Wkadk

Hvordan at få nogen til at kunne lide dig

Kan du forblive tro mod dig selv og stadig finde gode venner? Kan du udvikle de færdigheder, du har brug for at have et rigt socialt liv? Kan du blive en person, hvis venskab og hengivenhed er eftertragtet? Ja, ja og ja. Læs videre for nogle tips til at gøre ægte forbindelser med andre.

Denne artikel handler om platoniske venskaber. Klik på følgende links, hvis du i stedet ønsker at få en fyr til at kunne lide dig romantisk eller få en pige til at kunne lide dig romantisk.

Steps

Hvordan at få nogen til at kunne lide dig. Stå ved dine værdier og overbevisninger.
Hvordan at få nogen til at kunne lide dig. Stå ved dine værdier og overbevisninger.

Opholder sig tro

 1. 1
  Stå ved dine værdier og overbevisninger. En ting, der er karakteristisk ved dig er din særlige kombination af principper og overbevisninger, som du har kær. Disse ting er kernen af, hvem du er, så det er vigtigt at forblive tro mod dig selv, selv i øjeblikke af konflikt eller usikkerhed.
  • Konflikt er en del af ethvert forhold. Du behøver ikke at ændre, hvem du er til at løse en uenighed. Du skal blot bede om, at dine overbevisninger blive behandlet med respekt og tilbyde den samme respekt for andre.
  • Stikning til dine overbevisninger kræver mod. Det er ikke nemt at være den, der står op til en bølle eller nægter at gå sammen med en skadelig eller farlig prank. At være tro mod dig selv kan gøre dig upopulær hos nogle mennesker, men kan også tiltrække dem, med hvem du deler fælles værdier.
  • Lav en liste over sandheder om dig selv eller oprette en liste over alle de mennesker / ting, formet dig (din opvækst, dine sympatier / antipatier, dit temperament, etc.) og lad dem minde dig om, hvem du er. Brug dem, også som springer ud point for samtale eller forbinde med andre.
 2. 2
  Vær åben og ærlig. Det er nemmere for nogen at henvende dig og til gengæld, at lide dig komme, hvis du er imødekommende og ægte. Sende et venligt, åbent vibe vil bidrage til at trække folk til dig.
  • A "hvad du ser, er hvad du får" tilgang til at gøre venner kan skære gennem nogen artificialities og hjælpe dig i kontakt med folk, der er draget til dig for hvem du er. Men vær forsigtig for at fremstå ufleksible, folk er mindre tilbøjelige til at forsøge at oprette forbindelse til nogen, der synes alt for stift.
  • En del af at være ægte midler viser følelser. Du kan sætte på en modig ansigt, når du føler dig nede, eller forsøger at skjule en stressende dag fra andre, men har følelser er noget, vi alle deler. Lad andre se dig som en rigtig menneske.
  • Hvis du er genert og har svært ved at tale med andre mennesker, være åben om det. Den gode nyhed er, at du ikke nødvendigvis behøver at sige en masse at have nogen nyde din virksomhed. At være en stor lytter og stiller spørgsmål, der formidler en reel interesse i den anden person er en af ​​de bedste måder at forbinde.
   • Må ikke være for hård ved dig selv, hvis du føler du har svage sociale færdigheder. Du kan have været travlt med at udvikle andre områder af dit liv. Husk, en færdighed er noget, der kan udvikles, så man kan absolut forbedres på dette område.
 3. 3
  Udvikle respekt for dig selv. Have sunde selvrespekt betyder, at du kan lide dig selv, uanset hvad. Succeser og fiaskoer kan ikke ændre det, og det afhænger ikke af, hvordan du måler op til andre - faktisk, du aldrig selv sammenligne dig selv med andre. Det er specielt nyttigt at danne venskaber, der ikke er baseret på konkurrence eller en-up-manship.
  • Selvrespekt er nøglen til at tjene respekt fra andre. Det er svært for folk at behandle dig med ægte hensyn, hvis du ikke behandler dig godt, eller ikke tror meget af dig selv.
 4. 4
  Oprethold god hygiejne. Når du ser godt, du føler dig bedre, og når du føler dig godt du er mere tilbøjelige til at sætte dit bedste selv fremad.
  • Bruse-eller karbad regelmæssigt. Holde dig ren formidler, at du interesserer dig for dit helbred og respektere din krop. Hvis dit hår tendens til at være fedtet, overveje at vaske det hver dag (dette vil også skære ned på chancerne for acne udvikle på din pande), ellers hver anden dag er fint.
  • Bruge deodorant. Selv om det kan være helt naturligt, kan stærk krop lugt være et turn-off til andre. Ved hjælp af en deodorant eller antiperspirant, især i varmt vejr eller før og efter træning, viser, at du interesserer ikke kun om dig selv, men om komfort-niveauet for andre.
  • Skifte tøj. Selv om det er din favorit t-shirt eller et par jeans, er det vigtigt at skifte ud det med en vis regelmæssighed. Tøj absorbere og kan holde på kropslugt, så selv hvis du tager umage for at tage sig af din hygiejne, iført det samme tøj flere dage i træk vil arbejde imod dig.
  • Opretholde en god mundhygiejne. Tandbørstning og tandtråd er vigtige for to store årsager: de hjælpe med at forhindre hulrum og tandkødssygdomme, og de reducerer dårlig ånde. Det er svært for folk at komme tæt, hvis din ånde er mindre-end-friske. Mints og tyggegummi kan alle hjælpe, men tandbørstning og tandtråd er den bedste måde at bekæmpe ildelugtende mund bakterier.
 5. 5
  Søg efter fælles interesser. En ting, der bringer folk sammen, er fælles interesser. Sæt dig selv i situationer, hvor du kan forfølge ting, du nyder, og møde andre, der nyder dem også.
  • Deltag i en klub eller deltage i et arrangement. Hvis du kan lide at læse, søge online eller kigge efter tegn på kaffebarer for en bog klub i dit område. Stor fan af biler? Deltag lokale bil shows eller være en del af online diskussionsgrupper, der fokuserer på biler. Fælles interesser hjælpe dig til straks etablere fælles fodslag med nogen.
  • Kontroller Meetup og Craigslist for grupper og aktiviteter. Du vil måske blive overrasket over mængden og variationen af ​​grupper derude, der fokuserer på en bred vifte af interesser.
  • Når du taler med nogen, så spørg åbne spørgsmål for at afdække fælles fodslag. I stedet for at sige: "Kan du lide musik?" spørge "Hvad er dine tre yndlings bands?" I stedet for, "Hvordan var din dag?" spørge "Hvad var den bedste del af din dag i dag?" Åbne spørgsmål åbne døren for at opdage mere om din samtale partner.
  • Frivillige. Find en årsag, du holder af og bruge lidt tid støtte det. Du vil møde andre, der deler din interesse i den samme organisation og måske mere.
 6. 6
  Udtrykke dig. Uanset om det betyder at tale op i en klasse, skitsering dyreliv, lakering et stykke genbrugsforretning møbler, udtrykke dig selv ved at dele dine ideer eller din kreativitet kan trække andre til dig.
  • Når du udtrykker dig, du deler en del af, hvem du er sammen med andre. Det giver en fantastisk mulighed for andre at lære dig at kende gennem dine handlinger, og de kan henvende dig på grund af noget, du har sagt eller gjort.
  • Ikke udtrykke dig - verbalt eller non-verbalt - kan føre til isolation. Hvis du bygger mure omkring dig selv og nægte at lade noget ud, vil folk antage, at du ønsker at blive ladt alene, og det er, hvad de vil gøre.

At være opmærksomme

 1. 1
  Vis respekt for den anden person. Være respektfulde midler værdsættelse andre og deres synspunkter. Du skal acceptere dem for hvem de er, og undgå at gøre noget, der ville såre eller hindrer dem. Lad os se det i øjnene: Det betyder at behandle andre, som du ønsker at blive behandlet.
  • Hold dine løfter. En måde at vise respekt er at gøre, hvad du siger, du vil gøre. Dette viser folk, at du værdsætter deres tid og det faktum, at de har sat deres lid til dig.
  • Brug dine manerer. Må ikke afbryde andre, siger "tak" og "tak", afstå fra at anvende bandeord, hvis du kender det vil blive bittert. At have manerer vise andre, at du værdsætter dem, og at de fortjener din bedste opførsel.
  • Vær på tid. Alle er så travlt i disse dage, så hvert minut tæller. Være på tid til træf eller andre planlagte aktiviteter for at vise, at du sætter pris på den tid, en person tilbringer med dig.
 2. 2
  Lyt. Samtale er en tovejs-gade, hvis du tilbringer hele tiden at tale om dig selv, vil du ikke komme til at kende nogen bedre, og den anden person vil føle som om du ikke har en interesse i dem.
  • Folk nyder at tale om sig selv, så lad dem. Stil spørgsmål til at trække folk ud og lad dem dele ting om sig selv. Du vil komme til at kende dem, og de vil kunne lide dig så meget mere for at have givet dem din tid og opmærksomhed.
  • Check for forståelse. Parafrase hvad nogen har sagt tilbage til dem for at være sikker på du er klar på, hvad de deler. Dette lader dem vide, at du virkelig lytter og giver mulighed for dem at rydde eventuelle misforståelser, så du fuldt ud få deres budskab.
  • Undgå at afbryde eller konkurrerende. Selv om det kan være fristende at hoppe i med en kommentar eller for at forsøge at toppen andens historie om en tur, de tog, eller en dårlig dag, de havde, modstå fristelsen. Hold dit fokus på højttaleren og gemme dine bemærkninger til en anden gang.
  • Lyt med hele din krop. Gør øjenkontakt med den anden person, læner sig frem lidt, nikke aftale eller forståelse. De fleste af vores kommunikation rent faktisk finder sted non-verbalt, så lad din krop gøre noget af lytning og de taler til dig.
 3. 3
  Tilbring tid med den anden person. Nogle mennesker siger, at "kvalitet" er vigtigere end "mængde", men når det kommer til tid med en ven, de begge sagen. Afsæt tid til at forbinde med folk, du kan lide og ønsker at få at vide bedre.
  • Når du giver nogen din tid, er det en klar indikation af, at de er vigtige for dig, og at du kan lide dem. Folk er tiltrukket af folk der kan lide dem, så gør dig selv til rådighed på denne måde øger din likeability.
  • Connections ske over tid. Jo mere tid du bruger sammen med nogen mere komfortable du to føler omkring hinanden. Få nogen til at lide dig ensbetydende med at investere den tid, det tager at skabe den følelse af komfort og fortrolighed.
 4. 4
  Giv den anden person plads. Folk har brug for tid til sig selv og plads til at forfølge alle deres interesser. Snarere end overvælde en person med dit venskab, give dem mulighed for at søge dig ud og bo engageret i dit eget liv.
  • Nogle mennesker er ikke trygge ved at lade nye mennesker ind i deres liv for hurtigt. Hver venskab bevæger i sit eget tempo. Lad en langsommere bevægelse ven indstille en hastighed, der er behagelig for dem.
  • Livsomstændigheder forandring - en eller andens mor bliver syg, skolearbejde eller arbejde opgaver stiger, tidsplaner får justeres, projekter skal gøre - der er masser af grunde nogen skal bakke væk fra at bruge tid sammen. Respekter deres behov og ikke tager det personligt.
  • Læs signaler. Hvis du kommer på for stærk, vil den anden person lade dig vide - du bare nødt til at læse signaler. Hvis de synes tilbageholdende med at forpligte sig til at lægge planer, ikke besvare eller returnere dine telefonopkald eller SMS beskeder eller endda fysisk tilbage væk, når du er sammen - dial ned din entusiasme og tilbage fra en smule. Du ønsker ikke at blive opfattet som trængende, skræmmende eller over-ivrige.
  • Det er ikke bare følelsesmæssige rum, som folk har brug for - de har brug for fysiske rum så godt. Hvis du kommer tættere på nogen end 18 ", har du invaderet deres intime rum, og de kan ikke være fortrolig med det. Vi har generelt forbeholder denne zone for dem tættest på os, så vær forsigtig med at stå for tæt på en person.

Går et skridt videre

 1. 1
  Vis den anden person, at han eller hun er speciel. Folk vil vide, at de noget, og at de er værd en lille ekstra indsats fra tid til anden.
  • Giv en kompliment. Udtrykke beundring for noget om den person. Gør dine kommentarer ægte og specifik. Gå et skridt videre og fokusere på ting, der er centrale for deres personlighed "Jeg beundrer dit mod i den situation" i stedet, at ting, der er situationsbestemt "You gjorde et stort stykke arbejde for at stoppe dette argument."
  • Give en hånd. Der er nogle dread opgaver, som vi alle står over for - bevægelige, møde en umulig deadline, genoplive et dødt bilbatteri. Gør dig selv til rådighed til at hjælpe - også selvom det ikke er praktisk - kan tjene dig en andens taknemmelighed og hengivenhed.
  • Tilbyde støtte. Frit give dig følelsesmæssig og moralsk støtte til nogen, når de har brug for det. Gør dem føler sig værdsat ved altid være på deres hold
 2. 2
  Giv en lille gave lejlighedsvis. Det handler ikke om at "købe" nogens følelser, i stedet giver en symbolsk til stede kan udtrykke din interesse i nogens velbefindende eller lad dem vide, at du er i harmoni med, hvad der sker i deres liv.
  • Det er virkelig tanken, der tæller. Når du giver nogen en lille gave, det lader dem vide, at du tænker på dem, og at de er vigtige for dig.
  • Lad din gave afspejle livsbegivenheder. En nøgle-kæde siger, "Tillykke med din nye bil", en buket blomster kan lysne nogens vanskelig dag. Staying fokuseret på, hvad der foregår på livet af mennesker, du holder kan give dig ideer til gaver, der er meningsfulde.
  • Gør noget selv. Du behøver ikke at være en mester kunstner til at lave en kort, dekorere en billedramme eller bage nogle cookies. Tage sig tid til at lave en gave virkelig udtrykker din venskab eller kærlighed til nogen.
 3. 3
  Tag en interesse i den anden persons hobbyer. Selvom du måske har i forbindelse med en fælles interesse, chancerne er du ikke vil dele hver lignende, hobby eller aktivitet. Det er fint.... det er godt faktisk, fordi du kan komme til at kende en hel anden side af en person, hvis du er villig til at gøre en lille indsats.
  • Deltage i et arrangement, eller lære om din vens hobby. Du behøver ikke at blive en afficianado selv, men at være i stand til at tale om det intelligent og med en vis grad af interesse viser din ven, at de er vigtige for dig.
  • Vær villig til at lære. Hvis du er åben for at lære noget nyt, gå videre og være studerende. Tillade nogen til at lære dig noget gør dem føler sig godt om sig selv og bidrager til at skabe et bånd mellem jer to.
  • Selv hvis nogen lidenskaber forlader du absolut keder sig, afholde sig fra at sætte dem ned eller gøre nar af aktiviteten. Det betyder helt klart noget for din ven, og derfor det fortjener din respekt.
 4. 4
  Efterlad påmindelser om, at du pleje. Uventede noter, tekstbeskeder og foto aktier kan hjælpe dig med at holde kontakten og skabe mini-muligheder for at forbinde.
  • Send en SMS ønsker nogen held før en stor eksamen, vigtigt møde eller jobsamtale. De vil værdsætte den tanke og støtte.
  • Tage et billede af noget sjovt og sende den videre. Den lille løft kan gøre en forskel i nogens dag og minde dem om, at du deler en lignende sans for humor.
  • Glem ikke fødselsdage. Sætte en note i din kalender til at minde dig om at sende et kort eller give et opkald på den specielle dag.

Tips

 • Forsøg ikke at eftergøre din vej gennem et forhold. Prøv at finde fælles interesser med den anden person.
 • Tilbring en masse tid sammen med dem og sidde i nærheden af ​​dem. På den måde vil du kende hinanden bedre.
 • Kender og elsker dig selv. Folk i almindelighed er tiltrukket folk med tillid.
 • Alt i alt, vær dig selv! Hvis personen ikke kan lide dig, er de ikke værd at bruge tid alligevel.
 • Må ikke være genert. Være selvhævdende. Hvis du ikke tale med din knuse, vil han ikke vide, at du kan lide ham, så hvis han kan lide eller lide dig, kunne han finde en anden.
 • Mænd finder det attraktivt, når en pige er i stand til at danne sig en mening for sig selv, når hun synes at have den indre overbevisning, at hun er en person i sin egen ret.
 • Hvis du ikke har set dem i et stykke tid, kramme dem og sige, jeg har savnet dig! Det vil få dem til at føle sig speciel, pige eller fyr.
 • Prøv at gøre noget, han kan lide at gøre... måske du kan få fat sin opmærksomhed godt, hvis du være rart og respektfuldt.
 • Hvis du kan vise en fyr respekt, han føler, at du helt kan elske ham.
 • Fyre er tiltrukket af en pige, der bekymrer sig om hendes hår, hygiejne er virkelig vigtigt at fyre også. Men fyrene kan ikke lide, når pigerne hog badeværelset enten, så jo hurtigere jo bedre.
 • Bare vær dig selv forsøger at tale med ham eller hende om ting, hun eller han kan lide og komme til at kende ham eller hende. Hvis du vil have ham eller hende til at vide u ligesom dem give dem små ledetråde ad gangen. Men sørg for at være dig selv og forsøge ikke at være genert, hvis du er du nødt til at hænge ud med hende eller ham mere. Held og lykke!

Advarsler

 • Du kan flirte, men det kommer med konsekvenser, hvis man flirte med den forkerte fyr han måske ikke tage dig alvorligt, og måske drage fordel af dig. Så piger, ved hvornår de skal stoppe, kan du sætte dig selv på tværs som trængende eller desperat.
 • Må ikke være klæbende: fyrene hader at, de ikke vil have dig til at spørge dem noget, hvis din ikke hans kæreste. Det vil helt flipper ham ud, så prøv ikke at være stalker-agtigt.