Wkadk

Sådan finder ud af, om skolen er aflyst for dårligt vejr

Sommetider vejrliget (oftest tung sne og is i skoleåret) kan være så farlige, at skolerne kan blive forsinket 2 timer (for at tillade sne til at smelte eller is til at tø) eller annulleres (hvis vejret stadig fortsætter hele dagen). Her er et par grundlæggende tips til at finde ud af, om din skole er lukket eller ej.

Steps

Sådan finder ud af, om skolen er aflyst for dårligt vejr. Find ud af om din skole har en særlig information / skole nødtelefon, at forældre og elever kan ringe for at finde ud af oplysninger om skolens forsinkelser eller aflysninger.
Sådan finder ud af, om skolen er aflyst for dårligt vejr. Find ud af om din skole har en særlig information / skole nødtelefon, at forældre og elever kan ringe for at finde ud af oplysninger om skolens forsinkelser eller aflysninger.
 1. 1
  Find ud af om din skole har en særlig information / skole nødtelefon, at forældre og elever kan ringe for at finde ud af oplysninger om skolens forsinkelser eller aflysninger. Fordi det kommer fra din skole direkte, dette er den mest pålidelige måde at få oplysninger. De fleste skoler er udstyret med et sådant system, men tjek for at være sikker, før de næste store snestorm hits. Du kan også tjekke skolens hjemmeside (hvis den har en) en forsinkelse / annullering varsel.
 2. 2
  Bemærk, at hvis skolen ikke har nogen hotline, eller ingen oplysninger er blevet lagt ud på det endnu, tjekke din lokale nyheder affiliate hjemmeside for skole forsinkelser og aflysninger. De bør have en nøjagtig liste, der normalt skal opdateres hvert par minutter for opdateret information.
 3. 3
  Hvis det ikke virker, ringe til en ven og spørge dem, hvis de kender nogen oplysninger, men kalder dem ikke for tidligt på morgenen.
 4. 4
  Se nyheder, eller lytte til den lokale radio for at se, om din skole er lukket. Eller gå til den officielle hjemmeside for at nyheder / radio station og se, om din skole er medtaget på listen. Hvis det er, så nyd din fridag!
 5. 5
  Hvis alt andet fejler, få klar og gå i skole, som du ville på en normal dag. Hvis parkeringspladsen er tom, dørene er låst osv., så skolen er mest sandsynligt lukket.

Tips

 • En anden simpel måde at fortælle, hvis der er is på vejene! Hvis der er, busser sandsynligvis ikke vil være i stand til at gøre det for sikkerheden for børnene.
 • Der er nogle gange de tilfælde, hvor de ulovlige vejret måske eller måske ikke påvirke dit område indtil efter skoledagen er begyndt, og din skole kan kalde en tidlig afskedigelse. På dage, hvor sneen eller andet dårligt vejr Prognosen for anytime løbet af skoledagen, sørg for dine forældre er opmærksomme på, at skolen kan lukke tidligt, og du har tentative ordninger, der skal bragt hjem.
 • Vær opmærksom på, at for meget annullering kan resultere i forlængelse af skoleåret. Mens vejret er naturligvis ude af din kontrol, kan din skole ikke lukke for mindre vejrbegivenheder, hvis det allerede er blevet lukket flere gange i de seneste måneder.
 • Sne dage er et godt tidspunkt at indhente på at studere eller skolearbejde / hjemmearbejde, du måtte have!

Advarsler

 • Nyheder og radio oplægsholdere ikke altid læse en organiseret, alfabetisk liste over skolens aflysninger. Det ville være bedst at tjekke online
 • Hvis du beslutter ikke at gå i skole, sørg for at det er aflyst først.