Wkadk

Hvordan man kan overvinde frygten for at køre for første gang


Nervøs lære at køre bil? Bare slap af! Du har fået dine svar lige her.

Steps

Hvordan man kan overvinde frygten for at køre for første gang. Blive fortrolig med køretøjet.
Hvordan man kan overvinde frygten for at køre for første gang. Blive fortrolig med køretøjet.
 1. 1
  Blive fortrolig med køretøjet. Sid i førersædet og lære om det pågældende køretøj. Find alle de grundlæggende kontroller, såsom vinduesvisker funktion, lysene, sikkerhedsseler, blink, og pedaler.
 2. 2
  Juster dit sæde, sikkerhedssele, og spejle. Først, skub sædet frem eller tilbage, så du kan nå alle de pedaler med de korrekte fødder. Så spænde dig i, og hvis sikkerhedsselen er justerbar, sørg for at det ikke er for højt på din hals. Spejlene skal justeres hver gang du går ind i bilen, begyndende med bakspejlet. Vip spejlet, så du kan se klart ud tilbage forruden, og sørg for din nat-vision funktionen er slået fra. Begge sidespejle skal vendes, så du kan se din bil på indersiden af ​​spejlet, og alt bagved eller ved siden af ​​dig skal være på ydersiden af ​​spejlet.
 3. 3
  Lad som om du kører. Hvis du kørte, hvad ville du så gøre? Gå over stopprocessen, drejning procedure, og skiftende, hvis du er i en manual-transmission køretøj. Sørg for at du er meget fortrolig med alle de grundlæggende kontroller / arme / switche og deres placeringer.
 4. 4
  Eliminer distraktioner. Sørg for at du kører med en person, du kan stole på og stole på, og kick alle andre ud af bilen. Du behøver ikke at have et publikum, når du er ved at lære. Lad radioen - eller spille klassisk musik roligt. Sørg for at du er godt hydreret, og at du har brugt på toilettet, før du kommer ind i bilen.
 5. 5
  Husk, at kørsel skal være sjovt, når du får hænge af det. Må ikke behandle bilen som en fjende - det vil få dig, hvor du ønsker at gå, hvis du ved hvordan.

Tips

 • Lær fra en, du kender godt, og forsøge at samle en person, der ikke er nervøs, og ikke råbe.
 • Hvis du kører for allerførste gang, bør du gå til en stor, tom parkeringsplads, hvor du kan blive fortrolig med, hvordan bilen fungerer, grundlæggende kørsel, sving, parkering mv
 • Sørg for, at bilens vinduer og lys er alle rene, til at forbedre synligheden. På den måde du ved, du kan se, hvad der er derude!
 • Hvis du har en duft, du virkelig gerne, så prøv at sprøjte det eller vejrer bilen med det. Kendskab giver komfort.

Advarsler

 • Watch out for andre bilister. Vi kan være en vanvittig meget og ikke altid ved, når en anden chauffør har brug for et vist spillerum.