Wkadk

Hvordan at komme over crush på din bedste ven

Selvom din bedste ven kan lide dig en masse, du ikke deres nummer et. Hvis du ser dem ofte, så at komme over en crush kan synes som en umulig ting at gøre. Denne side vil hjælpe dig med at overvinde den, du føler for din bedste ven.

Steps

Hvordan at komme over crush på din bedste ven. Må ikke dvæle ved det.
Hvordan at komme over crush på din bedste ven. Må ikke dvæle ved det.

Flyt fremad

 1. 1
  Må ikke dvæle ved det. Må ikke bruge for meget tid på at tænke selv eller om dig selv. Du vil højst sandsynligt være at tænke på ham / hende og begynder at føle deprimeret. Hænge ud med venner, prøve at gøre nye opskrifter eller eksperimentere med kunst. Udvikl dine talenter og gøre mål for dig selv.
 2. 2
  Øvelse. Gå til gymnastik og træning. Få dit sind ud af det og føle sig bedre om dig selv. Motion frigiver også endorfiner, der gør du føler dig gladere.
 3. 3
  Tilbring tid med andre venner. Du ved, du vil se denne person igen. De er din bedste ven og du ikke ønsker at miste dem. Prøv at begrænse din tid med dem og begynde at bruge tid sammen med andre mennesker (nemlig dem af det køn du er tiltrukket af). Start dating og ikke føler sig forpligtet til din bedste ven, de er ikke dating dig.
 4. 4
  Find comic relief. Prøv at se den sjove side af tingene. Læs humoristiske bøger, leje en sjov film, eller se sjove videoer på YouTube.
 5. 5
  Gør dig selv føler sig sexet. Forkæl dig selv med en hår-cut eller en ny outfit. Gør dig selv føler sig trygge. Men anvender denne nyfundne selvtillid i at forfølge andre potentielle relationer, snarere end håber din ven pludselig opfatter dig anderledes.
 6. 6
  Overbevis dig selv, at en anden vil komme sammen. Husk, at de ikke er den eneste fisk i havet.

Vurdere forholdet

 1. 1
  Accepter, at du bare vil være venner. Ikke alt kan blive gengældt. Din bedste ven vil fungere som normalt omkring dig, selvom du har en crush. Dette vil være en kamp i første omgang, men at acceptere dette er kritisk, hvis du ønsker at holde venskab.
 2. 2
  Indse, at flytte til et forhold ikke er en naturlig progression. Selvom du hende værdsat og betroede ven, kan hun ikke blive tiltrukket af dig romantisk eller fysisk. Prøv ikke at gøre hende føle sig skyldig for ikke at dele dine følelser.
 3. 3
  Prøv at falde ud af kærlighed. Lav en liste over alle deres træk, der ville gøre at være i et forhold vanskelig. Har de taler konstant, mens du er mere stille? Har de brug for mere plads end du gør? Kærlighed er blind, så prøv at frivilligt åbne dine øjne.
 4. 4
  Sæt venskab først. Tænk over, hvordan hærget du ville være, hvis de to af jer begyndte at date eller få alvorlige og derefter brød op. Du vil sandsynligvis miste forholdet og din bedste ven. Huske på, hvor vigtigt dit venskab er for jer begge.
 5. 5
  Lære af erfaringerne. Har du føler at du gjorde alt, hvad du kunne for at vende denne crush til en romance? Ville du have gjort noget anderledes? Lær af din succes og fejltagelser med dette crush, og anvende det til din næste.

Fastholdelse af en relation med din bedste ven

 1. 1
  Bliv ikke vred på dem. De sandsynligvis ikke forstår, hvor dybt du føler for dem. De gjorde ikke noget galt, og blive vred er bare at skubbe dem længere væk og ødelægge dit venskab.
 2. 2
  Må ikke undgå den person. Dette vil skabe unødvendige kløfter i ethvert venskabelige forhold, der måtte eksistere.
 3. 3
  Hold afstand i første omgang. Du bør ikke undgå dem, men prøv at begrænse din tid med dem i et stykke tid, så du kan skille dig af dine følelser for dem. Hvis du ikke gør det, vil den tid du bruger omkring dem være anspændt og bittersød.
 4. 4
  Spørg efter noget tid alene. Fortæl dem at stoppe ringer / sms'er, e-mail eller besøger dit hus, indtil du lade dem vide, det er okay. De skal forstå, at du er nødt til at komme forbi den smerte før de går tilbage til bare at være venner. Hvis dit forhold var stærk før, bør du være i stand til at få den tilbage til hvor det var sidst.
 5. 5
  Undgå dine sædvanlige hangouts. Skift pladser på arbejde, tage en anden korridor til klassen, eller undgå bar du begge hyppige. Denne måde, du sandsynligvis ikke vil have at se dem unødigt, mens forsøger at overvinde dine følelser.

Tips

 • Husk, at hvis de kunne lide dig, men skiftet mening i sidste øjeblik, bør du ikke blive vred eller skylden ting på dem. Dit venskab skal være stærk nok til ikke at lade noget som holder en god ting ned.
 • Kærester og veninder kommer og går, men en sand ven er der til enden. Hvis du starter dating dem, er der en chance for du vil bryde op (undersøgelser viser chancerne for relationer ender i en pause op er høj, men endnu højere jo yngre du er), og det kan ødelægge dit venskab til gode. Hvis de er din ven (og du bliver venner), ville du have dem i lang, lang tid. Validere dine egne følelser, og hvordan det kan påvirke din egen personlige wellness.
 • Folk håndtere denne situation forskelligt. Nogle føler, at de skal tale det ud, andre finder det bedre at sige ingenting. Som person bliver ældre og mere moden, kan de opleve, at sætte følelser i ord skader forholdet. Sommetider er det bedre at være taknemmelig for, hvad du har i stedet for at forårsage et opgør og miste venskabet helt. Venskaber ændre sig over tid, og hvis du er tålmodig, kan du få, hvad du ønsker år fra nu.
 • Kun fortælle dem, hvem du virkelig kan stole på, hvis du skal. Hvis du fortæller nogen, der kan lide at sladre, vil komme tilbage til dit crush, og eventuelt gøre dem til at føle sig utilpas.
 • Hvis du er ked efter at finde ud af, de ikke kan lide dig, så tal med nogen, du stoler som en ven eller rådgiver. Fortæl dem, hvordan du såret og spørge om råd. Holding ting gør dig deprimeret, og som kan gøre alting meget værre.
 • Hvis du ikke har nogen at tale med, så prøv at skrive om det i en dagbog. Dette kan tjene som en magtfuld distraktion, og det kan hjælpe dig til at se tingene i et nyt lys. Under denne proces, kan du finde ud af nogle ting om ham / hende, at du tidligere har savnet, og disse ting kan hjælpe dig med at komme over dem.
 • I nogle tilfælde kan det være bedre, hvis du ikke fortæller ham / hende. I det øjeblik du bekender det, bliver det en reel kendsgerning, at du elsker ham / hende, og det ville være meget sværere at komme over det.
 • Fortæl ham / hende så hurtigt som muligt, at du har følelser for dem. Venter kun gør det værre. Det er ikke fair at du er nødt til at holde det i, og du kan ikke komme over dem, indtil du ved, at de ikke føler på samme måde. Det vil blive værre, før det bliver bedre, men det vil blive bedre.

Advarsler

 • Sørg for at du er over dem, når du er sammen med dem, og væk fra dem. Nogle gange vil du opdage, at du har fået over dem, når du ikke er omkring dem, men den anden de kommer op til dig, du falder for dem igen.
 • Hvis du trykker for hårdt eller vise dine følelser en masse, vil du kæmpe over små ting. Sørg for at give dem plads, hvis du stadig ikke over dem
 • Forsøg ikke at gøre dem jaloux. Hvis de kun ser dig som en ven, vil kysse en anden fyr / pige foran dem ikke rigtig påvirke dem, og du vil bare ende med at føle beklageligt og skuffet over dig selv senere.
 • Forsøg ikke at ændre dig selv til at blive, hvad du synes er attraktivt for den anden person. De vil kun se dig som falske og usikre, og en person, der ikke sjovt at være med, selv som venner!
 • Må ikke fortælle dem, du elsker dem, hvis du kender til sikker på, at de kun ønsker at være venner. Dette kan beskadige venskab.
 • Må ikke overspise på godbidder eller mad. Du vil føle sig endnu mere deprimeret i morgen.
 • Hvis du gør fortælle dem, ikke automatisk antage, hvordan de kommer til at reagere. Det er undertiden gør du synes ekstremt dumt. Hvis du er gode nok venner, kan dette ikke påvirke dit forhold så meget som du tror.