Wkadk

Sådan at bede din mor om en bh

Denne side vil fortælle dig, hvordan du bede om en bh uden hende (eller dig) flipper ud. Det er så simpelt som at spørge hende for nye klæder. Denne guide vil vise dig, hvordan du spørge din mor eller kvindelige værge for en bh.

Steps

Sådan at bede din mor om en bh. Sørg for at du er klar, eller føler du har brug for én.
Sådan at bede din mor om en bh. Sørg for at du er klar, eller føler du har brug for én.
 1. 1
  Sørg for at du er klar, eller føler du har brug for én. Må dine brystvorter vise gennem din skjorte i en ubehagelig måde? Er det smertefuldt, når du kører? Har de bare ryste for meget?
 2. 2
  Øv med angivelse dit problem, mens alene, som uden omsvøb som muligt. På denne måde vil der ikke være nogen misforståelser. Sig noget langs disse linjer: ". Mor, jeg tror jeg er klar til en bh Tror du vi kunne gå shopping for dem engang snart?"
 3. 3
  Må ikke være genert til at spørge. Du skal ikke være nervøs. Det er naturligt i enhver ung kvindes liv, når en bh bliver en nødvendighed i deres liv. Din mor var også engang en ung kvinde, der havde brug for en bh, og nu er det din tur. Undgå rystelser og svedeture og nærme sig hende med din normale selvtillid. Hun vil være bekymret, hvis hun ser dig så nervøs.
 4. 4
  Spørg! Moms var pigerne en gang, også, og de har købt masser af bras før. Hvis din mor er overrasket, er det sikkert fordi du er vokset op hurtigere, end hun forventede. Prøv at fange hende, mens hun er i godt humør alene. Måske i haven eller læse en bog, eller måske endda på en gåtur.
 5. 5
  Drop et par hints. Siger ting som "Mor, denne skjorte er for stram!" eller "Jeg har brug for en tank top under denne trøje.". Eller du kan endda med vilje prøve på små skjorter i storcenteret og hun vil indse, du har brug for én.
 6. 6
  Vent til det perfekte tidspunkt. Det kan føles akavet at bare sige bede om en bh. Du ønsker måske at vente på en tid, hvor andre mennesker ikke vil lytte i.
 7. 7
  Spørg hende om at måle dig og shoppe, når din far og / eller søskende ikke går. Din mor er en pige efter alle, og hun har gjort, hvad du er ved at gøre før.
 8. 8
  Hvis hun siger "nej", ikke flipper, bare spørg hende en anden gang, med at spørge hende, og hun vil købe dig en stykke tid.

Tips

 • En anden god måde at stille, er, mens du er alene uden dine søskende og din far i bilen med din mor, mens hun kører. Hun vil være 3/4 koncentrerer sig om kørsel og 1/4 koncentrere taler til dig. Det er måde mindre pinligt, fordi du begge ikke ser lige på hinanden. Må ikke føle sig alt for dårligt om at spørge din mor eller nogen anden, fordi de gik gennem det også.
 • Hvis du ikke har en mor eller din mors altid travlt, så spørg en tante eller storesøster til at hjælpe dig. Hvis du ikke har nogen ældre kvinde figur i dit liv, er du nødt til at ty til at spørge din far. Prøv at sige "Far, kan du tage mig til mall for pige ting?" Mød op med ham i en anden sektion af mall, når du er færdig.
 • Husk, ikke spørge din mor for en bh, når hun er i dårligt humør eller optaget. vente, indtil hun er i godt humør og klar af ting at gøre. På denne måde vil hun være mere tilbøjelige til at sige ja.
 • Der er ingen grund til at være flov over at skulle en bh. Det er en normal del af at vokse op. Hvis du hellere vil holde det roligt, selv om, kan du ønsker at undgå butikker med store menneskemængder, eller hvor du altid synes at se folk, du kender.
 • Hvis du er i en butik og se en bh, som du mener vil passe dig, så du kan sige "Mor, kan du komme og se på noget, som jeg har fundet?". Det er en anden måde at bede om en.
 • Prøv at snuppe en bh til "prøve" vej til omklædningsrummet med din mor. Hun vil se, om det er det rigtige tidspunkt for dig at bære det eller ej.
 • Vær ikke bange, vil hun ikke være gal, hvis du spørger!
 • De fleste piger får ikke-polstrede bh'er, når de bære en bh for deres første gang.
 • Start ud med en Cami bh og arbejde dig op.

Advarsler

 • Må ikke bede om en, når du er i et overfyldt sted. Det er mest sandsynligt, at folk vil høre dig, og der vil være nogle forlegenhed mellem dig og din mor!
 • Dit første bh kan gøre dig klø. Dette er normalt, og burde gå væk, så snart din hud er justeret til at have et stykke elastik, hvor det har aldrig haft en før.
 • Tal ikke til små søstre om det først, fordi de sandsynligvis vil fortælle din mor i en meget "ublid" måde.