Wkadk

Hvordan man kan fremme en kvinde til at forelske sig i dig

Hvis du virkelig elsker og holder af en kvinde, og ønsker at være sikker på de følelser er gengældt, kan du prøve at få en kvinde til at forelske sig i dig ved hjælp af følgende trin. Selv om disse er generaliseringer, og personalisering dine handlinger i henhold til din kærestes eller knuse smag er altid det bedste bud, bør disse tips hjælpe med at give dig nogle ideer til at begynde at vinde hendes hjerte.

Steps

Hvordan man kan fremme en kvinde til at forelske sig i dig. Gør en indsats for at.
Hvordan man kan fremme en kvinde til at forelske sig i dig. Gør en indsats for at.

Første del: starter ud

 1. 1
  Gør hende mærke dig. Gør noget, der vil gøre hende tage notits af dig. Mange kvinder vil have en mand, der er stærk, men medfølende, som leder, men lytter, der er overbevist om uden at være kæphøj. Husk dette, når du begynder at få dig selv bemærket.
  • Gør noget, der viser dig bekymrer sig om andre mennesker. Frivillige på din lokale mad bank, give blod, bail en ven ud af en klæbrig situation, organisere en velgørende auktion. Vis hende, at der er mere i dig end opfylder øjet. Hun vil blive imponeret over, at du giver tilbage og nysgerrig efter, hvad du ellers har at tilbyde.
  • Excel på noget, du er god til, helst i hendes selskab. Hvad gør du godt? Det kan være alt fra tennis, klatring, eller fodbold, at humor, matematik eller debat. Uanset hvad det er, skiller sig ud for ekspertise inden for dette område. Calm tillid ikke cockiness vil få dig bemærket på den rigtige måde.
  • Sæt dig selv derude. Husk: fortune favoriserer de modige. Hvis du sidder fast i dit værelse hele tiden, er du sandsynligvis ikke bruger din tid på den bedste måde. Og hvis du ikke svigte det mindste noget af tiden, kan du aldrig se resultater.
 2. 2
  Tag din tid. Disse ting tager tid. Må ikke forvente at vinde hendes hjerte i løbet af få dage. Langsomt, men støt vinder kapløbet. Sæt realistiske forventninger, så du ikke skuffet, hvis hun ikke falder for dig med det samme.
  • Hvis hun giver dig hendes nummer, perfekt, men ikke tigge om det. Kald hende når du får hendes nummer, men ikke for meget. Nogle dage, give hende en chance for at ringe til dig! Piger generelt gerne fyre, der i det mindste giver udseende af at have masser af muligheder.
 3. 3
  Form en game-plan. Nej, det behøver ikke at være skrevet ned, og det behøver ikke at involvere lidt x'er og o'er på et whiteboard. Være strategisk om, hvad du gør, og du vil give dig selv en bedre chance for at vinde en piges hjerte. Være amatøragtig og du vil sandsynligvis sænke dine chancer.
  • Hvis du er forelsket i en pige, det er OK at fokusere på at vinde hendes hjerte. Når kærlighed rammer os, det er ligesom et ton af mursten, og vi ofte føler sig hjælpeløse. Det er naturligt.
  • Men hvis du ønsker at finde kærligheden i almindelighed, så prøv samvær med flere forskellige kvinder. Du vil øge dine chancer for at finde en person, du virkelig obligation med, og afvisning fra den ene vil ikke virke så dårligt, hvis du har mulighed for en anden venter i kulissen. Der er flere andre fordele for denne strategi:
   • Kvinder, som mænd, er også konkurrencedygtige, når det kommer til kærlighed. Måske ikke den samme måde, men de er. Hvis det ser ud som du er en varm vare, vil kvinder råber for dig ikke bare fordi de kan lide dig, men fordi de ønsker at de bedste andre kvinder.
   • Du får en bedre idé om, hvad du ønsker. Vi ofte ikke ved, hvad vi vil, indtil vi ser det. Sæt dig selv derude, og chancerne er du vil finde en kvinde, du naturligvis gel med, i stedet for at tvinge den med nogen, du troede, du vidste.
   • Socialt samvær med flere kvinder er ikke det samme som at spille. Hvis du ønsker at finde kærligheden, dato rundt, men kun romantisk involvere dig med én kvinde ad gangen. Må ikke gå ind i et forhold i håb om at udnytte eller manipulere.
 4. 4
  Gør en indsats for at. Rigtig finde ud af, hvem hun er, hvad hun står for, hvor hun kommer fra. Hun vil sætte pris på din interesse i, hvad der gør hende kryds.
  • Folk elsker at tale om sig selv. Det er bare den måde, tingene er. Glem ikke at engagere sig i samtale og give hende oplysninger om dig selv, men få hende engageret i noget, hun kan lide at tale om, og du vil finde det er meget nemmere at gå.
   • En måde at gøre dette på er at stille store spørgsmål. Spørg om hendes lidenskaber ("Hvad elsker du at gøre?") Hendes inspirationer ("Hvad gør dig kryds?"), Og hendes mål ("Hvad vil du gerne opnå?"), For eksempel.
 5. 5
  Se dine bedste. Mens du måske ikke pleje, meget hvordan du ser ud, kvinder helt sikkert gøre. Det er ikke så meget tøj og hygiejne, som er vigtig, det er den besked, du sender til resten af ​​verden, - at du tager vare på dig selv, at du kender din stil, og at du er selvsikker.

Del to: hentyder til kærlighed

 1. 1
  Ros hende hver gang i et stykke tid. Husk dog, gutter, at en lille rækker langt, når det kommer til komplimenter. Du ønsker at komplimentere hende lige nok, så hun ved, du kan lide hende mere end en ven, men ikke så meget, at hun tror du er desperat eller fiske efter komplimenter til gengæld.
  • Ros hende færdigheder og evner først og fremmest. Hun blev født med hendes udseende, men hun arbejdede for hendes kløgt og hendes talenter. Ros hende, når hendes vidunderlige personlighed skinner igennem.
  • Hvis du ønsker at komplimentere hendes udseende, holde sig væk fra at komplimentere hende mere feminine områder. I stedet holde sig til komplimentere følgende punkter:
   • Øjne. Ex: "Dine øjne er dejlige Har dine forældre også har blå øjne.?"
   • Hår. Ex: "Fik du en klipning Kort hår ser så godt ud på dig?".
   • Smile. Ex: "Du har sådan en smitsom smil, hver gang du smiler jeg kan ikke lade være at smile mig selv!".
   • Tøj. Ex: "Det er en smuk kjole, har du gøre det selv?"
   • General stil. Ex: "Jeres stil er så unik du virkelig marchere i takt til dit eget tromme.".
  • Arbejde et par virkelig awesome komplimenter ind i din samtale, og du i det mindste have hendes opmærksomhed:
   • "Det er så nemt at tale med dig. Jeg føler, at jeg kunne tale med dig hele dagen lang." Kvinder ønsker at være interessant samt smuk.
   • "Jeg kan lide den måde du tænker." Hvis hun ikke er den skarpeste redskab i skuret (og hun ved det), at fortælle hende, at hun er smart kan give bagslag. Denne kompliment siger grundlæggende de samme ting uden bagage.
   • "Det tog en masse mod til dig at sige op på den måde." Kvinder er meget principfast og vil have mænd til at mærke deres tapperhed, selvom det er et andet mærke.
 2. 2
  Opnå hendes tillid. Du behøver ikke nødvendigvis at være hendes bedste ven, men vise hende, hvorfor hun fortjener at stole på dig. Være der, når hun har brug for dig. Hvis hun beder dig om at holde på en hemmelighed, holde det. Hvis du siger, du vil gøre noget, følge op.
  • Må ikke komme ind i det bare for sex. Dette vil gøre dig en utroværdig fyr i hendes bog. Må ikke presse hende til at gøre ting, som hun ikke er behageligt at gøre - det vil drive hende længere væk.
  • Imponere sin familie, hvis du kan. Hendes familie sikkert betyder meget for hende, og hun vil have sin familie godkendelse. Imponer hendes familie og du får hendes tillid. Har manerer, og med respekt for forældrenes ønsker.
 3. 3
  Få hende en lille gave, som hun gerne ville have. Giv hende et tegn på dine følelser. Måske hun vil gerne have nogle blomster eller en smuk bogmærke. Hvis du ikke ved, hvad hun gerne vil, så prøv og regne det ud. Her er nogle betydninger kvinder kan tillægge forskellige objekter -
  • Ring - Engagement. Du vil have din obligation til at vare så længe som ringen gør.
  • Håndtegnet portræt - Inspiration. Hun er din inspiration, hun gør du føler kreativ.
  • Udstoppet legetøj - Puppy. Du vil elske en undskyldning for at komme til at kæle med hende.
  • Blomster - Beauty. Tror du, hun er smuk, og du ønsker, at hele verden skal vide.
 4. 4
  Start. Find en måde at forsigtigt begynde at flirte med hende. Det kommer til at være svært i starten, fordi du virkelig, virkelig lide hende, men det vil få en meget lettere, som du begynder at etablere rutiner og få at vide hende bedre.
  • Bryd den berøringsfølsomme barriere. Berøring hende blidt i sikre, ikke-truende steder er nøglen her. Undgå at røre hende på lår, mave, bryster, og nakke. I stedet når du taler til hende, lejlighedsvis:
   • Tryk på bagsiden af hendes hånd. Du laver et punkt, og du ønsker at forstærke det med nogle fysisk kontakt.
   • Tryk på toppen af hendes arm. Du kender hende lidt bedre, og du giver hende lidt opmuntring.
   • Rør hende tilbage. Du legende driller hende eller gøre hende føle sig bedre.
  • Smil og opretholde en god øjenkontakt. En pige kan fortælle en masse om, hvordan interesserede du er lige ved at kigge på dine øjne. Ligeledes et smil er lige så vigtig. Smil så du projekt lykke, og har en god øjenkontakt, så du projekt tillid.
  • Udvikle inde vittigheder eller lære at legende drille. Inde vittigheder er en fantastisk måde at flirte og obligationer på samme tid. De er konspiratorisk, hvilket betyder, at du både føler du er ind på noget sammen, og det er bare dig. Lav en intern joke ud af stort set alt, du to oplevelse sammen.
   • Når du legende drille,sørg for hun ved at du driller. Blinke til hende at kommunikere dit sarkasme, eller fortælle hende, at du laver sjov. Fortrinsvis drille hende om noget hun gør rigtig godt, så hun ikke behøver at gætte, om du bliver alvorlig eller ej.
 5. 5
  Være mystisk men stadig tilgængelig. Kvinder elsker fyre, der har en lille smule af mystik bundet op i deres persona. Det tager ikke meget for at udvikle - ikke deler alle detaljer, praler ikke om de ting, du gør, få andre mennesker til at kunne lide (og stå inde for), du - men det er svært at gøre korrekt. Samtidig, stiller dig til rådighed for hende. Der er ikke noget værre end at sætte i alt det hårde arbejde kun for at forlade hende hængende, fordi du ikke længere kan findes.

Del tre: at gøre det sidste skub

 1. 1
  Mødes og imponere sine venner. Kvinder har ofte ønsker, at deres venner til at godkende deres romantiske interesser, både som en naturlig vetting proces og en måde at vise, hvor heldige de er. Kom godkendelse af hendes venner er derfor afgørende. Må ikke springe dette trin!
  • Bo eftergivende, interesserede og venlige. Hvis hendes venner blidt drille eller joke om dig, tage det som en mand og kluklatter. Når situationen præsenterer sig selv, spørg hendes venners spørgsmål om deres liv og være oprigtigt interesseret i dem. Gør gode ting for sine venner, såsom fastsættelse dem op med en fyr ven eller styrke deres selvværd.
  • Må ikke være alt for nice eller flirtende. Du er her for at imponere sine venner på samme måde, som du imponerede hendes familie. Må ikke give hende den idé, at du overhovedet kan lide en af ​​hendes venner mere, end du kan lide hende.
 2. 2
  Spørg hende på en date. Når du er klar til at gøre det sidste skub, du har brug for at spørge hende ud på en date. En dato vil være den perfekte mulighed for dig to til at lære mere om hinanden, og måske endda stjæle et kys.
  • Når du spørger hende, holde det afslappet. Bare spørg, "Hey, jeg har et par billetter til [en film, der bare kom ud], er du fri fredag ​​aften?" Du behøver ikke at kalde det en dato for det at være en dato. Hvis hun spørger dog være selvsikker og fortælle hende det er en dato.
  • Gør noget, der er spændende. En spændende dag - såsom et hjemsøgt hus, en temapark med rutsjebaner eller en sportsbegivenhed - hjælper med frigive en kraftfuldt hormon (kaldet oxytocin), der er ansvarlig for følelser af limning og samvær.
  • Hvis det er det rigtige tidspunkt at gå ind for et kys. Hvis du har lyst til at hun er lidt tøvende, er det bedst at holde det kys for anden eller tredje date. Hold kiss kort og søde, og uanset hvad du gør, skal du ikke forsøge at skubbe tungen ned i halsen.
 3. 3
  Flyt på hendes tempo. Hvis hun er klar til at blive kastet ind i en hvirvelvind romance, så ved alle midler, rulle med det. Chancerne er dog, at hun vil få lyst til at tage forholdet langsommere end du vil. Dette er for det meste en test af, hvordan patienten du er for hende og med hende.
  • Må ikke skubbe hende ind i noget, hun er ubehageligt med. Det lyder sjovt at sige, men du vil være meget mere succesfuld lytte til hendes ønsker og ikke tvinge noget.
 4. 4
  Gendan fra dine fejltagelser. I et forhold og dating, er du nødt til at lave fejl. Det er hvordan du gendanne fra dine fejltagelser, der definerer dig, og giver kvinden en chance for virkelig elsker dig.
  • Vær ikke bange for at sige undskyld eller indrømme fejl. Når du laver en fejl, mand op og sige "Hey, jeg er ked, jeg ikke skulle have sagt, at du ikke lade mig slippe af sted med det næste gang.". Modsætning til populær tro, er det mandigt at indrømme at være forkert, fordi det tager en masse af tarme.
  • Det er generelt en god idé at lade hende vinde argumentet, især hvis hun er virkelig investeret. Må ikke ned igen, hvis du virkelig tror på det, og ikke lade hende konstant skubbe dig rundt, men prøv at finde en måde at løse det argument med sin følelse godt om det. Du vil blive glad du gjorde!
 5. 5
  Være den person, du ønsker at være. I sidste ende, er du nødt til at vise hende, hvem du er i din sjæl, i dit meget dybeste, for at give hende en chance for at elske dig. Hvis du foregive at være en anden, hun kun kommer til at elske en karikatur af dig. Så vær ikke bange for at lade ned dine barrierer, få lidt sårbar, og vise hende, hvem du virkelig er. Chancerne er hun vil elske dig for det.

Tips

 • Drop de tre dages ringer reglen. Må ikke forlade hende venter! Piger hader det, det efterlader dem forvirret.
 • Overraskelser behøver ikke altid at koste noget.
 • Tal aldrig negativt om hendes venner, selv om hun kunne være. Bare være en øre, når hun har brug for én.
 • Gøre tid til at se hende ofte. Selvom hun bor langt væk, kan du bruge ting som teknologi til din fordel. Vær klar til at sætte i ekstra arbejde.
 • Må ikke mock noget hun mener i. Tro på hende, forsikre hende om, at uanset hvad det er hun ønsker at gøre, og være ved hendes side 100%.
 • Hvis du elsker hende, beslutte det rigtige tidspunkt til at fortælle hende. Spørg hende lidt måde (uden at afsløre din sande intention) om, hvordan hun føler om mennesker bekende deres kærlighed til hende. Hvis hun siger sommetider hun ønsker nogen ville sige til hende, med alle midler gå til det. Men hvis hun siger, at hvis nogen sagde disse ord (jeg elsker dig) til hende, ville det føles underligt, akavet næsten, har du sandsynligvis nødt til at vente lidt.

Advarsler

 • Prøv ikke at komme ind i argumenter om dumme ting. Selvfølgelig er det ilden, der holder forholdet i live, men har for mange argumenter, og hun vil føle det ikke er det værd, hvis hvert sekund du kommer til at argumentere om noget mindre. På den anden side, synes ikke svag til hende. Stå stærk, men stadig fastholde, at faktum, at du har stærke følelser for hende.