Wkadk

Hvordan at vide, hvornår at bryde op

Sommetider relationer implodere eller falde fra hinanden på deres egne, men andre gange er vi nødt til at gøre en bevidst beslutning: Fortsætte forholdet, eller bryde op? Her er nogle ting at overveje, når de foretager dette valg.

Steps

Hvordan at vide, hvornår at bryde op. Aldrig bryde op i varmen i det øjeblik.
Hvordan at vide, hvornår at bryde op. Aldrig bryde op i varmen i det øjeblik.

At vide, hvornår at bryde op

 1. 1
  Aldrig bryde op i varmen i det øjeblik. Hvis forholdet ikke er værd at gemme, vil du være i stand til at se, at når både du er rolig. Derudover kan bryde op af vrede gør det meget vanskeligt at.
 2. 2
  Prøv at tilbringe tid fra hinanden. Enige om at ikke se hinanden for en uge eller to, og sørg for at præcisere, at du stadig er sammen, og dit forhold vil forblive eksklusiv løbet af denne tid. Må ikke bruge tid sammen, ikke tale i telefon, skal du ikke sende hinanden beskeder. Denne retssag adskillelse kan hjælpe dig se, hvor meget du sætter pris på forholdet... eller ikke. Hvis det er svært i starten, men så skal du finde dig selv i fred, uden denne person i dit liv, bryde op er sikkert en god idé. Hvis du nyde de første par dage, men derefter finde dig selv mangler denne person og føle sig som dit liv er ufuldstændig uden dem, bør du nok forsøge at reparere forholdet. Se flere detaljer i Hvordan til at give hinanden plads.
 3. 3
  Genkende, hvis du er i en manipulerende eller afhængighedsforhold. Denne form for forhold er usundt. For forholdet til at overleve, ville manipulerende partner nødt til dramatisk ændre deres adfærd. Hvis de ikke vil, eller ikke kan, ville det være klogt at.
 4. 4
  Overvej om der er noget, du har været tilbageholdende med at acceptere om din partner. Vil du have ham eller hende til at ændre sig for dig? Og hvis ja, mener, at det ville være rimeligt for din partner at du ønsker at ændre dem så godt. En anden ting du kan prøve er fuldt ud at acceptere hvad det er du vil have dem til at ændre. Sig det højt: "Jeg accepterer, at han / hun er en total slob." Så spørg dig selv: Må fordelene forholdet opvejer dette faktum? Hvis ja, prøv at acceptere og håndtere med din partner, som de er, snarere end at forsøge at ændre dem.
 5. 5
  Tænk over dine egne problemer. Du kan opdage, at du vil bryde op, fordi du ikke ønsker at møde visse spørgsmål i sig selv, ligesom usikkerhed, frygt for nedlæggelse, etc., men de er sikker på at slå op i ethvert forhold, du er i. For eksempel, Måske har du været utro før, og du er fristet til at bryde op med denne person, før du får alt for knyttet og bliver sårbare over for dybt såret igen. Det er ikke en god grund til at bryde op. Du er nødt til at tage din frygt, snarere end løbe væk fra dem.
 6. 6
  Meditere eller bede om det. Begge disse metoder vil hjælpe dig centreret enten ved at rydde dit sind eller fornyet fokus på dine overbevisninger.
 7. 7
  Er du bange for at såre denne persons følelser? Hvis du er den slags person, der er vant til at se ud for alle andres behov, måske dybt ned du ved, du ikke ønsker at være i dette forhold, men du er bange for at fortælle den person, det er overstået. Du er nødt til at indse dog, at du ikke gør denne person nogen tjeneste ved at bo sammen med dem ud af sympati. Læsning Sådan stoppe med at være en folk pleaser kan hjælpe.
 8. 8
  Er du bange for at være single? En anden grund nogle gange folk er tilbageholdende med at afslutte et forhold, er fordi de ikke ønsker at være alene. Men opholder sig med en person som en "pladsholder" er ikke kun uretfærdigt for dem, men også uretfærdigt for dig selv, fordi så du er mindre tilbøjelige til at udvikle sig som en individuel og finde den rette person for dig. Læs, hvordan at nyde at være single, og hvordan at være optimistisk for opmuntring.
 9. 9
  Vær villig til at acceptere, at måske er du bare ikke ind i dem. Eller måske er de bare ikke alle, der ind i dig. Ingen ved præcist, hvorfor vi kan lide eller elsker de mennesker, vi gør. Nogle gange er vi bare ikke forbinde. Eller nogle gange én person udvikler stærke følelser, og den anden ikke gør. Det sker. Og det gør ondt, men det er ikke nogens skyld. Hengivenhed og kærlighed kan ikke tvinges.
 10. 10
  Når du er begyndt at date tingene skal være langsom inden de første tre til seks måneder, så skal intet være at flytte for hurtigt. Hvis tingene går for hurtigt er der et skilt lige der. Dit forhold skal være som en værdifuld plante lad os sige en Orchid, som er en af ​​de sværeste planter til at vokse, bør du tage dig tid til at tilbringe med Orchid for at det at blomstre som tager tid, så hvorfor ikke gøre det samme i din dating forholdet? Hvad er formålet med stjæle en de to af jer, for at komme til at kende hinanden, det er formålet med dating er at kende den anden person. Hvis de går for hurtigt forsøger at gøre forholdet spredes som ukrudt i et felt af blomster, så der bør fortælle dig lige der, at forholdet bliver stenet, hvis forandring ikke kommer.
 11. 11
  De giver dig blandede budskaber. Nu dette ville sende et rødt flag for, hvis du dateret en person for et par uger, så de går til at vise dig et forlovelsesring beder dig, at du kan lide det, men fortælle dig, at de vil giftes med dig derefter få uger senere de ikke er klar, eller de ønsker at vente på forholdet bliver bedre, men endnu et par uger senere de taler om emnet igen da det er når du har brug for at høj hale det ud af der, fordi du ikke behøver at type forhold, fordi det er kommer til at få reel stenet længere nede på linjen.
 12. 12
  De respekterer ikke dig eller dine følelser. Nu, hvis en person virkelig bekymrer sig om dig, at de ikke kommer til at nedgøre dig eller være alt for kritisk over for dig, hvis de fortæller dig noget, som du har brug for at høre, men ikke, hvad du ønsker at høre, at der er godt, men hvad er ikke godt fraud tale for eksempel, du taber noget ved et uheld, og den person, du er dating hedder "Du er en idiot, hvorfor du ikke ser på, hvad du gør for én gang i dit liv, du idiot", at lige der bør være mere end en tegn på, at du behøver at forlade denne person og gå videre til nogen, der vil tage bedre vare på dig.
 13. 13
  Deres temperament imod dig er endnu et tegn, at du skal afslutte forholdet. Hvis du kommer ind i en uenighed med din kæreste, og de får fysisk så er det et tegn på, du har brug for at forlade forholdet, uanset hvad de siger, fordi de vil forsøge at manipulere dig til at bo som mange bliver ofre for f.eks Courtney Kardashian.
 14. 14
  De ønsker ikke at andre skal vide, at du er dating for nogle ukendt årsag. Lad os stoppe op og tænke. Hvis de to af jer er glade sammen, bør andre være med på at du er dating eller i det mindste du har en slags forhold, så, hvad er problemet, at du to nødt til at holde forholdet hemmeligt? Er de snyd på dig med en anden? Er det det faktum, at deres religion forbyder dating på en bestemt aldersgruppe? Er deres forældre modbevise til en person på race, tro eller national oprindelse? Det er en masse at tænke over, og hvis du holdt dit forhold hemmeligt, men fortalte en person som din mor eller far gjorde denne person vred? Hvis ja så er du nødt til at afslutte forholdet, fordi dit forhold ikke bør holdes en hemmelighed.
 15. 15
  Du er nødt til at være den ene, der gør overgangen til at være intim med den person. Hvis du har en krammer session, men du er den ene, der skal starte det fra eller forsøge at spice tingene op og din partner kan ikke engang gøre det, men hunden præsterer bedre end dem, du ved noget, der er ikke rigtigt. Især hvis du går til goddag eller farvel kys, og du beder den person til at kysse dig, at personen ikke er alvorlig, og du skal ende op, når de forlader det, når de forlader, og ikke kalder dig eller comeback på et andet tidspunkt bare fortælle dem dens over farvel.
 16. 16
  Når det kommer til, at visse punkt i dit forhold, hvor dating gjort formål, at begrebet ægteskab. Nu, hvis den pågældende person har ingen intentioner om ægteskab og er ikke at være seriøs omkring at få et bryllup begyndte så ja, gå videre og ikke argumentere med den person at gøre brylluppet planer gå igennem, især hvis du har inviteret 195 mennesker, og de kun inviteret 3 mennesker, men nægter at invitere flere fortælle, at taberen at ramme vejen.
 17. 17
  Dit forhold er på klipperne for sikker. Jeg mener der er punkter, du ikke sammen og ikke længere dating så få måneder senere du kommer tilbage sammen. Seriøst? hvorfor folk gør det? Hvis du virkelig elsker denne person og ønsker at være sammen med dem så nyheder med on og off forhold? En sand kærlig partner skal elske hele tiden, uanset hvad situationen er så, hvis dit forhold er til og fra så er det tid til at forlade, fordi der er noget galt. Må ikke gå tilbage og rette forhold, fordi du er bedre uden hovedpine samt hjertesorg plus der er andre, der venter på dig gå finde dem.
 18. 18
  De presse dig til at gøre noget skadeligt eller noget, du ikke er fortrolig med. Hvis du ikke ønsker at drive et sted, fordi du ikke kender området, eller du ikke kender de mennesker, men de tvinger dig til at gøre det eller sige "Tracie hvis du virkelig elsker mig, du ville komme med mig" eller "Hvis du virkelig elsker mig Candace så vil du tage mig til at se mine venner. " Denne ret bør der fortæller dig afslutte det! Afslut det nu!
 19. 19
  Hvis man gennem ni ikke var tilfældet, så er du sandsynligvis en af disse almindelige mennesker, andre har fortalt dig, eller have advaret dig om dating en person. Hvorfor ikke folk lytter? Hvis mere end én person advarer dig om den samme person så er du nødt til at lytte og tror, ​​der er gotta be noget op med, at de enkelte, som ikke betyder at finde ud af, hvad det er. For alle du kender de kunne være en dømt alvorlig forbrydelse eller en seriemorder, der er blevet prøveløsladt! Jo mere du ignorerer andre er mere sværere du gør det for dig selv, så, hvis din familie samt lang tid venner fortæller dig noget, så gør det ikke.

Generelle retningslinjer

 1. 1
  End den, hvis:
  • du har lidt fysisk og / eller psykisk misbrug, økonomisk udnyttelse, seksuelt misbrug eller nedbrydning fra din partner forbi punktet for skader på dit helbred og sikkerhed.
  • din partner konstant presser dig til at gøre noget, du ikke er fortrolig med, såsom at være en del af en farlig eller kriminel aktivitet. Barske ultimatummer og truende udtalelser, der skaber pres på er alle tegn på en potentielt farlig forhold. Må ikke falde for den "Hvis du virkelig elsker mig, ville du gøre det..." trick.
  • endeløse stridigheder eller fortvivlelse har overtaget de store områder af parret funktion - kommunikation, sex, økonomi og følelsesmæssig støtte.
  • jalousi bliver et stort problem. Et forhold bliver usundt, hvis din partner forsøger at sætte begrænsninger på, hvem du hænger ud med, hvornår og hvor længe. Din partner er ikke i kontrol over dit sociale liv, du er.
  • din partner har været involveret i langvarig alkohol-eller stofmisbrug / afhængighed, de ikke kan bryde fri fra og dit liv, eller dine børns liv, har lidt markant på grund af det.
  • du er involveret i langvarig alkohol-eller stofmisbrug, som du ikke kan bryde fri fra. Du ikke gør nogen noget godt ved at bo i huset.
  • dit forhold var baseret på overfladiske fundament, der ikke længere arbejde, såsom feste, delte hobbyer eller sex uden kærlighed, og du er klar til at bevæge sig ud over disse ting.
 2. 2
  Arbejdet med at redde forholdet, hvis:
  • der er en kerne fundament af lignende værdier og overbevisninger, som du deler, især åndelige og moralske værdier.
  • du stadig stole på hinanden, du kender din partner er på din side og har tro, de vil arbejde med dig til gavn og glæde for din husstand.
  • hårde tider har overtaget pludselig uden at give dig tid til at finde dit center. Sundhedsproblemer, trauma, økonomiske problemer, afhængighed regressioner og depression kan komme videre i et øjeblik og gøre tingene ser virkelig mørke. Giv det tid, så lad røgen klar, og forsøge at være en ven til hinanden, indtil det er overstået.
  • du er fanget i en negativ reaktion cyklus, hvor negativ adfærd udløser mere negativ adfærd. Bryde den onde cirkel ved at få kontrol over dine egne negative reaktioner, så ring til en fredsaftale, og giv din partner tid til at få styr på deres negativitet.
  • du har en tendens til at løbe fra engagement på det første tegn på problemer. Tage lidt tid til at køle ned og arbejde for at blive venner igen. Forpligte sig til venskab, huske, hvad du brugte til at lide ved din partner, og handle som du pleje. Det er godt for dig at se om du kan holde gennem problemerne for én gang, uanset hvordan det ender.
  • du har gled fra hinanden langsomt og pludselig opdager du lever med en fremmed. Dette generelt sker på grund af omsorgssvigt, så arbejde på det - tale, lytte, bruge tid sammen og se om du kan genfinde kærligheden.
 3. 3
  Få hjælp, hvis:
  • du konstant gætte, om der kan gøres noget for at løse dit forhold, eller ved ikke, om det er værd at forsøge at løse.
  • du og din partner har overlevet frygtelige gør ondt, men er stadig såret. Det kan være værd en sidste indsats for at helbrede den.
  • din partners behov prioriteres højere end dine behov, og du finder din energi bliver suget tør. Hvis du er låst fast i en pleje-tage rollen, er du nødt til at undersøge, hvorfor du accepterede denne rolle, før du hopper ind i en anden sammenhæng. Det er også muligt dette forhold kan fastsættes.
  • misforståelser ikke få arbejdet ud, fordi du begge ikke er virkelig villige til at lytte, og du har faste domme om hinanden. Lær at nedbryde muren mellem dig, se på din side, og derefter se, hvad der er tilbage at redde eller ej.
  • du får blandede budskaber.

Tips

 • Skriv ned fordele og ulemper ved at bo i forholdet. Hvis der er flere ulemper end fordele, bør forholdet ende.