Wkadk

Sådan at fortælle, hvis en pige bruger du

Er hun en kvinde? Er hun hot? Hvis ja, er der store chancer hun formentlig ved hjælp af dig mindst en smule. Hot piger er vant til særlig behandling. Kvinder er typisk forkælet og bliver vant til en sådan behandling. I dag skal du ikke blive overrasket over at høre en pige sige "Jeg ved, jeg er forkælet, men min far siger, at der er noget galt med det!"

Steps

Sådan at fortælle, hvis en pige bruger du. Når du går på datoer kigger på hende, hvis hun virkelig kan lide dig, hun vil se glade og begejstrede, hvis ikke det er et dårligt tegn.
Sådan at fortælle, hvis en pige bruger du. Når du går på datoer kigger på hende, hvis hun virkelig kan lide dig, hun vil se glade og begejstrede, hvis ikke det er et dårligt tegn.
 1. 1
  Når du går på datoer kigger på hende, hvis hun virkelig kan lide dig, hun vil se glade og begejstrede, hvis ikke det er et dårligt tegn.
 2. 2
  Når du går ud, og hun forventer altid en gave, eller du skal betale for alt, dette er endnu et dårligt tegn. Hvis hun var ved hjælp af dig, ville hun blive skuffet, hvis du ikke bringe hende noget eller kjole lidt rodet.
 3. 3
  Fortæl hende, at du er lidt kort på kontanter, og hvis hun ville pitche. Hvis hun synes ulykkelig til at gøre det, et andet tegn.
 4. 4
  Hvis hun hellere vil flirte med andre drenge end med dig, det er en stor dårligt tegn.
 5. 5
  Hvis hun gør kommentarer om at bruge andre mennesker som hendes forældre eller venner, det er et dårligt tegn.
 6. 6
  Hvis hun drille dig ukontrollabelt, kan dette betyde, at hun kender dig som hende og bare spænde dig op til at få, hvad hun ønsker ligesom lektier svar eller penge. Hvis du er dating hende, ikke være for hurtige til at dumpe hende. Hun kunne mærke, at du er en slags komme længere væk, vil hun forsøge at gøre op for det ved at bede dig om at gå med hende et eller andet sted. Hvis du ønsker at dumpe hende, men har det sjovt på samme tid, dump hende, når hun er desperat for penge eller lektier svar, vil hun sikkert begynde at græde eller gå off henkastet.
 7. 7
  Hvis hun forlod dig for hendes ex eller anden fyr, og er seksuelt aktive med ham, men stadig siger, at hun elsker dig, men sjældent opkald eller taler til dig, når det er belejligt for hende så du bedre forlade hende hurtigt, før du enten gå brød eller sønderknust!

Tips

 • Hvis du finder ud af om denne pige ved hjælp af dig, dump hende fast, medmindre du wanna go brød.
 • Du kan beslutte, i slutningen af ​​dagen, at den iskruning du får er værd at iskruning du får. Husk, at det ikke altid vil være tilfældet. Beskyt dine aktiver! Giv hende nøglen til den flade, hvis du vil, men ikke PIN-koden på dit kort.
 • Det er en god idé at have et betalende job, hvis du ønsker at have et godt forhold med en pige, der ikke bruger dig.

Advarsler

 • Må ikke gå hurtigt, tage din tid på at studere hende, kan hun bare være afhængige af dig, og hvis du dumpe hende, det kunne være en stor fejltagelse.

Ting du behøver

 • Pige
 • Penge