Wkadk

Hvordan til at barbere med olivenolie

Så mange som 62 procent af mennesker hævder at have følsom hud på et tidspunkt eller andet. Følsom hud kan reagere dårligt på kemikalier i kommercielle barbering cremer og lotions, de kan være stærke nok til at tørre ud og irritere følsom hud, så du føler dig utryg og endnu mere følsomme.

En løsning er at henvende sig til anvendelse af olivenolie, det er praktisk i pantry, overkommelig, og det er en naturlig smøremiddel, der ikke kun gør det lettere at barbere din hud, men det vil også efterlade din hud glat og blød. Helt naturlige, budget-kyndige, og fugtgivende all-in-one, er olivenolie en barbering løsning, du har fået til at prøve!

Steps

Hvordan til at barbere med olivenolie. Hæld lidt olivenolie i din hånd, du ikke har brug for meget, så fejle på siden af mindre som du altid kan tilføje mere, hvis nødvendigt.
Hvordan til at barbere med olivenolie. Hæld lidt olivenolie i din hånd, du ikke har brug for meget, så fejle på siden af mindre som du altid kan tilføje mere, hvis nødvendigt.
 1. 1
  Købe olivenolie. Det er nok fint at bruge olivenolie allerede er i dit hus, men for at spare muligheden for krydskontaminering fra badeværelse hygiejne og køkken hygiejne, overveje at købe bare for barbering. Du behøver kun en lille flaske og det bedste valg for barbering er ekstra jomfru olivenolie (kendt i branchen som "EVOO").
  • Mærke det tydeligt, så at ingen forsøger at flytte din olivenolie fra badeværelset kabinettet til pantry!
  • Undgå at købe rene og lys olivenolier. Disse versioner er blevet kemisk behandlet, holde det økologiske og god kvalitet, det er din huds næring på spil.
 2. 2
  Hæld lidt olivenolie i din hånd, du ikke har brug for meget, så fejle på siden af mindre som du altid kan tilføje mere, hvis nødvendigt. Gnid olien ind i dine hænder.
 3. 3
  Påfør olivenolie til din hud. Gnid dine hænder over det område af huden, der skal barberes. Første gang du starter, kan du prøve et eller andet sted, der er nemt at barbere for praksis, såsom dine ben hår eller skæg.
 4. 4
  Barbere håret. Olivenolie beskytter din hud mod rifter og snitsår, fordi det er en første sats smøremiddel.
 5. 5
  Spring aftershavelotion. Flere penge gemt og færre kemikalier anvendt til din hud, fordi olivenolie er en naturlig og du behøver ikke at tilføje noget andet!
 6. 6
  Beskyt barbermaskine fra rust. Dyp barberblad ind olivenolie. Den olivenolie smører bladet og stopper det fra.

Tips

 • Olivenolie indeholder E-vitamin, som er fantastisk for din hud!
 • Hvis du ikke kan lide følelsen af ​​olivenolie på dine hænder, kan du altid hæld det i en sprayflaske og spray det på. Men fordelene ved den pågældende olivenolie gælder også for dine hænder, så du skal ikke være alt for bange for en lille bitte rod, det snart gnider ret i.
 • Baby og sojaolie arbejde så godt, men du måtte ønske at undersøge deres produktionsmetoder først, da de ikke er som regel økologisk.
 • Brug sød mandelolie bagefter for at tilføje ekstra glathed til din hud.
 • Overvej at bruge olivenolie baserede barbercreme, hvis du ikke ønsker at bruge olivenolie pæn.

Advarsler

 • Være virkelig forsigtig med ikke at skære dig selv med skraberen. Hvis olivenolie får i snit, vil den brænde som en sindssyg.
 • Olivenolie vil gøre din tub glat, være opmærksomme, hvis du barbere i bruseren.

Ting du behøver

 • Ekstra jomfruolivenolie
 • En barbermaskine