvis design viser utrolig lovende, men endnu ikke hente enorme priser. De kan sælge online via et websted som på forsendelse i en kvalitet tøj eller gave butik eller i et lokalt håndværk marked, Lær osv. hvordan at spotte kvalitet og stil og støtte en ny designer.

Tips

 • Husk, hvis læderet ikke er tung som læder, bør være det ikke er ægte eller dårligt lavet betyder at det er ikke reel.
 • Hvis du kan returnere din taske til sælgeren, så sørg for, hvad mængden af ​​tid, du har indtil du ikke kan returnere den. Tjek om din taske er en falsk før du KAN IKKE returnere den.
 • De fleste design huse som Louis Vuitton, der gør poser med deres underskrift logo eller monogram har måder at fortælle, hvis posen er falsk eller ægte. Louis Vuitton underskrift "LV" poser er de sværeste at opdage en falsk.
 • Husk at se på tags. De tags er en død giveaway af en knock-off. Hvis tags ikke ser håndsyet, stemplet, eller endda ikke der, det er ikke reel.
 • Den Juicy symbol øjeblikket "Love G & P". Knockoffs kan have "Kærlighed P & G", men det kunne også bare betyde posen er lidt ældre, som Juicy produkter fremstillet før 2006 havde "Kærlighed P & G".
 • Du kan tage din taske til butikken og sammenligne logoer, foring etc., og se, om din taske er faktisk en falsk.
 • Kig efter stavekontrol tags på pungen. Hvis der er en typografisk fejl på enhver tag på ydersiden eller indersiden af ​​tasken, er det en falsk, for sikker.
 • Hvis du kan undgå det, ikke købe din "designer" poser væk fra gaden.

Advarsler

 • Hvis du planlægger at sælge forfalskninger, være helt klar over de juridiske og moralske konsekvenser. Online auktionssider er altid hårdt ned på forfalskninger, det er fint at være sælger den virkelige element, eller en knock-off ikke hævder at være den ægte vare, men det er aldrig godt at sælge falske tasker.