Wkadk

Sådan lyve

Løgne kan komme i alle former og størrelser og til tider har et væld af årsager bag dem, fra at undgå personlig skade, der ønsker at undgå at såre nogen eller for at beskytte dem, til aktivt at søge at få nogle form for gevinst fra en person (materielle, sociale eller følelsesmæssige). Den etiske natur lyve er ikke emnet for denne artikel, men snarere, denne artikel handler om de skridt, når du har hurdled din personlige moral, tro eller tillid spørgsmål med at lyve, og har lavet en beslutning om at gå videre og ligge.

Steps

Sådan lyve. Slut fred med din beslutning om at lyve.
Sådan lyve. Slut fred med din beslutning om at lyve.
 1. 1
  Slut fred med din beslutning om at lyve. Godt liggende betyder, at du allerede har krydset nogen moralske eller etiske forhindringer, og begrundes over for dig selv, at løgnen i Spørgsmålet er nu, en nødvendighed. En dårlig løgner ofte ture op gennem fortsat at kæmpe med moral eller tro spørgsmål bag beslutningen om at lyve. Uanset årsagerne, hvis du ønsker at ligge med succes, er du nødt til at nå et sted for intern ligevægt, hvor løgnen er tilstrækkeligt begrundet i dit eget sind. Samtidig, skal du huske følgende:
  • Liggende er foragtet, fordi det har en tendens til at gøre ondt, give anledning til forstyrrelser, og kommer med store omkostninger undertiden herunder tab af social eller økonomisk status. Og lyve krænker tillid på både personlige og samfundsmæssige plan, hvor de fleste af os vil stadig gerne holde stræben efter at være i stand til at stole på hinanden. Alligevel kan det hævdes, at nogle gange en løgn har en plads, for at beskytte et ry, for at forhindre skade til en anden, for at lette, og så videre, men det vil altid afhænge af kontekst og omfanget af løgn, samt lovlighed / moral, hvad der bliver løjet om.
  • Nogle mennesker, såsom sociopater, finder lyve for at være en brise. Den slags løgnere er helt selvoptaget og uden anger, og det er usandsynligt at nogensinde være hensynsfuld over et andet menneske. For de fleste mennesker, ligger sigte på at manipulere en anden person vil altid komme med store omkostninger for dig, når de er afdækket.
  • Nogle mennesker finder liggende næsten umuligt. Uanset om det er fordi de er ubøjeligt etiske, har Aspergers syndrom, eller de har bare aldrig forstået, hvorfor ærlighed er ikke altid den bedste politik, liggende bliver sandsynligvis aldrig kommer til at være noget, der virker for en sådan person. En sådan person kan have en tendens til at tilstå eller endda sætte deres fod i ting. Dog kan tro på alt ærlighed sommetider glemme de finesser og nuancer, der kræves i relationer og situationer, hvor du er i reel fare (fysiske eller følelsesmæssige), eller forventes at såre nogen med sandheden, så passerer en generel dom lyve bør skal gøres med stor omhu.
  • Liggende nu og da er en personlig beslutning. Dog være realistisk med dig selv, ved hjælp af løgne for at undgå ansvar, hver gang noget går galt i dit liv kan føre til tvangshandlinger lyve og manglende evne til at skelne mellem behovet for og behovet for sikkerhed - en sindstilstand, der kan ødelægge dit liv. Under hvilke omstændigheder er du villig til at risikere skadelige relationer, omdømme og fremtidige muligheder? Har fordelene fortæller løgnen opvejer risiciene? Folk ender i fængsel for at lyve, og værre.
 2. 2
  Overvej sandsynligheden for at blive opdaget. Før lanceringen ind i din løgn, så spørg dig selv, hvad chancerne er for at blive fanget. Kun du kan besvare spørgsmålet om, hvor sandsynligt det er, du vil blive fundet ud af, og den værdighed for at lyve om sagen. Ting at overveje, omfatter:
  • Har jeg gjort dette før og er blevet fanget af de mennesker, jeg prøver det på nu? Hvis ja, er de ikke tilbøjelige til at tro mig nu.
  • Var der? Hvis du vil fortælle din partner, du ikke var snogging en totalt fremmed i hjørnet af en fest, du risikere at nogen din partner kender var der også.
  • Føler du dig tryg ved at revidere begivenheder til at lave en helt ny historie?
  • Hvad er de sandsynlige repressalier, hvis fanget? Er den person, sandsynligvis være tilgivende eller kan føle sig helt forrådt? Er det en lille løgn personen kan komme over, eller er det noget, der går til hjertet af i dit forhold, at når brudt, er usandsynligt, at bødet?
 3. 3
  Få din revision af begivenheder lige. Når du har taget beslutningen om du vil lyve, bliver du nødt til at komme med din plausibel alternativ til de faktiske forhold. Som en del af dette, skal du regne ud, hvad du kommer til at sige, og hvad slags spørgsmål vil sandsynligvis blive spurgt, så du kan få svar på disse spørgsmål, der allerede sorteret ud i dit hoved.
  • Tænk på nogle specifikke sande ting (sted, personen, begivenhed, historie), at din løgn vil passe ind i og bruge disse oplysninger, hvis du er i tvivl. Dette giver dig en bank af specifikke detaljer for at trække på, så du ikke behøver at holde gøre tingene op som du går sammen.
  • Hold det simpelt. Jo flere ting, du skal lyve om at understøtte din oprindelige leje, jo mere sandsynligt du er til at blive udløst op. Liggende er en smule gerne - du skal altid tænke et par træk frem. Forudse, hvad den person, du lyver for kommer til at spørge, og være parat med et svar. Sørg for at du har tænkt over, hvem du lyver for. Hvad gør de allerede kender? Hvad der er acceptabelt eller på anden måde til dem?
  • Skrivning ud løgnen kan hjælpe. Det handler om kan forbedre din hukommelse det, og også hjælper dig med at sortere ud sekvensen.
 4. 4
  Brug din fantasi, og forestiller løgn. I dit sind, vedtage løgnen, da det "faktisk skete". Dette vil skabe den begivenhed i dit sind for dig, og du vil blive "huske" det, når du begynder at genfortælle det til andre. På en måde, er du overbevise dig selv om revisionen af ​​virkeligheden, og når du genfortæller det, det begynder at lyde som du fortæller sandheden.
  • Et eksempel på dette kunne være, "Har jeg ødelægge bilen? Nå, jeg kørte den ind i en mur. Så muren ødelagt bilen. Jeg er lige flyttet det!" I de udødelige ord fra George Costanza, "Det er ikke en løgn, hvis du tror, ​​det er sandt." Det fungerer godt, når din situation er ganske surrogat.
  • Alternativt kan du prøve forestille sig, at du ikke var den person. Du er en anden, en helt ny person, der ikke ødelægge bilen. Foregive at være den person. Overbevis dig selv, at du er den person, der ikke ødelægge bilen.
 5. 5
  Øv liggende foran et spejl eller videokamera. Observere dine ansigtsudtryk. Prøv at gøre dine øjne gå store og lade munden hænge åbne lidt for en uskyldig eller believably chokeret look. Også, er praksis at ligne du holder tilbage tårer. Når du viser dine tænder en smule og rynke op dine øjne og kinder. Dette er en "oprigtig" smil, en øre-til-øre en, der dækker hele dit ansigt.
 6. 6
  Tænk om detaljerne. Detaljer kan gøre en stor forskel mellem en troværdig løgn, og en oplagt belastning på verbal papirkurven. Tilføj i ekstra detaljer, der hjælper til at pynte begivenheden og gøre det vises mere reelt i genfortælling. For eksempel, "jeg var udenfor Burger King har en Whopper med John og Mary" er mere troværdigt end blot "Jeg var udenfor Burger King." (Naturligvis, hvis John og Mary ikke er i på din løgn, ville du nødt til at udfylde dem for at dække for dig.)
 7. 7
  Gør det modsatte af, hvad løgnere gør. Hele bøger eksistere på, hvordan at spotte en løgner. Få fat i en, læse den, og har til formål at gøre det modsatte. Folk i den handling at fortælle løgne tendens til at gøre tingene i ekstremerne - enten de forsøger at undgå øjenkontakt så meget som muligt, eller de aldrig bryde øjenkontakt. I en normal samtale dine øjne vil flytte, og du vil se væk til at tænke, men ellers vil du holde øjenkontakt. Efter al sandsynlighed vil der altid være nogle finesser, at en god løgner spotter vil bemærke (i realm af strafferetlig håndhævelse, politi og løgn detektorer er uddannet til at opdage forskelle i adfærd, så at lære, hvad de leder efter kan hjælpe dig) men den gennemsnitlige person kan formentlig holdt for nar med omhyggelig opmærksomhed på at undgå nogle af de følgende foræring:
  • Bevar øjenkontakt. Liars tendens til at se væk. Vises alvor, men ikke alt for ivrige, når man ser den anden person i øjnene. Må ikke se dig omkring, men ikke stirre enten. I en normal samtale folk afværge deres blik fra den anden persons øjne naturligt.
  • Tag det roligt. Må ikke vælge på dit tøj eller shuffle dine fødder. Igen, disse er tegn på nogen forsøger at aflede samtalen væk.
  • Hold hænderne under kontrol. Når folk lyver, deres hænder tendens til hovedet mod deres ansigter til at dække deres mund eller violin med dele af ansigtet eller tøj. Hold hænderne afslappet. Rør ikke dit hoved med hånden, eller holde håndfladerne op. Hold håndfladerne ved din side, og efterlade dem der.
  • Brug ikke store ord, medmindre du plejer. På den samme tone, hvis du normalt tale i sammentrækninger (eller ikke) holde dine sædvanlige vaner. Noget usædvanligt omkring dit sprog eller tone, vil foreslå noget flakkende er op.
  • Hold til en normal minimum. Tænk slesk mennesker, der smiler for meget, når der ønsker at få noget fra dig, den slags smilende advarsler dig til noget er op, så undgå at overdrive smilene. Absolut ikke grine eller klukle.
  • Medmindre du er kendt for, ikke stutter og absolut ikke får forfjamsket. Nogle mennesker rødmer eller begynder at stamme, fordi der i nogle tilfælde, det underbevidste panik. Hold rolig og fattet.
 8. 8
  Bring løgn op først, før du spurgt om sagen. Det er bedre til at lyve for den person, på forhånd end at have en anden person spørgsmål du senere samme emne. Hvis offeret opdager din ugerning, før du forklare dig selv, vil de have tid til at udlede, hvad der er sket med en rimelig grad af sikkerhed, før de nogensinde engang spørgsmålstegn ved dig, hvilket gør det meget sværere at overbevise dem om din i sagen.
  • For eksempel: Justin værelseskammerat Zander vandreture i hoveddøren. Justin, kigger op fra computerskærmen, er fortalt af Zander at hunden spiste sin pasta, selvom Zander rent faktisk gjorde. Justin går ind i køkkenet, opdager pasta er væk, og trækker på skuldrene. Men hvis Zander aldrig sagt noget, ville Justin er kommet ud af køkkenet vred og overtog Zander spiste sin lækre midt på formiddagen snack, hvilket igen gør ham vred og mindre modtagelig for noget Zander har at sige i sit eget forsvar.
 9. 9
  Lav en sandfærdig optagelse. Hvis du fornemmer, at en anden mistænker dig for at lyve, indrømmer eller gøre dem mistænker dig for at noget småt eller usandt. De vil tage agn og tror, ​​at det er alt, du lå om.
  • Hvis det er muligt, kombinere din løgn med sandheden. Sig din mor hørte dig tale i telefon om hvordan beruset du fik i aftes. Hun konfronterer dig om det. Selvfølgelig kan du ikke helt vende rundt og sige, at du ikke røre alkohol. I stedet omfatter nogle af sandheden, mens nedtone det. Hvis du sagde, "Hvad? Jeg ikke drikke!", Siger, "Yeah, mor, de havde en flaske whisky efter arbejde... Jeg tog ligesom én drink, og jeg var ude. Det var brutto."
  • Blame resultatet som årsag. En anden måde at vride sandheden er at antyde, at tingene var helt galt, før den store forkerte skete. For eksempel, hvis du har brudt noget kunne du bare sige "Du godeste, jeg havde forsøgt at gøre denne darn ting arbejde hele eftermiddagen, helt ned til læse alle de medfølgende vejledninger og stikning tape på den. Og så lige pludselig, de elendige ting bare kom fra hinanden i mine hænder. Og det såre mig også! "
  • Tilføj en lille tilståelse til din løgn at reducere mistanke. For eksempel har du en fest dine forældre ikke tillade, mens de gik ud af byen, og fortælle dem, når de vender tilbage "Undskyld, jeg glemte at fodre hunden aftes, og han rippet op i sofaen, da jeg var ude ". Sommetider gør dette kan tage sig af din skyldig attitude.
 10. 10
  Spille dum. Kommer ud som for dumme til at lyve er en stor forsvar. Lie så dårligt som du kan om noget små, men faktisk aldrig indrømmer at gøre det. Du vil være fri til at lyve om meget større ting og aldrig blive mistænkt.
  • Falsk. For eksempel, hvis din mor spurgte dig, hvad du gjorde til frokost, og du havde gjort ud med kæresten ikke var meningen at have, i stedet for bare at sige "Øh... ikke noget særligt," sige noget mere som: "Uh, jeg kan ikke huske... stuff... talte med nogle venner. " Denne type reaktion lyder som, hvad en forælder forventer at få fra en teenager. Prøv at kigge lidt som du foregive hukommelsestab - det vil gøre det mere troværdigt. På den anden side vil faking amnesi af en begivenhed omkring en politi efterforsker sandsynligvis kun rejse mistanke, og enhver, der ikke er tilfredse med "Jeg dunno, kan ikke huske" er nok kunne gå ballistisk og virkelig bore dig for at få svar. Stol på denne tilgang med stor forsigtighed.
 11. 11
  Undgå udarbejde historier, der involverer behovet for bekræftelse. Jo flere mennesker, der er nødvendige for at sikkerhedskopiere dine fortælling, jo mere sandsynligt et hul vil åbne op, så snart én person foderstoffer det op eller glemmer deres "rolle" i den. Ligeledes hvis noget du har sagt kan bekræftes, såsom en læge test for temperatur, kontrol datoer og begivenheder i poster, tjekke din kreditkorttransaktioner osv., så du kommer til at finde det vanskeligt at sno sig ud af fakta, er der i sort og hvid.
  • Vær meget forsigtig, når skubbe væk diskussionen fra dig selv til en anden. Det kan synes lettere at lyve og sige, at du ikke gjorde, hvad resten af ​​mængden var ved at gå i detaljer om, hvad "nogle mennesker i mængden" var op til. Denne taktik med at forsøge at få dig til at fremstå mere engleblid end nogen anden i mængden kan give bagslag meget nemt, fordi alle spørgeren skal gøre er at tale med andre mennesker, der var der for at finde ud af, hvordan du opfører på det tidspunkt. For eksempel din partner spørgsmål, du, om du drak for meget aftenen før. Du beskriver så meget af natten, som du kan, men lyve om dine egne narrestreger, taler om, hvad alle andre fik til og sige:. "Yeah, i aftes var okay Du skulle have set Harry om han nedskudte 6 skud og fik smidt out baren for at ramme nogen! " Mens dette kunne arbejde en gang eller to gange, hvis det er din standard taktik, er det sandsynligt at blive vist for hvidvaskning, at det er.
 12. 12
  Vises. En anden måde at sno sig din vej ud af en ubehagelig situation er at fungere ligeglade og for at undgå at reagere defensivt. Hold din stemmeføring stabil og ikke protestere for meget. Opfører sig som du er ligeglad, om den person tror dig. Hvis du virkelig god til det, kan du endda gøre det ud til, at du er skuffet over deres manglende tro på dig, men at du er villig til at være tilgivende deres manglende tro på dig.
  • Vær meget omhyggelig med ikke at gøre det indlysende, når du forsøger at skifte emne. En person, der kontinuerligt ændrer emnet, når et emne kommer op bliver bemærket og sætter lytteren i alarmberedskab. Forsøger at være munter omkring et totalt urelateret emne, når en alvorlig sag går ned ubesvaret kan give spillet væk, at du er "prøver for hårdt" for at aflede opmærksomheden fra det virkelige problem ved hånden. Giveaways omfatter griner alt for hårdt på vittigheder, revner upassende vittigheder, taler om et kæledyr emne for at forsøge at dække op elefanten i rummet, og taler på en måde, der synes nervøs, ophidset eller flabet.
 13. 13
  Følg igennem. En af de virkelige grunde til liggende ikke betaler, og er ikke et godt middel til at få gennem livet er, at du er nødt til at huske det, i al sin herlighed, måske for resten af ​​dit liv. Du kan ikke glemme din løgn, dens detaljer, etc., og du bliver nødt til at gå på at behandle det, som det rent faktisk skete. Afhængig rammerne af løgn, opholder tavs om det kunne vække, især i bakspejlet, så du kan få brug for at holde nævne det i samtaler den måde, du ville gøre, hvis det havde været sandt. Dette trin kan være en, der giver dig stor pause.
 14. 14
  Vide, når de ikke at lyve. Endelig men vigtigere er, hvis du kommer til at ligge, vide, hvornår det er helt dumt at forsøge at gøre det. Der er mange etiske og trosbaserede grunde til ikke at lyve, og dem er inden for din egen personlige realm af kamp for at beskæftige sig med. Der er nogle andre virkeligheder, hvor du ikke beslutter odds eller karma, og hvor lyver ikke vil hjælpe noget, endsige dig. Så med dette i tankerne, ligge aldrig under disse omstændigheder:
  • Til tjenestemænd (regeringen, alvorlige jobsamtaler): Sig sandheden, medmindre du fuldt ud forstår og er rede til at acceptere resultaterne. I de fleste nationer, liggende på en politibetjent eller en domstol er en alvorlig juridisk lovovertrædelse. For din egen skyld, være ærlige om kriminel aktivitet, og du kan opleve, at straffen er mindsket, eller at din advokat kan finde tekniske eller juridiske smuthuller, hvis du er ærlig fra starten. Jo før du får en advokat og begynder at arbejde på din udgivelse, jo bedre, liggende først vil holde tingene op og kan gøre, hvad ærlige forklaringer, du gør synes risikable.
  • Til din læge eller advokat: Spørg dem, hvis du taler i løbet af et professionelt forhold (læge-patient eller advokat-klient). Hvis de siger ja, ting, du fortæller dem er privilegerede, og de kan ikke afsløre dem endda til en domstol eller til politiet. Dette betyder ikke holder stik, hvis din læge / føler du måske begå en alvorlig forbrydelse, såsom mord. Desuden kan nogle andre omstændigheder ændre dit forhold til din advokat / læge, men glem ikke, at en advokat er betalt for at forsvare dig, og at finde "formildende omstændigheder", så tror ikke med din krybdyr hjerne, der ønsker at skjule, bruge din hjernebarken og tænke smarte forsvar i stedet.
  • At bedrage: Aldrig lyve for folk at få deres penge, livs opsparing, og andre værdigenstande fra dem. Ikke alene er dette en ulovlig ting at gøre, det er en virkelig lav og foragtelig en måde at opføre sig.
  • Til en hacker: Når du bliver afholdt på kniv-point og har nogen efterspørgsel din tegnebog, er dit liv mere værd end at foregive, at du ikke har din tegnebog.
  • Til dine børn. Undgå at ligge med dine børn om familiens dødsfald eller skilsmisse. De kommer til at finde ud af før eller senere, og på nettet af løgne bare gør tingene værre. Sæt et godt eksempel for dem!
  • At dække op for en anden: Hvis en anden har begået en forbrydelse, så lad dem betale for det. Ellers vil du betale for det ved at være et tilbehør, hvis du ved om det, men ikke fortælle.
  • Når dumping nogen! Helt ærligt, når du bryder din partners hjerte ved, at han / hun kan begynde at analysere dine ræsonnementer. Og hvis de synes at være mistænksom over din grund, og du er fanget lyve for dem, du reducere en stor 60-80% chance for at få din ex som en platonisk ven. (Dette bør læses af nogen tænker på at bryde op med nogen. Ærligt, lyver om breakup grunde er bare ikke cool! IKKE GØRE DET!).

Tips

 • Lyve handler om, hvad publikum sanser. Kropssprog er derfor en vigtig del af en succesfuld løgn. Under stress for at lyve, giver vi off signaler om, at et trænet øje kan se, men selv det utrænede øje er i stand til at opfange de nuancer, der tager normal adfærd i usædvanlig opførsel. Således kan give off sikker kropssprog bidrage til at overbevise en person, du fortæller "sandheden". Ting at huske på, omfatter:
  • Hold et åbent kropsstilling. Dette tyder på, at du er fortrolig med situationen.
  • Hold dine arme og uncrossed ben. Spred dem ud.
  • Hold dit hoved niveau og ikke vippes nedad.
  • Opretholde en stabil stemme, der ikke øger i tone eller banen.
  • Satte noget, du holder, da dette skaber en følelse af barrieren, en barriere, bag hvilken du "gemmer".
  • Ophold afslappet. Enhver stivhed stede vil foreslå nervøsitet eller skjuler noget. En realistisk gabe nu og da kan hjælpe, men ikke tvinge det.
  • Vær forsigtig, hvis du har tendens til at sluge en masse, løgnere kan sluge mere end normalt. Måske har en drink til at dække denne tendens op.
 • Overbevis dig selv, at det du siger er sandheden. Hvis du kan overbevise dig selv, kan du overbevise andre.
 • Forsøg på at kigge forvirret, når du får at vide, at oplysningerne kan komme på tværs som leder undvigende eller skyldig. Vær meget forsigtig med denne følelse!
 • Din løgn skal forblive den samme, uanset hvem du taler med. Tænk på alvoren af ​​det.
 • Vær opmærksom på, at det er nemt at glide op og sige noget, som du kun ville vide, hvis du lå, din lytteren vil hurtigt angribe det. For eksempel, hvis du sagde "jeg ikke tage disse appelsiner", når personen blot havde sagt: "Nogen stjal min frugt", og derefter sige "appelsiner" gør det klart, at du vidste i det mindste, hvad der var blevet truffet, og som slags indebærer, du tog dem. Sommetider vores kløgt bare ikke smart nok til at holde op.
 • Når bringe en andens ind i en løgn, bruge deres navn, hvis du foreslår du kender dem, da du kun vil få spurgt, hvem den person var. Hvis det er plausibelt en hjemløs fyr eller dør-til-dør sælger, så kan du sikkert udelade navne, men ikke når det drejer sig om mennesker, du var angiveligt hænge ud eller arbejder med.
 • Må ikke forveksle privatliv med et behov for at lyve. Hvis du ikke ønsker at fortælle folk, hvad du laver, så gør det ikke. Blot fortælle dem, at det er ingen af ​​deres virksomhed i så høflig måde som muligt og komme videre med din dag. Være selvhævdende, ikke snigende.
 • Hvis du lyver for at gå sammen med en masse af pres fra alle omkring dig, der ønsker at tro det er sandt, kan du komme til at tro det og leve i fornægtelse. Det kan virkelig bide dig, hvis løgnen handler om noget virkeligt, at du ikke kan ændre, ligesom om din chef er tilranet, der bor i skabet om noget, om dine handicap er reelle eller alle i dit sind, der dækker op til en misbruger, der vil gøre det igen og eskalere den. Denial kommer i mange former, og hvis du lyver for at gå sammen med den gruppe, du kan afvikle tro løgnen på måder, der skader dig og alle andre.
 • Hvis du gør løgnen så kompliceret du bliver forvirret, er du nødt til at få udløst op. At sige noget som: "John tog bogen fra mig, så Tom tog det fra ham dengang gav det til Anna, som gav det tilbage til mig, så du gav det til John igen, fordi han sagde, at det var hans, men det er mine (men det er virkelig Johns) "lyder som en rod og lugter som en løgn.
 • Gør ikke den løgn for stor, ligesom at sige du er nødt til at forlade klassen, fordi hæren vil have dig, eller sige du har en kødædende virus og hvis nogen bliver for tæt på de vil dø.
 • Effektive løgnere kan være gode mennesker læsere og kan føre folk til både at sige og tænke, hvad løgneren ønsker. For eksempel er, hvordan det at nogle mennesker er så vellykket på wheedling penge ud af at stole sjæle til at investere i ordninger, der ikke dramatisk? Det er ofte fordi disse løgnere er gode folk læsere, der har tendens til at fortælle folk, hvad de ønsker at høre ved optagning på spor folk stiller spørgsmål giver ud. Selv om det er moralsk forkasteligt og ulovligt at tage penge fra folk under falske forudsætninger, er det vigtigt at bemærke, at sådanne "spåmænd" tendens til at overbevise sig selv, at de fortæller sandheder (", mens jeg ikke kører en velhavende virksomhed lige nu, Jeg vil snart være "), og det er denne selv-overbevisning, kombineret med godtroenhed og vilje lytteren til at høre, hvad de vil hellere høre, der gør det muligt løgnen til at lykkes.
 • Overveje at skrive ned ligge et sted, hvis du er glemsom, for et genopfriskningskursus. Erkend, at gøre dette kan forlade dig åben for at blive opdaget. Hvis det er rigtig slemt, har det holdt af en advokat i en konvolut, der skal åbnes på din død.
 • Liggende at komme ud af noget, du ikke ønsker at gøre, er en form for passiv aggression og viser en mangel på selvværd og evne til at stå op for dig selv.

Advarsler

 • Når en løgner, en løgner altid er en fælles følelse for mange. Mudder sticks og er svære at fjerne.
 • Ved at fortælle en løgn til en elsket person eller en person, du beundrer og tillid, tage i betragtning, at engang i fremtiden, du kan føle sig skyldig. Denne følelse kan være permanent, og hvis du nogensinde bekender sandheden, kan du finde ud af, at det ville have været bedre at aldrig har løjet i første omgang.
 • Det er egoet, der ofte lader løgnen ud af posen, den strøg selvtilfredshed over at have trukket væk sådan en god løgn.
 • Når et par løgne føler let, et par mere føler endnu nemmere. Starter ikke er ofte den bedste måde ikke at falde i hvad er hovedsagelig en meget dårlig vane, som lader dig ud af kniben ved at eje op til dine egne fejl og være selv-ansvarlige.
 • Dit løgn kan få dig stress, skyldfølelse, eller at du føler dig som en dårlig person. Holde dette i tankerne, og husk, at det altid vil være på bagsiden af ​​dit sind. Det kan veje dig ned. Nu beslutte, om det er værd at ligge overhovedet.