Wkadk

Sådan respektere dig selv i løbet af en opløsning

Efter forhold slutter, hvordan kan du opfører dig på en måde, der siger, at du respekterer dig selv? Det er svært, fordi at blive dumpet eller bare slutter et forhold kan gøre du føler, du har undladt en eller anden måde. Alligevel er det vigtigt, at du respekterer dig selv som en person, og fortsæt. Lad os antage, at du er en ung kvinde, hvis kæreste har lige fortalt dig, at han ønsker at bryde op med dig og se andre kvinder.

Steps

Sådan respektere dig selv i løbet af en opløsning. Saml dine tilhængere.
Sådan respektere dig selv i løbet af en opløsning. Saml dine tilhængere.
 1. 1
  Må ikke tigge. Han slog op med dig. Han har allerede gjort op hans sind. Ligegyldigt hvor chokeret, panik og i smerte du er, du ikke bede ham om endnu en chance. Det er meget svært at gøre, men prøv svært ikke at græde for meget - selvfølgelig kan det være umuligt ikke at græde. Men gråd lidt, så at sige, "Jeg er så ked af om dette, men hvis det er din beslutning, jeg har intet andet valg end at acceptere det," er langt mere værdig end skrigende, "Nej, forlad mig ikke! I 'll gøre noget orlov> du vil have mig til! " Lad ham forlade og derefter pitche din hysteriske pasform.
 2. 2
  Saml dine tilhængere. Nu er det tid du har brug for dine venner og familie, mere end nogensinde. Ringe til dem og fortælle dem, du har brudt op med din. De vil forhåbentlig komme flyvende til din side for at trøste og holde dig med selskab, mens du sygeplejerske dit knuste hjerte tilbage til sundhed. Forsøg ikke at gå enegang.
 3. 3
  Genkende, når det nytter ikke at forsøge at tale med ham mere. Han kan holde kalde dig, forsøger at lade dig ned nemt, siger han stadig bekymrer sig om dig, eller mange andre ting. Men han vil stadig ikke forpligte sig fuldt ud til dig, ikke virkelig ønsker at være din kæreste mere, osv. Lad ham gå, min pige. Det nytter ikke noget. Hans forsøg på at kommunikere med dig efter den kendsgerning, er ikke om dvælende følelser han har for dig -. Det handler om ham Han forsøger ikke at blive set som en bad guy, men virkeligheden er, har han gjort med dit forhold og komme videre. Det er tid for dig at prøve din sværeste at gøre det samme.
 4. 4
  Lad ham ikke strengen dig sammen efter den kendsgerning. Han har fortalt dig, at han har planer om at date andre piger, og måske er han endda sagt, at han vil »holde dig i tankerne, bare i tilfælde tingene ikke fungerer." Selvom du stadig elsker ham, det er en taber proposition for dig. Denne mand vil have sin kage og spise det også - han ønsker at holde dig i lommen som en trøstepræmie, hvis hans plan at finde en Playboy Bunny mislykkes. Du er den backup plan. Hvad et ryk! Ligegyldigt hvor meget du elsker ham, så fortæl ham det vil ikke arbejde for dig, og lad ham vide, at det er slut. Periode.
 5. 5
  Aldrig lade ham se dig svede. Når den store opløsning er overstået, ikke holde på at lade ham komme til dig. Selv hvis du ikke har lyst til det, gå få klædt og gå ud med dine venner. Du behøver ikke at få beruset, eller forsøge at (ligesom de kan gøre), men bare at gå og hænge med vennerne er en god ting. Prøv at undgå at gå til steder, hvor du vil være tilbøjelige til at løbe ind i ham. Hvis du ser ham, mens du er ude, bare smile og nikke. Hvis du føler at du måske græde, undskylde dig og på toilettet. Gør dit gråd derinde, og kom ikke ud indtil du ser stærke igen (selvom du føler dig usikker indeni, skal du prøve dit bedste for at se ud som om du er okay).
 6. 6
  Gennemgå forholdet. Der er en god chance for, at nu hvor han er væk, kan du se tilbage og indse, at der kan have været advarselsskilte om denne fyr. Gennemgang af forholdet og anerkende, hvor problemerne begyndte kan være værdifulde i senere relationer - de kan fingerpeg dig ind på faresignaler i nye mennesker, eller lad du har en chance for at tilpasse dine egne adfærd, hvis du virkelig mener, at du havde nogle fejl.
 7. 7
  Lyt til breakup sange og historier. Det hjælper fylde dig med en positiv følelse af magt for at høre sange som "I Will Survive" og "Du Oughtta Know". Det kan hjælpe til at høre dine venner fortælle deres breakup historier, også. Bare at vide, at andre har været igennem lignende hjertesorger kan hjælpe dig med at føle sig mindre alene. Skru op dit stereoanlæg og rock ud - det vil hjælpe, også, vel vidende, at nogen skrev en sang, du kan relatere til nu. Du går, pige!
 8. 8
  Lad gjort gøres. En masse fyre bryde op med piger, og derefter vil have dem tilbage senere. Dette kan eller ikke kan være en god idé. Hvis du beslutter dig for at prøve igen, så prøv en gang mere - ikke forsøge igen efter det. Går tilbage sammen efter tid kan være en dårlig idé for en række årsager:
  • Det kan lade ham vide, at du kan acceptere at blive behandlet dårligt og stadig lade ham komme tilbage, så han er mere tilbøjelige til at behandle dig dårligt igen (forudsat, selvfølgelig, han behandlede dig dårligt i første omgang).
  • Det kan gøre dig virke svag i hans øjne - det er ikke godt, hvis han er eller dominerende til at begynde med, eller hvis du kender din selvtillid og selvværd er ikke så højt, som du gerne vil.
  • Det giver en aura af uundgåelighed at forholdet - med andre ord, kan du begynde at føle sig som det er din skæbne og din undergang, at uanset hvor du prøver at bryde ud, vil du altid ender med ham igen, hvis din og agtelse er lavt.
  • Hvis han var respektløst til dig, det desensibiliserer dig til hans manglende respekt for dig.
 9. 9
  Erkend, at kun få mennesker vil respektere dig, medmindre du insisterer. Hvis du ikke gør det, giver du andre grønt lys til at behandle dig som snavs. Må ikke du tør gøre det til dig selv! Stå op, og insistere på, at du blive behandlet med værdighed, den måde alle mennesker skal behandles. Tillade en fyr til at gå hele over dig er den værste mangel på respekt i verden.
 10. 10
  Erkend, at du lige har fjernet en mr. eller Ms Forkert. Det sætter dig et skridt tættere på Mr. eller Ms Right. Og uanset hvad du gør, aldrig nøjes med Mr. eller Ms du vil gøre.
 Tak endnu en gang den store Dr. Samura jeg tro Krotov jeg ønsker at dele mit vidnesbyrd til hver en her om, hvad denne store mand gjorde for mig, jeg var gift i mere end seks år nu kender barn med dette, har mit hjerte været problemer, så jeg ikke ved, hvad de skal gøre. Og jeg er gået fra det ene sted til det andet jeg stadig ikke fundet en løsning på mit problem på indtil en dag i mit kontor, da en af ​​mine venner kom på besøg, så jeg har gemt dette for hvert organ ikke at dele dette problem nogen, så når jeg ser situationen på jorden nu er min mand er om at få en anden kvinde, jeg prøver mit bedste for at dele dette med en ven, så hun rådgive mig at kontakte denne store mand for en spell cast så jeg var ikke mig selv for at fortælle hende mit problem, så jeg spørger hende, hvad vi det tage mig? Hun sagde, at det, vi ikke tage meget tid blot tre dage er det, vi skal gøres så jeg ser op og ned var vi starter jeg fra nu? Hun insisterer for mig at prøve ham jeg bede hende om hans kontakt, hun gav mig sit nummer, og hans e-mailadresse hans nummer +2347030410643 og her er den e-mail SAMURATELLERSPELL100@GMAIL.COM så jeg kaldte ham først, før jeg e-maile ham til at vide, om hans skrive person, så han kastede den magi og er så tilfreds med min mand med to børn med dette, manden er stor og hans spell casting er reelle tak til min ven, kan Gud almægtige velsigne jer alle fra Faith Hill

Tips

 • Gøre en masse aktive ting - det vil hjælpe distrahere dig. Motion, sport, film, strand ture, udflugter med veninder eller familie, vil disse alle hjælpe dig fordrive tiden, og vise dig, at du kan have en god tid uden ham.
 • Forsøg ikke at gøre dette på egen hånd. Få dine venner til at hjælpe dig med din hjertesorg.
 • Embrace din hjertesorg, føle det. Elsk dig selv, alt hvad du gør fra nu ind i fremtiden du gør det for dig!
 • Livet går videre! Sætte dit hoved højt op, smiler og fortsætte på din rejse! Husk, der er større fisk i havet!
 • Må ikke forvente, at det hele bedre natten over. Det tager en sæson af healing. Men hvis du er ærlig, hver dag tingene bliver lidt nemmere, når du begynder at finde ud af måder at leve som en enkelt person igen.
 • Når du føler dig klar, at komme tilbage i dating spillet! Men gør det, når du føler, du er klar, og der er ingen rush ----.
 • Lad ham ikke tror, ​​problemet er dig, fordi han vil forsøge at gøre du føler, at måde at få din magt. Må ikke vise ham dine følelser nogensinde. Være stærk. Du behøver ikke ham.

Advarsler

 • Gør ikke noget farligt eller skadeligt for dig selv. Den smerte, angst og vrede du føler vil passere - hårdt, som det kan synes at tro i øjeblikket. Giv dig selv lidt tid til at føle sig bedre. Husk det er ligesom et brækket ben: det gør ondt noget forfærdeligt i starten, men inden for en dag eller to, det er allerede begyndt at helbrede og føle sig bedre.
 • Må ikke frigive dine dårlige følelser på din ex. Denne type af udslæt handling kan have alvorlige og dvælende konsekvenser.