Wkadk

Sådan laver du din egen skole planner

Hvis din skole ikke give dig en planner, behøver du ikke har penge til at købe en, du har mistet dit, eller du bare keder sig med planlæggeren du har, kan du ønsker at gøre din egen. Find ud af hvordan i denne artikel.

Steps

Sådan laver du din egen skole planner. Find eller købe en notesbog, bundet spiral er at foretrække.
Sådan laver du din egen skole planner. Find eller købe en notesbog, bundet spiral er at foretrække.
 1. 1
  Find eller købe en notesbog, bundet spiral er at foretrække. Hvis du ønsker at være kreativ, finde en med inkluderet mapper. På denne måde kan du sætte vigtige papirer og andre ting i dem. Få en i din skole farver, hvis du har mistet det synes mindre mistænksom hvis visse lærere pleje. Hvis ikke, så nogen gamle notesbog, som du kan lide og bruge det.
 2. 2
  Skriv dit navn på indersiden, hvis du mister den. Også skriv din klasses niveau og telefonnummer på indersiden. Sørg for at din tidsplan er derinde også, lærere og alle, hvis du mister det, og nogen sker for at finde det og returnere det.
 3. 3
  Mærk hver side med en dato, enten ved de dage i ugen eller den dato i kalenderen i måneden. Forsøge at gøre 3 dage om side og kombinere weekenden i én kolonne. Sørg for at holde det hele flot og organiseret efter dato.
 4. 4
  Lav en sektion til din efter skole tidsplan. I denne spot skrive ting som dans praksis, lektier, violin praksis, middag osv. Også gøre en sektion, hvor du liste dine tanker, mål og projekter. Dette er, hvor du vil lægge ting som bestå matematik test, arbejde smartere ikke hårdere, variabler for videnskabeligt projekt, etc.
 5. 5
  Opdater planlæggeren med din skole tidsplan. (Særlige arrangementer, fridage, ferie, skolemad, osv.) Få en skole kalender og kopiere noget ned den siger, plus ferier.
 6. 6
  Husk at skrive dit hjemmearbejde eller ting at huske i det daglige og holde det organiseret. Hvis du har lektier, skrive hjemmeopgave navn ned og forfaldsdatoen. Hvis du ikke har lektier, skrive noget hjemmearbejde.
 7. 7
  Gør det rart! Hvem siger organisation har til at være et træk? Pynt dækslet med billeder, tegninger, eller hvad! Lav en kæmpe collage på låget med skrot papir, klistermærker, tegninger og billeder. Put en kæmpe taleboble på forsiden og skrive "Planner" på det med store bogstaver, og din skole navn.
 8. 8
  Har en god tid med din planner, og husk at bruge det ofte! Må ikke slap ud og glemmer at skrive en opgave i det, uanset hvad. Altid, altid, altid bruge det til hver periode.
 9. 9
  En mindre planner kan være mere nyttigt, på den måde er det ikke altid komme i vejen! Brug en mini notebook, men ikke for lille med alt i den, som du har brug for. Den måde vil det passe ind i alt, og du behøver ikke at bære alt for meget ekstra bagage.

Tips

 • En anden mulighed er at tage et ringbind og fyld den med løsblade papir, der tillader lommer, mere plads til at dekorere dækslet, og du kan bruge det igen og igen!
  • Husk, at denne metode vil tage op mere plads, også.
 • Du kan gøre det for skoledage kun, hver dag, eller et specielt til skolens pauser.
 • Realiseringen af ​​et bogmærke eller hund-ørering siderne vil hjælpe dig vende den rigtige dag hurtigt.

Ting du behøver

 • Notebook, fortrinsvis spiralryg
 • En blyant eller en kuglepen eller en anden skrift køkkenredskaber
 • Kreativitet (valgfri)
 • Et bindemiddel (valgfri)