Wkadk

Hvordan man laver en butterfly

Realiseringen af ​​et butterfly for dig selv er meget bedre end at købe en ny dyr en, især hvis du laver et kostume til Halloween eller en scene produktion. Desuden vil din bue være forskellig fra andre og vil gøre dig ser særligt. For at gøre en butterfly, følge disse instruktioner.
Bemærk: For instruktioner om at binde en butterfly, Sådan binde en butterfly læse.

Steps

Hvordan man laver en butterfly. Find et stykke tykt stof.
Hvordan man laver en butterfly. Find et stykke tykt stof.
 1. 1
  Find et stykke tykt stof. Hvis du ikke ønsker at købe nogen, anvende materiale fra uønskede tøj som denim jeans, en blomstret kjole, osv.
 2. 2
  Skær stof i form af et rektangel. Størrelsen af ​​dette vil afhænge af, hvor stor du vil have din bue til at være. Normalt, det er godt at skære det til en højde på 6in / 15cm (som senere vil blive foldet over og bundter i midten) og en længde på ca 4.5in / 11.5cm (lige over, hvad der vil være den endelige længde af butterfly. Hvis du ønsker at bruge en anden størrelse af stof, teste det ved at folde det på midten, kramme det ind i en bue, og under hensyntagen til de små trim, der vil gå tabt, når du syr / skjul kanterne.
 3. 3
  Form stævnen. Fold stoffet i halve på langs - inside-out, hvis relevant - og sy de tre sider af rektanglet, forlader omkring 1 tomme sys ikke. Vend arb vrangen ud gennem hullet, og luk derefter hullet med et par små, uanselige sting (gerne), hvis det er nødvendigt.
 4. 4
  Fastgør stævnen form. Finde centrum af rektanglet og skubbe toppen og bunden af ​​stoffet i en bue-lignende form. Sy den ned i midten for at holde det på plads. Hvis du gerne vil skjule sømmen sy en lille bånd omkring midten.
 5. 5
  Tilføj et gummi elastisk på bagsiden af buen. Måle en længde af elastisk, der vil passe behageligt omkring halsen, sy derefter på midten af ​​det elastiske til midten af ​​bagsiden af ​​buen.
 6. 6
  Test-sy en knap i den ene ende af det elastiske og sy et knaphul i den anden. Dette vil lade dig fastgøre bånd omkring halsen. For at sy et knaphul, skal du oprette en slids i elastikken, at knappen sidder gennem stramt og sy sløjfer omkring kanterne for at forhindre dem optrævling.
 7. 7
  Kontroller for størrelse. Hvis fit er godt, sy knappen på permanent. Du kan også vælge at sy sløjfer over begge ender af elastiske for at forhindre dem optrævling.

Tips

 • Jo mindre knapperne, jo bedre.
 • Prøve sy en søm omkring kanterne af sløjfe (før syning midten sammen) til et færdigt udseende.
 • Sy det pænt, så det ser professionelt.
 • Sy den midterste del flot og fast.

Ting du behøver

 • Nål og tråd / symaskine
 • Passende stof til at gøre din butterfly
 • Lineal til måling
 • Knapper
 • Saksens stof
 • Gummi