Wkadk

Hvordan til at droppe ud af gymnasiet

Der er en række grunde til både ophold og droppe ud af skolen. For nogle er det for udfordrende, for andre er det for kedeligt. Men for andre er det unødvendigt. Uanset hvad dine grunde, bør beslutningen om at droppe ud ikke være let, og skal overvejes nøje. Det er meget nemmere at droppe ud end det er at vende tilbage til skolen.

Steps

Hvordan til at droppe ud af gymnasiet. Forstå dine grunde til at ville falde ud.
Hvordan til at droppe ud af gymnasiet. Forstå dine grunde til at ville falde ud.
 1. 1
  Forstå dine grunde til at ville falde ud. At vide dette vil hjælpe dig og dem, der bekymrer sig om du respektere afgørelsen. Husk, at respektere afgørelsen og støtte det er to forskellige ting. Din beslutning om at droppe ud bør være baseret på dine individuelle behov. Droppe ud at følge et band, for eksempel, ville være en dårlig grund til at droppe ud af skolen.
 2. 2
  Overveje måder at komme ud af skolesystemet hurtigere end normalt, hvis du tænker på at gøre dette, fordi du er frustrerede over skolen generelt. Fællesskab / junior college samtidig / dobbelt tilmelding programmer og vælger at afprøve af kurser, du tror, ​​du allerede har mestret (spørg om din skole eller statens politik at se, om dette er en mulighed) er fælles måder at gøre dette. I store dele af USA, enten obligatoriske uddannelse love gælder ikke helt eller overhovedet at aldersgruppen 16 +, så de studerende til at forlade enten deltid eller fuld tid til at gå til community college, handel skole, arbejde, eller hvad. Se afsnittet "Forskning de juridiske krav for dig at droppe ud." for mere om dette. Den CHSPE (dækket sammen med GED senere i artiklen), er almindeligt anvendt i Californien.
 3. 3
  Overvej også online skoler og hjemmeundervisning. Disse muligheder, hvis forfølges et mål for engagement, vil give dig et diplom samtidig med at du til at gøre det i dit eget tempo og uden byrder forbundet med high school.
 4. 4
  Forskning de juridiske krav for dig at droppe ud. Afhængigt af dit lokalområde, kan du blive forpligtet til at indsende papirarbejde til formelt droppe ud af skolen. Selvom du måske bare ønsker at "stoppe med at vise op", at opnå de rette formularer vil bidrage til at gøre tingene officielle både i dit sind såvel som med skolen. Det vil også vise, at du er moden nok til at følge korrekte procedurer.
 5. 5
  Udvikle en plan. Hvad ville du gøre i stedet for at gå i skole? Vil du få et job? Hvordan omkring skrive en bog? Må ikke bare tænke på en plan, men rent faktisk at skrive det ned. Sørg for, at planen er handlingsrettede.
 6. 6
  Tal med dine venner, lærere og skole rådgivere om dit ønske om at droppe ud. Har et åbent sind og lytte til, hvad de har at sige.
 7. 7
  Tal med dine forældre eller værger. Forklar dem, hvorfor du gerne vil droppe ud. Forståeligt nok, kan de få forstyrret. Vær sikker på at behandle dem roligt og meddele dem, at du har tænkt det igennem. Men hvis dine forældre eller værger nægter at yde økonomisk støtte dig, kan du nødt til at re-tænke din plan.
 8. 8
  Overveje at få en GED eller certifikat for high school færdigheder. En GED (General Education Development), der ofte omtales en high school-ækvivalens grad er en eksamen, som du kan tage for at vise arbejdsgiverne, at du har uddannelse af en person med en studentereksamen uden at skulle gå i skole. Et Certificate of High School Proficiency er noget udstedt af California Department of Education for studerende, der passerer den californiske High School Proficiency eksamen. Mens GED er beregnet til dem 17 og op, der har droppet ud, er Californien program beregnet for teenagere i 10. klasse eller alderen 16 +.
 9. 9
  Fortsætte med at lære efter at droppe ud. De mest succesfulde mennesker er dem, der er selvmotiverende at lære på egen hånd, snarere end at lægge andre til skeen foder information til dem.

Tips

 • Overvej de kort-og langsigtede konsekvenser.
 • Se om du kan leve dine evner og har arbejdsglæde, mens du er i skole. Arbejde efter skole og i weekenderne, men holde dine karakterer op, hvis du vælger at opgradere.
 • Tal med andre dropouts og forskning statistikker om dropouts.
 • Kraftigt overveje at gå til en erhvervsskole eller community college efter at have forladt. Mange drop-outs og andre, der forlader gymnasiet tidligt formår at få kollegium grader. Dette kan være nyttigt for alle søger for at udvide deres kompetencer og være mere i stand til at få et godt job eller starte en virksomhed.
 • Må ikke være bange for at skifte mening og blive i skolen.
 • Tal til dem, der dimitterede high school og college for at se, hvordan det påvirkede dem.
 • Dyrke sport, hvis du er meget god. Måske spejdere søger!

Advarsler

 • Må ikke dropper ud af skolen på grund af din kæreste / veninde eller noget relateret til dine relationer med andre.
 • Den californiske High School Proficiency eksamen (CHSPE) er kun tilgængelig i Californien. Normalt folk tage det og gå ind på et Community College eller erhvervsskole. Hvis du søger at bare droppe ud og begynde at arbejde, kan en GED være en bedre løsning.
 • Du kan have færre jobmuligheder, hvis du beslutter ikke at få en GED.