Wkadk

Sådan får smukke øjne

Have smukke øjne tager en lille indsats, og nogle know-how om en korrekt anvendelse af kvalitet make-up. Øve denne over tid vil perfektionere din evne til at skabe smukke øjenmakeup.

Steps

Sådan får smukke øjne. Når du gør din foundation og concealer, inkludere dine øjne.
Sådan får smukke øjne. Når du gør din foundation og concealer, inkludere dine øjne.
 1. 1
  Når du gør din foundation og concealer, inkludere dine øjne. Folk med tyndere hud bør især huske at gøre dette, fordi ellers venerne vil vise og mørke rande vil vise. Dette skaber en slags "tomt lærred".
 2. 2
  Linje dine øjne med en mørk brun eyeliner (eller sort, hvis du har en mørkere hudfarve eller laver aften / fest make up). Foringen skal være tynde nær den indvendige hjørner og få gradvist bredere, når du når den yderste kant.
 3. 3
  Valg øjenskygge farve. At spille op til din øjenfarve, skal du vælge en nuance modsatte af din øjenfarve. For eksempel, hvis du har mørke brune øjne bruge kongeblå, navy, eller lilla. Hvis du har blå øjne, skal du bruge en medium brun. Plum ser faktisk meget godt. Brug ikke rød. Det er indlysende. Og vær forsigtig med pink, kølig pink ser bedst. Med grønne øjne, virkelig blå og lilla bringe ud af farven.
 4. 4
  Selvfølgelig, for et mere naturligt udseende bare bruge en skinnende, neutral nuance med en mørkere version af farven i den folder ud til de ydre kanter.
 5. 5
  Ligegyldigt hvad du øjenfarve eller form, er i slutningen, krølle dine øjenvipper. Dette gør dem ser længere, og man ser mere vågen. Husk også at anvende sort mascara.

Tips

 • Din eyeliner skal ikke se firkantet, eller virkelig spidse. For at opnå smukke øjne, holde sig til den faktiske udformning af øjet.
 • For virkelig at lyse op dine øjne, anvende hvid eller lys guld øjenskygge til den indre fælge og pande knogler.
 • Hvis du er fair og søger at gøre et mere naturligt udseende, gå til brun eller brunlig-sort mascara.
 • Hvis dine øjenvipper er naturligt sort og tyk, brug en klar mascara, medmindre du virkelig prøver at afspille dem op eller gå til en mere intens look.
 • Hvis du har et problem med mørke rande, og du føler det gør dine øjne ikke er så smuk, som du gerne vil bruge en concealer med en gullig undertone, (men ikke gnide det i, bruge en pensel til at sortere i pat det på. gnide det i kan gøre cirkler mørkere), eller hvis du bare ønsker at bruge en drugstore ting at hjælpe. Prøv at bruge naturlige produkter. Der er også mange på hjem retsmidler. Brug agurker og kolde skeer er et midlertidigt fix til disse mørke cirkler. Vær forsigtig, agurk saft kommer i øjnene, hvis du åbner dem, når de er på dine øjne. Du skal kun gøre denne fejl én gang, og det brænder!
 • At bringe ud af din øjenfarve anvender hvid øjenskygge over din øjenlåget og eye liner bruge enden af ​​øjet penslen for at tegne en fin linje på øjenlåget og under så godt. Jeg bruger mørkeblå som det gør mine øjne skiller sig ud, så jeg tilføje mascara, men ikke for tyk, så det ikke efterlader øjnene bliver rigtig mørkt.

Advarsler

 • Aldrig anvender mascara eller krøller dine øjenvipper, mens du kører eller går. Du kan stikke dit øje ud, mister dine øjenvipper, eller gå blind. Bestemt ikke det værd.
 • Hvis du har blå øjne, og bruger en lyserød øjenskygge, skal du ikke anvende det under dine øjne. Du vil se træt og / eller syge.