Wkadk

Hvordan til at behandle en mand, så han ikke snyde

Holde en mand trofast er ikke så svært, som det kan synes i første omgang. For startere, vil de fleste af dem at være tro mod deres ægtefæller, men for det ekstra løft til at sikre troskab, så prøv disse trin.

Steps

Hvordan til at behandle en mand, så han ikke snyde. Lad ham ikke hænge ud med enlige eller enker kvinder, der er ensomme eller ynkelige, og som har en hemmelig konkurrencedygtig streak.
Hvordan til at behandle en mand, så han ikke snyde. Lad ham ikke hænge ud med enlige eller enker kvinder, der er ensomme eller ynkelige, og som har en hemmelig konkurrencedygtig streak.
 1. 1
  Lad ham ikke hænge ud med enlige eller enker kvinder, der er ensomme eller ynkelige, og som har en hemmelig konkurrencedygtig streak. Må ikke forbinder med eller blive nære familiemedlemmer "venner" med sådanne kvinder. Lad andre mænd dele deres kærlighed med disse kvinder, piger eller børnepassere. Spørg ham, hvordan han kan lide det, hvis du omgiver dig med yngre, mere smuk, enkelt sorgfulde mænd, der har brug for din lyttende øre. Og hvordan ville han føle, hvis du reagerede med mere venlighed disse attraktive unge mænd, der har brug for din kærlighed, end du bruger din tid elske og være venlig mod din mand.
 2. 2
  Minde ham fra tid til anden, hvorfor han er din mand. Med andre ord, tager det tid at få ham til at føle sig speciel, som om han er den eneste i dit liv. Fortæl hvor smuk han er nu og da.
 3. 3
  Lad ikke din mand tilbringer natten eller i udlandet, uden at du omkring.
 4. 4
  Når ledsager ham på ferier eller helligdage i udlandet, skal du sørge både du alene, og ingen andre forstyrrer din særlige par limning tid, uanset hvor slags de synes.
 5. 5
  Altid oprette masser af romantik og kærlighed til din mand. Må ikke gentage kedelige seksuelle rutiner. Altid søge på "spice den op". Altid tage sig af dig selv fysisk, selv efter graviditeten for at se smuk, sexet og holde sig i form. Der er ingen mening at blive anorektiske, men at holde sig i form, glade og sexet er vejen at gå, selv efter flere graviditeter.
 6. 6
  Må ikke gøre det for nemt for din mand at have sex med dig, altid skabe spændinger og kemi, undertiden nægte ham at gøre ham vil have dig mere og tænker på dig hele tiden.
 7. 7
  Respekterer ham som du ville have ham til at respektere dig.
 8. 8
  Minde ham fra tid til anden, hvorfor han er din mand. Med andre ord, tager det tid at få ham til at føle sig speciel, som om han er den eneste i dit liv. Fortæl hvor smuk han er nu og da.
 9. 9
  Valider din mand på en daglig basis. Uanset om han arbejder uden for huset, eller er et ophold-at-home far, din mand stadig behov for at føle sig som en mand. Du ved, han er, så sørg for han kender det så godt.
 10. 10
  Sætter pris på alle de ting han gør for dig. Det er ligegyldigt, om disse ting er store eller små, de er værd, i det mindste en tak.
 11. 11
  Spice det op hver gang i et stykke tid. Fortæl ham dine fantasier, lytte til hans. Må ikke være bange for at indlede romantik.
 12. 12
  Live, kærlighed og latter. Grin ofte med ham, ikke på ham. Fortæl ham en vittighed, som du tror, ​​han kunne lide eller klippe ud tegneserier fra avisen, og placere dem på køleskabet, sende SMS eller e-mail-meddelelser.
 13. 13
  Lyt først, og derefter tale. Lad ham afslutte, hvad han har at sige, før du afbryder. Stille spørgsmål, hvis du ikke er sikker på, hvad han sagde.
 14. 14
  Være hans største supporter!. Mænd kan ikke lide at indrømme det, men de har brug forsikringer så godt. Ved at vise ham, at du støtter ham, og er der med ham gennem daglige kampe vil bidrage til at sikre, at han ikke har behov for en anden til at udfylde dette behov.
 15. 15
  Må ikke miste din egen selvrespekt. Stop bebrejde ham for alt, og forstå, at nogle ting er uden for din eller hans kontrol.
 16. 16
  Fodre ham. Mænd elsker når en kvinde laver mad til ham som mor gør. Du behøver ikke at lave mad præcis som hende, men det er handlingen, der tæller. Kvinder hævder mænd er hunde, men husk hvis du fodrer en hund vil han aldrig forlade hjemmet!
 17. 17
  Hold og kæle din mand, kan hans dag være lige så slemt som din dag. Husk de er store børn, og når de fik forstyrret, da de var yngre, mødre holdt dem tæt.
 18. 18
  Når du forlader ham alene sørge for at han har alt det nødvendige. Husk, at du allerede er klædt på og klar til at gå, og han er i stand til at få disse ting. Det viser også, du interesserer dig for hans behov eller ønsker så godt.
 19. 19
  Må ikke nogensinde barnet ham. Han vil trække væk fra dig. Han har brug for at føle, at han er udbyderen. Tag familien budget til at give ham, hvad han kan lide. Det er den indsats, der tæller.

Tips

 • Giv ham god kærlig! Ikke bare sex, men vær kærlig, pleje og opmærksomme!
 • Vedligehold din sexet look.
 • Uanset om det er hans skyld eller ej, ikke bebrejde ham. Han vil gøre det selv.
 • Tænk før du brokke. Hvad du kan opfatte som udluftning, kan bare komme på tværs som brokker sig selv, som kan forårsage ham til ikke at lytte, når du har en reel klage.
 • Tålmodighed er nøglen. Din mand må ikke reagere øjeblikkeligt på nogen af ​​disse teknikker lige væk som forandring er svært at både anerkender og accepterer, i sidste ende selv, vil han komme rundt.
 • Undskylder med forsigtighed. Nogle kvinder har en tendens til over-undskylde. Må ikke sige "undskyld", medmindre du er parat til at eje den fejl. Hvis det ikke er din skyld, ikke undskylde.
 • Gør særlige ting for at lade ham vide, at du elsker ham, og at du er glad for at have ham i dit liv.

Advarsler

 • Hvis du bliver misbrugt af ham på nogen måde, ikke forblive tavs. Skrid! Hvis du kan sige "Det er ikke så slemt, men alligevel." forvisset det vil være. Gør noget ved det - fortæl din bedste ven / en person, du har tillid til eller ringe til politiet.
 • Må ikke forklejne ham, behandle ham som en ringere menneske end dig selv. Stik ikke på ham, og svirp ham i hovedet, hver gang du passerer hans vej. Hvis du ikke er tilfreds i forholdet ender det med klassen og undgå at give ham falske forhåbninger om en fremtid. Disse ting kan alle forårsage nag og ophobning af fjendtlighed og vrede over tid, som kan føre til en katastrofe.
 • Sørg en mand ønsker at være i et forhold så godt som du selv, før du begår. Hvis du ikke virkelig ønsker det, kan dette føre til et voldeligt forhold. Misbrug er ikke kærlighed.