Wkadk

Sådan at fortælle, hvis din fyr eller pige lyver for dig

Nedenfor er de tegn og adfærd af en person, der ikke er helt sandt. Vær på udkig, hvis din mand eller kvinde udstiller disse adfærdsmønstre-de bare kan blive liggende til dig!

Steps

Sådan at fortælle, hvis din fyr eller pige lyver for dig. Når du beder din partner om at forklare noget, notere, hvor deres øjne hen.
Sådan at fortælle, hvis din fyr eller pige lyver for dig. Når du beder din partner om at forklare noget, notere, hvor deres øjne hen.
 1. 1
  Når du beder din partner om at forklare noget, notere, hvor deres øjne hen. Venstre eller højre side? Ser til venstre kan betyde, at din fyr eller pige lyver for dig. Ser til venstre (deres øjne gå til venstre, men det ville være deres højre) betyder, at de er ved at skabe, hvad de siger-tænker op, hvad de vil sige næste. Hvis de ser til højre, er de huske, hvad de er ved at sige fra hukommelsen, og betyder, at de sandsynligvis fortælle sandheden.
 2. 2
  Watch for at se, om hans hænder gå ind i hans lommer, eller han er en eller anden måde dækker sine håndflader. Dette er en instinktiv bevægelse at skjule, han dækker noget op.
  • Denne ene går for fyre alene.
 3. 3
  Er hun dækker hendes hals? Det betyder, at hun føler sig truet, og det kunne potentielt betyde, at hun lyver.
  • Denne ene går kun for piger.
 4. 4
  Vær opmærksom på, hvordan han eller hun reagerer på dig. De får fjendtlig, eller irriteret? Det er et tegn, de lyver. Nogen, der er at fortælle sandheden har ingen grund til at blive vred på en andens spørge dem, for eksempel, om, hvor de var i aftes, hvis de virkelig var, når de siger, de var. Reaktion på en nervøs måde er også et rødt flag.
 5. 5
  Der er andre måder deres øjne vil afsløre, hvad der virkelig foregår i deres hoved. Kan de ikke se dig i øjnene? Ikke at kunne se nogen i øjnene, mens du ligger, er en indlysende. Men der er en, du kan ikke være alt for bekendt med. Er han eller hun ser ind i dine øjne for lange perioder, næsten som om de er at stirre dig ned? Staring eller holde deres blik på dine øjne og ikke kigge væk kan betyde, at de forsøger at få kontrol. Det kan også betyde, at din fyr eller pige forsøger at vinde din tillid på en eller anden måde ved at vise, at de kan se på dig, mens de taler. En person fortæller sandheden kommer til at have en regelmæssig øje mønster, kigger på dig i et par sekunder og derefter se bort igen.
 6. 6
  Indpakning et ben omkring en stol ben er et andet tegn. Det er en ydre tegn på indre tilbageholdenhed, han eller hun instinktivt gør det, fordi de holder noget tilbage. Du ikke får hele sandheden. Også se ud for foldede arme eller krydsede ben.
 7. 7
  Hvis hans eller hendes ansigt går blegt indikerer det, de er bange, og hvis det bliver skyllet eller slår rød / pink indikerer det skam eller vrede.
 8. 8
  Vær opmærksom på, om han / hun holder pause, før han svarer eller besvarer spørgsmålet meget hurtigt, måske endda før du er færdig at stille spørgsmålet. Det er tegn, han / hun lyver.
 9. 9
  Er de være for høflig eller alt undskyldende? Dette kan indikere din fyr eller pige lyver.
 10. 10
  Når du har stillet et spørgsmål, de beder dig om at gentage det? Har de gentage spørgsmålet selv? Disse er indikatorer, din partner lyver for dig.
 11. 11
  Ethvert kropssprog din fyr eller pige er at give det ikke er normalt for dem kunne være et tegn, de lyver. (Eks. brug af mere eller mindre håndbevægelser end normalt samtidig forklarer noget).

Tips

 • Hvis din fyr eller pige udstiller en eller flere af disse symptomer, de meget vel kan være at lyve for dig!
 • Hvis personen bruger en masse af 'umm er' de enten er usikre eller liggende. Hvis de bruger det mere, end de normalt ville, når man taler henkastet de lyver.
 • Disse tegn gå til både mænd og kvinder. (Med undtagelse af # 's 2 & 3. Nummer 2 er en fyr ting, og er at blive set i fyre. Nummer 3 er en pige ting, og er at blive set i piger).
 • Bare fordi din fyr eller pige passer nogle af de kriterier, betyder det ikke, at han eller hun lyver.
 • Hvis en fyr vender sig bort overilet og rører hans ansigt en masse, kan han blive liggende.
 • Number 1 er korrekt, hvis den person, til højre er afleveret, er der en masse mere bag øjet mønstre og bare fordi nogen er "at skabe" en hukommelse betyder ikke automatisk, at de lyver.