Wkadk

Sådan at klæde sig som en person på en skole med en dress code

Flere og flere skoler over hele verden er strengere påklædningsregler eller ensartede krav på de studerende. Mens administratorerne hævder disse foranstaltninger fremmer ligestilling og korrekt adfærd og modvirke bander og offensiv tøj, mange studerende føler, at påklædningsregler begrænser deres evne til at udtrykke sig. Hvis din high school har en stringent dress code, og du er bekymret, du kan ligne en "nørd" eller som "alle andre", her er hvordan man kan adskille dig fra mængden.

Steps

Sådan at klæde sig som en person på en skole med en dress code. Få en kopi af din skoles dress code og læse den grundigt, og se efter smuthuller.
Sådan at klæde sig som en person på en skole med en dress code. Få en kopi af din skoles dress code og læse den grundigt, og se efter smuthuller.
 1. 1
  Få en kopi af din skoles dress code og læse den grundigt, og se efter smuthuller. Sørg for at du fuldt ud forstår dress code, og bede en administrator om afklaring, hvis det er nødvendigt. Du ønsker ikke at købe noget, og derefter finde ud af, du ikke kan bære det i skole.
 2. 2
  Gå gennem det tøj, du har nu, og se, hvad du har, der passer inden for de retningslinjer for dress code, som du rent faktisk vil bære. Det hjælper til at organisere dit skab af, hvad du er, og er ikke tilladt at bære i skole. Denne måde, når du vågner op om morgenen, behøver du ikke at blande gennem alle de tøj du ikke er tilladt at bære for at finde hvad du har brug for skole den dag.
 3. 3
  Vær opmærksom på små ting i dress code, som ikke er begrænset. For eksempel kan du nødt til at bære skjorter, der har kraver og ærmer. Mens der helt sikkert begrænser dig, betyder det ikke noget om lommer vs ingen lommer eller knap fronter vs poloer. Find noget, du er komfortabel med, der passer inden for dress code. I dette eksempel, hvis du ikke kan lide poloer får knap fronter. Ærmer kan normalt være enhver længde, så længe de er der. Ligegyldigt hvor restriktiv din dresscode, vil du sandsynligvis have nogle valgmuligheder.
 4. 4
  Også, de fleste påklædningsregler kræver, at du bærer uniform, men angiver ikke, at du kun skal bære uniform. Det betyder, selvom du nødt til at bære uniform bukser osv, er der intet der kan stoppe dig fra at trække en farverig nederdel eller skort over dem. Prøv at bære flere lag af skjorter, bukser og nederdele, eller jakker over uniform. Hvis værste kommer til værst, kan du stadig trække de ekstra tøjet.
 5. 5
  Shop på din favorit butikker eller designere. Bare fordi dit tøj er nødt til at være konservativ betyder ikke, du kan stadig ikke købe de mærker, du kan lide at bære. Faktisk har mange designere lave tøj specielt til at imødekomme den voksende dress-code og ensartede markeder. Hvis du har brug poloer, så køb dem på A & F eller Urban Outfitters. Hav det sjovt med det! Men du behøver ikke at handle på dyre tøjbutikker, hvis du ikke vil.
 6. 6
  Vælg sko, der gør nyheder. Sko er ofte svært at definere i påklædningsregler, så du kan være i stand til at slippe af sted med nogle ekstra kreativitet på dine fødder. For eksempel sige, nogle påklædningsregler, at skoene skal være lukket-tåede. Det betyder ikke, sneakers eller hyttesko alene. Hvis din skole ikke har nogen strenge regler på sko, få noget fashionable der skiller sig ud. Hvis din skole er streng eller brun / sorte sko er et must, og derefter langsomt tilføje små ting. Prøv en farverig snørebånd, eller prøv limning små rhinestones på og se om du kan slippe afsted med det.
 7. 7
  Accessorize. Dress code eller ingen dress code, kan du bruge tilbehør til at udtrykke din individualitet og stil. Den strengere din dress code, kan de mere vigtige tilbehør være.
  • Bælter: Ofte bælter nødt til at være læder og spændet størrelse er begrænset, men der kan ikke være farve retningslinjer eller bæltespænde typen retningslinjer. Få lyse farver eller mønstre, der tiltrækker opmærksomhed. Har din mor allerede købe dig en kedelig brunt bælte? Lim glitter på spændet eller på anden måde pynte det. Butterfly knapper ser virkelig søde. Hvis du ikke kan tilføje noget eller ikke ønsker det, kan du bare bruge en sort bælte med en vintage spænde.
  • Smykker: Hvis der ikke er nogen smykker restriktioner, slid armbånd, halskæder, øreringe, eller ringe, som skiller sig ud og gøre dig føle særlige. Tilføjelse funky og fed smykker vil gøre dig skille sig ud uden at skubbe tøjet. Derefter kan du se virkelig original. Vær forsigtig, armbånd lave en masse støj på skriveborde.
  • Hår: Mange påklædningsregler giver nogle begrænsninger på håret. Mens du sandsynligvis ikke kan farve dit hår skøre farver, kan du sætte buer eller pandebånd i forskellige lyse farver, samt rottehaler, fletninger, eller noget farverigt eller enestående, at dresscode ikke kan begrænse.
  • Tørklæder: Især om vinteren, kan en farverig tørklæde give din uniform / dresscode søde og farverige
 8. 8
  Skub konvolutten. Måske er din dresscode har nogle "gråzoner", eller måske dele af den ikke håndhæves. Se hvad du kan slippe afsted med. Hvad er det værste der kunne ske? Du bliver bare nødt til at tage det af.
  • Aldrig sige aldrig: Hvis du ser noget, du ønsker at bære i skolen, ikke være pessimistisk ved at sige det er ikke tilladt på skolen. Tag det og gå med det - i værste fald kan du sætte den i din taske.
  • Tasker: Du kan altid udtrykke dig selv ved din taske. Der er ikke sådan noget - som regel - som grænser for poser. Gå vilde og købe nogle skøre og unikke tasker. Hvis der er grænser selv for tasker - du kan altid sætte knappenåle og sådanne på det.
 9. 9
  Dit hår behøver ikke at være kedeligt! Se online for hår tutorials og ideer. Crazy stilarter kan være sjovt, og der er sjældent en regel, der siger du ikke!

Tips

 • Hold din make-up ren og konservativ, hvis du får lov til at bære makeup overhovedet. En lille smule lys skygge med den regelmæssige ting er fint, men du bør nok undgå den elektriske grønne eyeliner!
 • Skole-farvede pandebånd, clips, og andre hår ting kan tilføje flair til ethvert outfit.
 • Negle kan males smukke farver. Gøre noget for vild, og du kan komme i problemer, men der er tonsvis af dejlige blege og pastelfarver, og en fransk manicure er altid en klassiker. Hvis du kan lide udseendet af en fransk manicure, men kan lide at være edgy og kreative, få farvet tip på dine negle. Du kan også vælge at male en klar lak til at være sikrere.
 • Check og se, om din skole har en opt-out-politik. Hvis den gør, så prøv at overbevise dine forældre til at underskrive en opt-out formular for dig.
 • Mange påklædningsregler ikke angiver køn. En dreng sandsynligvis ikke kunne komme væk med en nederdel og knæ-strømper, men ingen vil noget imod, hvis en pige går i skole i chinos.
 • Hvis din skole ikke har nogen begrænsninger i poser, skal du vælge en, der udtrykker din personlighed og tilpasse det som du vil! Dette kan være et meget nyttigt, når de forsøger at udtrykke dig og dine interesser!
 • Husk attitude. Gå til badeværelse med et blankt udseende på dit ansigt og se i spejlet. Forlad og derefter gå tilbage med et oprigtigt smil på dit ansigt. Du vil sikkert opdage, at du ser og føler anderledes, måske endda bedre. Tøj ikke gør manden (eller kvinden), så projicere en holdning, der er entydigt dig, og du vil stadig være en individuel, selv i de simpleste uniform.
 • Bær feminine farver. Hvis din skole kan du bære farver som lyseblå, hvid og pink. Bær dem. De kan hjælpe dig kigge girly is, hvis du forsøger at gå til, der ser.
 • Prøv at bære stifter og knapper, men ikke overdrive det.
 • For sko, hvis du har en begrænsning forsøge bøje reglerne. Hvis ikke, bære søde sko som farverige lilla varevogne, eller hvis skoene at være sort. For eksempel, slid sød sort høje hæle, hvis du får lov til at bære hæle.
 • Hvis du føler dig humoristisk, sætte en tråd i dit slips, så du kan bøje det i figurer.
 • Hvis du ser sød nok til at trække det ud, bære en baret.
 • Hvis du har en nederdel, der knapper sammen som mest ensartede nederdele jeg har set hidtil har udskifte knappen med en lyse farverige én, men vær forsigtig og sørg for at det passer i hullet har det til at passe igennem.

Advarsler

 • Nogle skoler kræver, at du køber din uniform outfits fra en bestemt virksomhed. Køb alt efter farver, du føler dig mest tryg ved, og sørg for du bære velsiddende størrelser.
 • Husk, at dit tøj ikke gøre din personlighed, du gør! Så lad ikke dit tøj gør du bære en maske, gemmer væk din personlighed.
 • Sørg for at du følger din dresscode, når du går på indkøb, eller når du ændrer dit tøj.