Wkadk

Sådan laver du din øjenmakeup perfekt

Øjenmake-up er let at under eller over-do. Prøv for en perfekt look.

Steps

Sådan laver du din øjenmakeup perfekt. Hvis du har brug for at anvende dække op til tasker eller pletter, prøv rynke Minimizer.
Sådan laver du din øjenmakeup perfekt. Hvis du har brug for at anvende dække op til tasker eller pletter, prøv rynke Minimizer.
 1. 1
  Hvis du har brug for at anvende dække op til tasker eller pletter, prøv rynke Minimizer. Det kan lyde som det er for gamle mennesker, men det fungerer godt.
 2. 2
  Først skal du beslutte, hvad du ønsker at gøre. Nogle trækker mønstre siden mine øjne dagligt. [Forklaring senere] Hvis du går efter et mere naturligt udseende, prøv sort eyeliner og øjenskygge i en tone, der passer til din hud. Sørg for at du har mascara, der ikke er for clumpy eller sært farvet. Hvis du ønsker at gøre noget som en "scene-kid ', så prøv en stumpet blyant og cremet [frivilligt], glitre øjenskygge. Sørg for, at det ikke krølle. Hvis du ønsker at se præcis og ren bruges en noget spids blyant og naturlige nuancer. Men de tips kan smuldre let, så vær forsigtig. Flydende eyeliner er godt for slanke, glatte linjer og dekorative mærker, men det er let at sprede og rodet op. Det kører ofte, så find et godt brand.
 3. 3
  Påfør eyeliner først. Hvis du går glip af, er det lettere at rense ud, når der ikke er anden make up i vejen. Når du bruger væske, så sørg for, at du trækker på strækninger med en blyant først. Forsøg ikke at gnide det ud, når det er vådt. Det vil smøre og gøre et stort rod. Glem ikke at gøre undersiden. hvis du ønsker en meget naturlig effekt, vil jeg anbefale en tynd linje på din låg, men ikke din bund. Hvis du bruger flydende for begge, være meget forsigtige. Det kan komme i øjnene og blive fanget på bunden vipper. Det ser flot ud, når tilspidset og slanke.
 4. 4
  Dernæst gælder øjenskygge. Hvis du har brugt flydende, være sikker på det er tørt. Gælder kun for din låg, og måske til dig undersiden af ​​din øjenbrynsbenet. Jeg ville normalt bruge en lys nuance overalt forbi låget. Jeg finder det gør en flot effekt, hvis når du har dekorationer til siden, hvis du udvide skygge til den første linje. Prøv ikke at bruge en mørk nuance af blå eller lilla tungt. Det er normalt ikke ser godt ud. Lyse nuancer som lyseblå og lyserød ser bedst på solbrændt hud eller olivenolie farvet. Med bleg hud, ser ædle metaller smuk, men du kan altid gå med en lavendel eller creme farve. Nogle gange, hvis ønsker en unaturlig effekt, gælder ikke øjenskygge til hele din låg. Omhyggeligt spore en linje over din eyeliner. Hvis du ikke bruger eyeliner, opsporing en linje langs din låget på en fremragende farve ser nice. Jeg vil anbefale at bruge en lys nuance af de fleste ting på mørk hud. Husk din hårfarve. Orange og røde nuancer ser rart med lys hud og brune eller røde hår. Hvis du har ildrøde hår, ville jeg synes et forår eller smaragdgrønne ville se nice. Sort hår ser bedst med en lyserød eller lilla nuance. Måske en blå. [Husk på, at mørk hud måske ikke altid gå godt med øjenskygge, der svarer til hårfarve] Lys brun og beskidt blonde ser rart med brune, guldmedaljer, mineraler og lyse farver. Platin og blond ser bedst med små mængder af lys nuancer.
 5. 5
  Mascara. Hvis du har naturligt lange og eller tykke vipper, ville jeg ikke anbefale at bruge nogen overhovedet. Hvis du har stumpet vipper, være forsigtige, når du bruger mascara. Det ofte klumper og indsamler du kort vipper. Det vil ikke udrette mirakler og gør dine øjenvipper tyve gange længere. De fleste mennesker gælder ikke mascara til bunden vipper, men det kan gøre for en dejlig knaldende effekt, når det gøres korrekt. Vær forsigtig staven ikke komme i kontakt med din øjenskygge. Det kan være en smerte at komme væk fra farven og ansøge igen. Vær sikker på at vælge en nuance af mascara tæt på din naturlige øjenvipper farve.
 6. 6
  Valgfri eventuelle mønstre omkring øjnene. Dots lave en simpel tilføjelse til enhver makeup planen. Omkring hjørner af dine øjne, eller en udvidet linje fra hjørnet med en prik eller to bagefter. Jeg laver kunstfærdige mønstre strækker sig fra den udvidede linje curling i alle retninger. [Dette er alle gjort med væske] Der er virkelig ingen grund eller retningslinjer for denne proces. Det ser altid rart. Må ikke forlænge enhver længere end din kindben eller anden grund. Jeg vil ikke anbefale nogen videre end måske en tomme under øjet. Prikker og hjerter pænt i midten af ​​to curling og skærer linjer. Hjerter kan gøres ved at trykke børsten på og vinkel og derefter gentage på reverse.Lines ser bedre tilspidset ud til en tynd intet så gjort mørk hele tiden. Du ønsker måske at praktisere dette. [Gør det på samme tid du gør din eyeliner.]
 7. 7
  Concealer. Gør dette sidste til at dække og pletter, tasker, og malplacerede fyldes op. Må ikke anvendes på meget at et område, som man ikke kan udjævne senere med anden make up. Det vil se på lys og unaturligt. Træk en anelse ned på huden under dine øjne til at dække eventuelle folder her. Prøv ikke at tvære nogen eyeliner. Jeg vil håbe, at nu, din mascara er tør. Husk altid at få et cover-up som din egen hudfarve.

Tips

 • Altid være forsigtig! Må ikke få nogen kosmetik ind i dine øjne, hvis du kan hjælpe det. Hvis du gør, vaske dine øjne ud under vandhanen eller i en lille beholder med lunkent vand og kontakte en læge, hvis du kan, hvis dine øjne ikke stopper brændende efter flere timer eller dit syn er påvirket.
 • Hvis din makeup gør områder, hvor det blev anvendt ondt, øjeblikkeligt fjerne det og stoppe med at bruge det. Du kan have fået en allergisk reaktion, eller det kan simpelthen ikke være den type for din hud.
 • Må ikke lægge for meget foundation på. Det kan bare accent porer eller dårlig hud. Hold et let lag eller så snart lyset rammer dig, vil du se ud som om en eller andens stak huller i dit ansigt.
 • Praksis - ikke vente, indtil det er tid til at gå et sted for at prøve noget nyt for første gang.
 • I slutningen af ​​dagen, fjernes grundigt al makeup fra dit ansigt.
 • Tjek, hvor det blev gjort, og hvad med. Gør sikker på at læse de ingredienser er vigtig: oliebaseret makeup kan blokere dine porer og forårsage en break-out af pletter. Makeup lavet af naturlige ingredienser er ofte langt bedre for huden.
 • Prøv at vrikke børsten meget lidt, som du anvender mascara. Det vil hjælpe til at adskille vipperne og undgå en klumpet udseende.
 • Altid åbne dine øjne bred mens anvendelse mascara og bruge små penselstrøg, for at øge nøjagtigheden og undgå ulykker.

Advarsler

 • Må ikke få noget af det i munden, hvis du tørre den af ​​med hænderne.
 • Vær forsigtig og ikke stikke dine øjne.
 • Hvis dine øjne bliver rød eller irriteret, stoppe med at bruge øjenmakeup i mindst et par dage og se en læge. Du kan have en allergisk reaktion.