Wkadk

Hvordan laver man et godt indtryk på pigerne

Mange fyre klager over, at kvinder kan være svært at imponere. Men nøglen er ikke at forsøge at finde den rigtige måde at imponere, det er at gøre det rigtige indtryk i første omgang.

Steps

Hvordan laver man et godt indtryk på pigerne. Ros hende, men ikke over gøre det.
Hvordan laver man et godt indtryk på pigerne. Ros hende, men ikke over gøre det.
 1. 1
  Ros hende, men ikke over gøre det. Tænk på noget positivt kan man sige... og faktisk mener det! Må ikke fortælle hende, "jeg kan virkelig godt lide dine sko ', hvis hun er iført pryglede sneakers! Komplimenterede hendes tøj eller udseende er ikke en dårlig idé, men det risikerer at blive forudsigelig. Prøv at være original, og hvis det kommer naturligt til dig, humoristisk. Må ikke tvinge det, men hvis du ikke er en naturlig sjov fyr!
 2. 2
  Respekterer hende. Piger hader det, når du ikke gør, og det er en MAJOR slukke. Giv hende plads, ikke sætte hende ned og holde din hånd til dig selv. Hvis du ikke giver pigen hendes nødvendige plads kan hun blive vred på dig og begynde et argument, der kan føre til et break-up.
 3. 3
  Tag det langsomt. Må ikke automatisk flirt, få suggestive eller ændre tonen i samtalen i det øjeblik, hun takker for en kompliment eller griner af dine jokes. Masser af mennesker kan være en smule genert, så hvis hun synes på denne måde skal du ikke forsøge at tvinge ting. Shy mennesker normalt ikke lide andre mennesker, de skal bare en lille smule mere tid og plads til at lære dig at kende. Se nøje for tegn på, at du måske har trådt for langt ind i hendes 'comfort zone'!
 4. 4
  Find ud af hvad hun er interesseret i (men alvorligt, ikke som en stalker)
 5. 5
  Folk som det, når nogen er oprigtigt interesseret i, hvad de tænker og siger. Men hvis du ikke er interesseret skal du ikke forsøge at fake det. Lytte og tilskynde en kvinde at tale om ting, der interesserer hende, vil ikke kun hjælpe dig med at holde samtalen i gang to måder, men vil hjælpe dig med at regne ud, hvis hun deler nogle af dine interesser i første omgang, og måske endda hjælpe dig tænke på en fornøjelig aktivitet, du kunne dele, hvis du beslutter dig for at spørge hende ud.
 6. 6
  Hvis du virkelig kan lide en kvinde, og du tror, ​​hun kan lide dig så godt, gå videre og spørge hende ud, men husk, hvis hun siger nej, det er ikke enden af verden! Desuden er det hendes tab alligevel, right?
 7. 7
  Hvis hun siger ja prøv at tænke på noget unikt og kreativt at gøre, men prøv at gøre det noget, der er i det offentlige, helst i løbet af dagen eller på en weekend. Vi lever i en verden fuld af weirdos og hun ikke har nogen grund til at tro, du er ikke en af ​​dem! Udover, sent nat middage bære med dem en masse bagage og uønskede forventninger til en masse mennesker, så det er bedst at vente, indtil yderligere ned af vejen for det!
 8. 8
  Virkelig, bare være dig selv.
 9. 9
  Må ikke prale, piger hader det. Du ønsker ikke at gøre hende tror du er en selvcentreret ryk.
 10. 10
  Det er godt at blive enige med hende om ting, men hvis hver gang hun spørger din mening om noget, man bare nikke eller sige "sure", vil hun enten ikke tror, ​​du lytter, eller at du er ligeglad, som du måske ikke, men du ikke ønsker at give hende det indtryk. Må ikke bare fortælle hende, at du er enig, fortæl hende, hvorfor du er enig, vil hun sandsynligvis sætter pris på dit svar, og vil vide, du lytter til hende.

Tips

 • Husk, du ikke optræde som en person, du ikke er. Du kan ikke holde op falske indtryk evigt, og du ikke ønsker at date en person, der er interesseret i nogen, du ikke!
 • Det lyder simpelt, men din bedste fremgangsmåde er at bare gå op og snakke med hende... intet vil sandsynligvis ske, før du gør dette, og du vil ikke vide, om det er endda værd at komme til at kende nogen, før du gør dette første skridt. Tænk over, hvad der kan ske. Hvad skal hun gøre? Slap dig? Løb væk? Normalt ville det værst tænkelige scenarie være, at hun forsøger sit bedste for at være uhøflig. Selv i en alder af voksende ligestilling og løsere sociale forventninger kønsroller er det stadig statistisk mere sandsynligt, at hvis du venter rundt for en kvinde at komme op til dig, kan du vente i lang tid. Og du kan satse der er masser af andre fyre ikke venter rundt!
 • Hvis du virkelig kan lide hende, og du er temmelig genert, så prøv at starte samtaler med hende. Det er måske ikke altid arbejde, men det er et forsøg værd.
 • Prøv ikke at handle for genert eller selvbevidst. Mange (men ikke alle) kvinder som en fyr, der er lidt genert, men for meget kan komme på tværs som bare nørdet og gøre det rigtig ubehageligt for jer begge.
 • Hvis du sædvanligvis ryge, drikke eller sværger forsøger at holde styr på det. Selv hvis hun gør nogen (eller alle) af disse ting din evne til at udøve en lille moderation vil holde dig fra at blive vist nervøs og måske endda vise lidt selvkontrol, som de fleste mennesker finder tiltrækkende i en person.

Advarsler

 • Nogle piger vil bare ikke lide dig.
 • Under eller efter en dato ikke antage, at hun vil have dig til at kramme hende eller kysse hende, bare fordi du har en god tid sammen. Selvom du ikke behøver at vente for hende at "tage det første skridt", skal du stadig tilgang med forsigtighed og holde dine øjne på, hvordan hun handler mod dig.
 • Gentag, hvis du spørger hende ud og hun siger, nej, det er ikke enden af verden!
 • Må ikke kalde eller nærme sig en kvinde, du er interesseret i for ofte eller på uhensigtsmæssige tidspunkter: Hun tror måske du er en stalker!
 • Vær forsigtig med alt for meget fysisk kontakt. »Social rørende" såsom en hånd på skulderen eller hendes hånd under en samtale kan hurtigt sætte nogle mennesker.
 • Vær ærlig over for hende, men ikke alt for ærlig! Hun tror måske du er betyder.

Ting du behøver

 • Ren, stilfulde, god stramtsiddende tøj, fladere dig.
 • En sund, positiv holdning til hende (og mod kvinder i almindelighed) samt en sund, positiv (ikke kæphøj eller arrogante) holdning til dig selv: Du kan ikke gøre hende tror du er det værd sin tid, hvis du ikke tror det først!