Wkadk

Sådan får klar, glat hud

Har du kæmper med ru, tør hud? Er din hud tilbøjelig til udbrud eller irritation? Heldigvis kan din hud begynder at se sit bedste med et par enkle tricks. Her er hvordan.

Steps

Sådan får klar, glat hud. Start en daglig ansigt-vask rutine, om morgenen og om natten.
Sådan får klar, glat hud. Start en daglig ansigt-vask rutine, om morgenen og om natten.
 1. 1
  Start en daglig ansigt-vask rutine, om morgenen og om natten. Sammenhæng er en vigtig del af at opretholde en sund teint, så sørg for du laver disse ting hver morgen og aften:
  • Vask dit ansigt med en mild sæbe. Undgå at skrubbe for hårdt eller bruge ru vaskeklude eller loofahs. Disse kan irritere din hud og forårsage pletter til at blive på dit ansigt længere.
  • Brug en toner (ekstraudstyr). Hvis din hud er tør, ikke kombination eller fedtet, kan du springe dette trin over. Altid få en alkohol-fri toner, og få en toner der passer til din hudtype. Toner hjælper fast og stramme din hud, da det tørrer snavs i dine porer.
  • Fugter. Hvis du har tendens til at have fedtet hud, skal du gemme den tunge fugtighedscreme til natten og bruge en lys eller gel formel i morgen. Fugter, hver gang du vasker dit ansigt, barbering, eller blot har brug for ekstra fugt.
  • Fjern din makeup hver aften. Det kan være svært at gøre dette, hvis du er meget træt, men det betaler sig. Saml makeup fjernelse klude på apotek og stole på dem, når du er for udmattet til at gøre det hele rutine.
 2. 2
  Behandling af acne. Hvis du handler med regelmæssige bumser, der er hjælp! Overvej:
  • Salicylsyre gel eller toner. Salicylsyre forårsager huden til naturligt exfoliate dens lag hurtigere, og dermed hjælpe acne gå væk, og forhindrer også nye acne fra formning. Brug dagligt.
  • Benzoylperoxid lotion eller spot behandling. Hvis din acne er moderat eller svær, kan du finde lotion, der indeholder benzoylperoxid, som du anvender jævnt over dit ansigt, som regel om natten. Du kan også finde benzoylperoxid i stedet behandling formler.
  • At se en hudlæge. Høj kaliber acne behandlinger (som Accutane og Retin-A) findes, men de skal anvendes under tilsyn af en læge, hvilket betyder, at du ikke kan få dem uden recept. Hvis du virkelig ved wit udgang, lave en aftale for at se en specialist.
  • Prøv ansigtsmasker eller pore rengøringsmidler. Dette kaldes eksfoliering, og det skyller væk døde hud på overfladen af dit ansigt. I tilfælde af ansigtsmasker, der kun anvendes en gang om ugen. Køb en eksfolierende på dit lokale apotek, eller gøre en derhjemme.
 3. 3
  Må ikke vælge dine bumser. Det er normalt ikke en god idé at vælge dine bumser. Det kan være fristende, hvis det hudorm er stirrer dig i ansigtet for en dag eller to, men det er virkelig ikke det værd. Picking din acne kan have skadelige virkninger på din hud.
  • Plukkede bumser forårsage pletter. Pletter er betændelser i overhuden og læderhuden, de ydre og indre lag af din hud. Det tager længere tid for pletter til at helbrede, når de er poppet, så stay modig og modstå trangen!
  • Plukkede bumser kunne efterlade et ar bagefter. Bumser er midlertidige, men arrene er for evigt. Hvis du vil have glat hud, ikke gør det sværere for dig selv ved at plukke bumser.
  • Rør ikke dit ansigt. De olie og snavs fra dine hænder vil overføre til dit ansigt og kan nemt tilstoppe porerne. Holde dine hænder fra dit ansigt vil også hjælpe dig med at bryde den vane plukke bumser.
 4. 4
  Brug kun friske makeup og pensler. Makeup, som mad, samler bakterier og i sidste ende vil gå dårligt. Hvis du har brugt de samme pulvere, blush, øjenskygge og mascara i over 6 måneder, er det nok tid til at smide alt ud og starte forfra. Din hud vil takke dig for det!
  • Den eneste undtagelse til dette er børster, disse kan renses, ikke smidt væk. Saml en antibakteriel makeup børste rengøring formel på apotek og en gang om måneden eller deromkring, alt spritz ned lige efter du er færdig med din morgen rutine. Efterlad børsterne ud lufttørre hele dagen og natten.
 5. 5
  Drik masser af vand. Til formål at sætte ned 6 til 8 fulde glas vand om dagen, og du vil mærke en forskel i din hud. Den ekstra væske gør det lettere for dig at skylle ud toksiner og affald.
  • Piger: sigter mod at drikke mindst 2,2 liter eller ni kopper vand om dagen. Hvis du har problemer med at drikke så meget, skære alle sukkerholdige drikkevarer fra din kost helt. Faktisk bør du prøve at skære sukkerholdige drikkevarer fra din kost for din egen sundhed skyld.
  • Guys: sigter mod at drikke mindst tre liter, eller 13 kopper, vand om dagen.
  • Den lysere farve din tisse, jo mindre vand du har brug for at drikke. Når din tisse er klar, du er i klar. Når din tisse er gul, er det tid til at drikke mere vand.
 6. 6
  Sov smart. Du vil måske være at få snavs og olie på dit ansigt, mens du sover uden at vide det. Prøv disse tricks til at minimere din risiko:
  • Skift ud af din pudebetræk mindst en gang om ugen. Dit pudebetræk samler støv, spyt og andre snavs, som gør det på dit ansigt, hver gang du sover. Sæt dine pudevår gennem vask eller ændre dem regelmæssigt ud for de bedste resultater.
  • Træk dit hår tilbage. Braid tilbage langt hår, og holde pandehår eller flyve-aways ud af dit ansigt med en bøjle. På denne måde dit hår vil ikke irritere dit ansigt, mens du sover.
  • Få din skønhed hvile! Søvnmangel og stress kan manifestere sig som dårlig hud, så sørg for at du får 7 til 8 timers god hvile hver nat.
 7. 7
  Opretholde en sund kost og motion rutine. En kost rig på frugt, grøntsager og fuldkorn vil hjælpe din krop og hud forblive raske. Udøver er en fantastisk måde at slippe af med stress, for at holde blod-flow pumpning, og for at sikre en god nattesøvn.
  • Prøv at spise fødevarer, der giver dig den rigtige form for energi. Kost rig på sukker og raffineret (eller "hvid) kulhydrater har været knyttet til flere bums udbrud end kost rig på protein, grøntsager og korn, selvom det videnskabelige samfund ikke er i total enighed. Det er klart, at spise grøntsager (roer, tomater, broccoli), protein (hvidt kød, fisk, nødder) og korn (quinoa, brune ris, boghvede) er sundere for dig. Og hvad er sundt for dig er nok bedre for din hud.
  • Kostvaner, der er højt indhold af fedt og fyldt med hormoner kan forværre hudproblemer. Køer, for eksempel, kan pumpes fuld af hormoner for at producere mere mælk. Det betyder ikke, at du er nødt til at skære mælken helt ud af din kost. Bare blive informeret om, hvad der foregår i din krop, og ikke lave mejeri en stor del af din kost.
  • Løbe, gå, svømme. Gør hvad motion gør du føler dig godt. Gåture kun 15 minutter om dagen er en stor forbedring i forhold til at stå stille. Øvelse i almindelighed vil medvirke til at reducere mængden af ​​stress din krop genererer i løbet af dagen. Og stress vil forårsage bumser. Så for at få det klar, glat hud din krop fortjener, ramte gym, fyre op løbebåndet, eller slice gennem vandet. Din krop vil takke dig.

Tips

 • Brug forskellige håndklæder til dit ansigt og krop.
 • Sørg for, at i løbet af dagen, du vælger frisurer, der holder dig hår ud af du står, fordi håret kan sprede olier.
 • Vask dit hår regelmæssigt. Sørg for at du kun vaske det efter behov afhængigt af din hårtype og de aktiviteter, du er involveret i, fordi vaske det alt for ofte kan skade dit hår, og også ødelægge de naturlige olier i håret. Dit hår kan komme i kontakt med dit ansigt. Hvis dit hår er ren, der er mindre chance for, at olie og snavs vil overføre til dit ansigt.
 • Brusebad hver dag. Når du er i bad vaske dit ansigt blidt og anvende en fugtighedscreme efter.
 • Brug altid fugtighedscreme, selvom du har kølig hud. Hvis du bruger en barsk sæbe, udtørrer din hud, og du ikke genopbygge fugt, huden begynder at producere endnu mere olie.
 • I stedet for agurker, lå vatkugler dyppet i mælk over hvert øje.

Advarsler

 • Sørg for at du beskytte dig mod solen ved at bære solcreme og opholder sig ud af direkte sollys. Overdreven udsættelse for sollys kan irritere og skade din hud.