Wkadk

Hvordan til at vokse op og få et liv

Er folk konstant fortæller dig at vokse op og få et liv? Nå det er faktisk hvordan man gør det.

Steps

Hvordan til at vokse op og få et liv. Tænk, når folk siger dette.
Hvordan til at vokse op og få et liv. Tænk, når folk siger dette.
 1. 1
  Tænk, når folk siger dette. Er du 20 år gammel og du sidder i dine boksere på sofaen ved 15:00 se tegnefilm?
 2. 2
  Grow up dit billede. Du kan stadig være dig med din stil, opdatere det en smule. Du kan ændre de lyserøde glitrende jeans og lyserøde skjorter til mørk vask jeans med en cool bælte, og en lyserød trøje med nogle funklende øreringe. Det er både feminin men mere moden. For mænd, hvis du er vant til at bære de over store trøjer eller t-shirts med baggy beskidte jeans, prøv en dejlig afslappet montering jeans med en afslappet t-shirt eller skjorte med krave. Sneakers er fint, og tilføje en hat til noget andet. Styles forslag er i bunden.
 3. 3
  Vær mere opmærksom på alt. Hvad sker der med de krige, der for nylig døde, hvad der skete i denne ulykke, hvad er noget nyt ude. Læse aviser eller tidsskrifter er fint. Eller ser nyhederne også. Bare holde sig ajour med tiden.
 4. 4
  Tal med folk. Når du taler til dem ikke være fjollet. Lyt til hvert ord er sagt, gøre nogle af dine egne kommentarer så godt.
 5. 5
  Har en passion i livet. Noget du er afsat til, om det er en sport, musik, en anden form for kunst eller hobby med et stort følge. Noget, som du gør hele tiden, der fylder noget tid. Videospil og spille Barbie hele dagen er ikke den bedste værdi derude. (Dette inkluderer at spilde din tid på internettet)
 6. 6
  Omgiv dig med modne mennesker, eller modenhed.
 7. 7
  Har meninger om ting. Find hvor du står på tingene.
 8. 8
  Kom ud af huset. Du kan ikke forvente alt, hvad du vil have ud af livet til at komme banker på din dør.
 9. 9
  Lav dine egne penge. At finde en måde at lave din egen indkomst er den bedste måde at føle uafhængige og øge din selvtillid. Uanset om det betyder at få et job, eller starte din egen virksomhed, bruge internettet og være kreative og finde en måde at tjene penge. Du vil føle sig så meget bedre om dig selv, når du ikke behøver at afhænge af andre mennesker eller dine forældre til at give dig penge og almisser.

Tips

 • Det er vigtigt at vide, at du rent faktisk ønsker at få et liv, før du rent faktisk kan gøre det.
 • Det tager noget tid.
 • Når du endelig lykkes at få et liv, lever det til fulde.
 • Livet er, hvad du gør det, du er den ene i kontrol over din egen skæbne.