Wkadk

Sådan kjole til en sort slips begivenhed

Er du clueless omkring dress code for en sort slips begivenhed? Får du invitationer i mailen og undren, hvad dælen betyder "sort slips" påklædning indebærer? Du er havnet på den rigtige side.

Steps

Sådan kjole til en sort slips begivenhed. Bestem hvilket niveau af sort slips tilfælde kræver.
Sådan kjole til en sort slips begivenhed. Bestem hvilket niveau af sort slips tilfælde kræver.

Afkode, hvad sort slips betyder

 1. 1
  Bestem hvilket niveau af sort slips tilfælde kræver.
  • Der er flere forskellige måder at sorte slips begivenheder er nævnt i invitationer. Den første er "Black Tie foretrækkes." Det betyder, at en sort slips påklædning bør være dit første valg, men hvis du ikke kan trække ud den sorte slips tux eller gulv længde kjole til en eller anden grund, vil du stadig være tilladt i tilfælde med en virkelig flot outfit, så som din bedste jakkesæt eller en meget flot cocktail kjole.
  • Hvis du ikke vælger at bære sort slips til en begivenhed, som anses for sort foretrækkes slips, bør du gøre det med tillid og acceptere det faktum, at de fleste mennesker vil være iført sort slips påklædning.
  • Etiketten "Black Tie Valgfri" giver lidt mere fingerpeg i, hvordan man kan klæde for begivenheden. Dybest set, bør du ikke klæde ned til en sort slips valgfri begivenhed, men du kan vælge at bære enten fuld sort slips antræk (fx en tux for mænd og et gulv længde kjole for kvinder), eller du kan bære en dejlig kulør for mænd og en meget flot kjole til kvinder. På et sort slips valgfri arrangement, vil publikum sandsynligvis blive delt i halve mellem sort slips og en meget formel stil kjole.
  • Hvis du stadig ikke kan beslutte hvad der skal bære, og du kender andre mennesker, der deltager i arrangementet, så spørg dem, hvad de vil være iført. Dette kan give dig et ben op på, hvad der præcist at bære, især hvis du kan bede vært for begivenheden.
  • Den endelige etiket for en sort slips begivenhed, der er lidt mindre brugt, er "Black Tie Creative." Det drejer sig om den mindste formelle, men ikke desto mindre stadig formelle. Black Tie kreativ betyder, at du kan skifte ud af dine hvide tux shirt til en sort skjorte eller du kan bære en rød slips at tilføje smag til dit outfit. For damerne, kan du være lidt flashier i dit valg af kjole farver, og det er ikke uhørt at endda gå så langt som til at bære en tiara.

Herretøj for en sort slips begivenhed

 1. 1
  Bær fuld smoking, herunder en tux middag jakke, en smoking skjorte med en vinge krave, bukser, cummerbund eller vest og en sort butterfly kjole til en sort slips begivenhed.
  • Overveje iført en blå smoking. Selv invitationen siger sort, kan du stadig trække ud iført en midnatsblå tux til en sort slips begivenhed.
 2. 2
  Fuldend dit look med skinnet sort.

Dametøj efter en sort slips begivenhed

 1. 1
  Vælg et gulv længde kjole til at bære. Floor længde kjoler er mere elegant end korte kjoler. Hvis du har en tre fjerdedele længde, meget flot sort kjole, der vil arbejde for.
 2. 2
  Vælg en rig, elegant farve til din kjole. Black altid virker.
 3. 3
  Sæt din almindelig dag pung til side og vælge en satin eller beaded, mindre kobling eller pung for en sort slips begivenhed.
 4. 4
  Træk dit bedste for begivenheden. Jo mere gnistre, jo bedre, det er en tid for dig til at skinne.
 5. 5
  Fremhæv dit outfit med en pels, hvis du har det.
 6. 6
  Udfyld din sorte slips look med.
  • Aften sko, der er satin, beaded eller skinnende er gode valg.