Wkadk

Sådan ansøger 1960 stil øjenmakeup

Har du beundrer den minimalistiske endnu friske og lyse udseende makeup af 1960'erne? Er din skønhed idoler Twiggy eller Pattie Boyd? Følg denne trin-for-trin tutorial til at få udseendet af svingende tressere.

Steps

Sådan ansøger 1960 stil øjenmakeup. Sørg for at dit ansigt er ren først.
Sådan ansøger 1960 stil øjenmakeup. Sørg for at dit ansigt er ren først.

Face

 1. 1
  Sørg for at dit ansigt er ren først. Også, hvis der er nogen tør hud på det område, du vil anvende på, fugter den med et tyndt ikke-oliebaseret fugtighedscreme. Makeup ser upoleret på toppen af ​​flager. Hvis du vælger at bruge foundation, skal du bruge en let og tynd én. Før du starter denne, bør du også have nogen makeup på så godt. Dette omfatter ansigt makeup og mascara, før du starter makeup sjovt!
 2. 2
  Støv på bare en smule af en lyserød rouge på æbler af dine kinder. Ikke meget, du kun ønsker bare en smule farve. Vær sikker på at vælge den rigtige nuance. Smil, som du anvender dette. Start ud ved at duppe, og når du anvender den ønskede mængde, mens smilende, smøre ind med ren børste eller dine fingre / hånd. Kontroller, at både kinder har en endnu beløb.

Øjne

 1. 1
  Børst dine øjenlåg med ansigt pulver.
 2. 2
  Brug en lys, neutral farvet øjenskygge og feje det hele dit øjenlåg.
 3. 3
  Nu med en anden, mørkere, mat skygge, udfylde dit krølle. Dette vil definere dine øjne mere.
 4. 4
  Med eyeliner, (væske eller gel, hvis du har en rolig hånd, blyant, hvis du ikke har) langsomt, med små bevægelser. Børste langs din øjenvippe linje Dette er også kendt som 'udtynding.
 5. 5
  Som du går udad, støt gøre linjen meget tykkere. (Før det næste skridt, hvis du ønsker, kan du søge falske øjenvipper)
 6. 6
  Påfør en sort farvet mascara. Hvis du vil, kan du bruge en øjenvippe curler (helst en, der er designet til at give volumen og forlænge vipperne).
 7. 7
  Flyt mascara tryllestav i zigzag mønster gennem dine vipper fra bunden til spidsen og vente mindst 10 sekunder mellem at anvende frakker. Det gør dine vipper ser tykkere og længere. Forsøg ikke at sætte på alt for mange lag af mascara, da det kan gøre dine øjenvipper klumpe sammen og se "spidery". Hvis du har planer om at trække på din bund øjenvipper som Twiggy s, ikke sat på meget mascara på din bund vipper.
 8. 8
  Tjek den samlede effekt i spejlet, og redo eyeliner, hvis du synes det er nødvendigt, men det bør ikke, hvis du gør eyeliner EFTER øjenskygge.
 9. 9
  Du kan også bruge falske øjenvipper, afhængigt af, hvis udseende, du emulerer. Men generelt bør du bruge øjenvipper, der er lange og tykke, men stadig se lidt naturligt. Brug den relevante øjenvipper lim. Nogle par falske øjenvipper kommer med færdigpakkede lim, men det er bedre, hvis du køber en separat øjenvipper limtube - applikatoren er ofte 10 gange mere præcise.
 10. 10
  Følg anvisningerne på emballagen vedrørende anvendelsen af vipperne. Dette kan være meget vanskelig, medmindre du har erfaring. Hvis det er muligt, så prøv at have en person med en rolig hånd anvende vipperne for dig.

Valgfri for øjne:

 1. 1
  Med en rolig hånd, ved hjælp af en væske eller gel eyeliner kan du trække på din bund øjenvipper. Brug korte strøg. De bør afstand, formet som hovedet trekanter, og de skal være lige, ikke hælder i nogen bestemt retning. Den sidste øjenvipper eller to på din ydre hjørne kan gå i den naturlige retning, selv om.
 2. 2
  For en mindre dramatisk alternativ, kan du trække på mindre, tættere sammen øjenvipper, der alle går i retning af din ydre øjenkrog.

Lips

 1. 1
  Påfør en mat pink læbestift eller en rød, hvis det er mere dramatisk. Hvis du går efter dramatisk, så kan du måske sætte på en smule glans.

Tips

 • Hold din eyeliner sprød.
 • Må ikke overdrive det. Det centrale er at holde fokus på øjnene, og holde alt andet minimal.
 • Brug en farve, der komplimenter din farve. Hvis du har mørkere hud, kan du prøve en kop kaffe-gold skygge på dine øjenlåg.
 • Hold dig til matte.
 • Brug ikke nogen fancy mascara farver. Brug kun brun eller sort.
 • Husk også dine behov - hvis du vil være lange arbejdstider, under stress, eller svedtendens, bør du købe en vandfast mascara.

Advarsler

 • Hvis du skal bruge en øjenvippe curler, være forsigtige, eller du vil miste vipper.
 • Overdriv ikke eyeliner. Den skal bare holde simpelt.
 • Brug ikke babyolie til at fjerne øjenmakeup, duft og andre kemikalier kan beskadige dine øjne. Ren vegetabilsk olie (soja, oliven, majs, etc.) er fint, så længe du ikke er allergisk over for den vigtigste ingrediens.
 • Vær forsigtig, når de anvender øjenskygge og forsøge at forhindre nedfald.
 • At sætte liner på bunden, sætte det lige under vipperne linje, derefter "udfylde" den ydre hjørne af øjet. Ikke sætte det på indersiden rand.

Ting du behøver

 • Fugtighedscreme
 • Brun eller sort mascara, der både forlænger og tykkere dine øjenvipper
 • Brun eller sort flydende eller creme eyeliner (Du kan også bruge en blyant)
 • To nuancer af øjenskygge, en lighter og en mørkere
 • Pulver
 • Eye makeup remover for bagefter
 • Øjenvipper curler (ekstraudstyr)
 • Falske øjenvipper (også valgfrit)
 • Matte læbestift. Helst en lyserød eller rød, hvis du går efter mere dramatisk.
 • Bare lidt af en lyserød blusher. Ikke meget.