Wkadk

Hvordan man overlever midt skole

Middle school er et stort skridt i enhver barns liv. De forlader den lille verden af ​​folkeskolen i den store verden af ​​midt skole. Nogle dele vil være skræmmende, og nogle vil være sjovt. Efter alt, åbner det døren til, hvad dine resterende tre år vil være ligesom. Du må hellere få mest ud af disse år. De år, du har i midten skole vil holde med dig for evigt! Men altid vide, at alt hvad du behøver er dit sind. Og husk at være dig selv og held og lykke!

Steps

Hvordan man overlever midt skole. Vær opmærksom i klassen.
Hvordan man overlever midt skole. Vær opmærksom i klassen.
 1. 1
  Være ren! Altid børste dine tænder, vil du blive upopulær meget hurtigt med dårlig ånde og gule tænder. Dit smil er den første ting folk ser, tage sig af det. Rent hår og ansigt er meget vigtig. Må ikke gå i skole med fedtet hår og en fedtet ansigt. For drenge, sætte på nogle deodorant og brusebad regelmæssigt. For piger, er det ikke nødvendigt at bære makeup, men hvis du føler, at du foretrækker det, go for it. Må ikke overdrive det, alt for meget makeup (især mascara og øjenskygge) gør man ser unaturligt og falsk. Du vil aldrig folk til at tro du er en person, du ikke er, og det bliver tydeligt, du prøver alt for hårdt. Gå efter naturlige look i stedet.
 2. 2
  Vær opmærksom i klassen. Tag noter og lytte. Hvis du ikke betaler opmærksomhed, vil du ikke forstå noget som helst senere. Middle school handler ikke kun om dit sociale liv. Du skulle prøve at være smart og få gode karakterer.
 3. 3
  Stil spørgsmål. Selvom det ikke er det mest populære ting at gøre, vil stille spørgsmål holde dig fra at ligne en idiot foran masser af mennesker. Bare spørg spørgsmål, når du er helt clueless om noget. Måske et spørgsmål vil hjælpe dig på en test. Det plejer.
 4. 4
  Vær dig selv. Alle vil virkelig gerne den virkelige dig. Selv om det kan betragtes som "cool" at gøre, hvad alle andre gør, montering på kun knuser din evne til at skille sig ud. Husk, sætte dit eget individuelle præg på livet. Lad ikke andre bestemme, hvad du gør eller hvad du ikke gør. Stå op for dig selv. Være i kontrol. Med det sagt, ikke helt forsømme andres meninger om, hvordan du skal være. Det kunne være om råben på en person uden grund. Hvis du ikke kan lide, hvad de siger, bare sige: "Tak, men jeg kan lide mig selv som jeg er." Det rent faktisk virker. Aldrig forsøge at ændre dig selv, fordi du er unik, ligesom du er.
  • Forsøg ikke at "passe på", fordi chancerne er, hvad de "populars" gør, er nok dum, og du ved bedre end det. Du kan finde de rigtige venner i et spørgsmål om tid og har en stor tid med dem.
  • Må ikke gøre dårlige ting, bare fordi de "seje" børn gør det. Det vil ikke hjælpe dig på noget. Det vil bare gøre din karakter gå ned, vil folk ikke lide dig, og selv om de "seje" børn gør det de gør ikke rigtig lide dig, de vil bare have dig til at være "uncool". straffe blive værre end tilbageholdelser. Snart vil det en suspension og snart vil du kunne få bortvist permanent. Lad ikke folk ændre dig!
  • Husk: Der er ikke sådan noget som en "populær" kid. Alle er populær på deres egen måde, og ikke ændre, hvem du er at forsøge at få accepteret af andre. Hvis du bare lader tingene roll, og være dig selv, så vil du komme sammen med dine kammerater meget lettere.
 5. 5
  Bliv involveret. Middle school har en masse aktiviteter, som du kan engagere sig i, såsom Band, Chorus, Orchestra, sport, kunst og dans. Du kan engagere og udvikle en ny passion fra musik eller andre ting. Du kan møde masser af nye venner, mens du tager klassen. Du behøver ikke at være god til, hvad du tager som en aktivitet. Du er i skole for at lære. (Der er også pige / dreng spejdere, skakklub osv.)
  • Pick valgfag og de ting, du nyder at gøre. Det gør dag gå hurtigere, og du kan bare lave en ny ven.
  • Når jeg forsøger ud for sport, har det rigtige udstyr. Sørg også for, at træneren bekendtgørelser dig. Og hvis du ikke gøre holdet, at forsøge, og ikke give op! Og har gode kvaliteter til sport. Tro mig, vil du har brug for dem!
 6. 6
  Hold en bog handy. En bog er et aktiv, der er meget godt at have med dig. Hvis du ikke er så socialt engageret i skole i disse dage, vil en bog fungere som nogen interessant at tale med. Hvis nogen ligesom du ender med at se jer, der læser deres favorit-serien, så vil du sandsynligvis begynde at chatte op en storm. Dette kan starte et venskabeligt forhold. Bøger opbygge dit ordforråd og fremme veltalenhed. Dette vil hjælpe dig meget i klassen.
 7. 7
  Hold prioriteter straight. Husk skole er for læring, så ikke være så opslugt af fritidsaktiviteter, som du glemmer din kerne klasser. Hvis du praktiserer fodbold efter skole hele tiden, vil du ikke komme til at studere. Og du skal skrive ned dit hjemmearbejde i en notesbog. Nogle midt skoler har lektier online, men ikke helt stole på dette som hjemmesiden kan være nede eller lektier for dagen kan ikke være der.
 8. 8
  Hold ud af sladder og komme i problemer med venner. Middle school er normalt de år, hvor du bliver viklet ind i drama uden betydning. For nogle mennesker, drej deres venner til en person, som de knapt kunne genkende længere. Hvis du finder en ven, at blive "giftige", ikke være bange for at høfligt stoppe venskabet, det vil hjælpe dig i det lange løb.
 9. 9
  bliver indtaget med dine karakterer. Middle school kvaliteter har en effekt på din fremtid, som om du forsøger at komme ind i et avanceret high school, er du nødt til at fokusere hele dit liv på dem. Selvfølgelig ikke slap ud og blive fanget i dit sociale liv. Fokus på din forståelse af materialet. flipper ud over en mindre end kategori A
  • Få lektier til tiden, eller før du kommer til at være væk for en tur, så lad jeres lærere ved, at du vil være væk, så du kan få dit hjemmearbejde gjort i tide.
  • Husk at afslutte dit hjemmearbejde. På nogle skoler, gør de du bo på weekender i morgen for at afslutte det ufærdige lektier, så er færdig med det, når det er på grund af!
 10. 10
  Kend dine lærere godt. Nogle lærere forventer mere end andre og anderledes lærere har højere eller lavere trouble tolerancer end andre. Hvis du ikke er sikker på om klasseværelser / undervisere, så lad alt roll at se. Nu er et godt tidspunkt at tale med dine ældre søskende (hvis du har nogen) om skolen. Nogle lærere har klassen lønklasse deres papirer. Hver lærer kan have en anden grading system som at sætte en stjerne på korrekte svar og lægge skråstreger på forkerte svar. Nogle skoler har avancerede kurser for matematik, læsning, skrivning og mere. De lærere, der underviser i disse klasser kan have højere standarder for deres klasser.
 11. 11
  Hvis du ser en mulig bølle eller en gammel en fra folkeskolen, og derefter holde sig væk. Undgå at sidde ved siden af ​​dem eller gøre kontakt, men de kunne have glemt om dig. Hvis ja, så skal du ikke minde dem. De kunne også have ændret sig så ikke altid ignorere dem. Lad ikke en bølle pick på dig eller en ven, at situationen kan og vil kun blive værre, du eller en ven kunne blive alvorligt såret af en bølle. Sæt en stopper for mobning, så snart den starter. Få en troværdig voksen, såsom en lærer. Straffen vil kun blive værre for bølle, hvis han / hun fortsætter efter at være sladrede ud.
 12. 12
  Opsøge venner fra tidligere år på skolen. Prøv at holde kontakt og også forsøge at give dem kontaktinfo før skole / udgang grundskole. Må ikke se nogen gamle venner eller har brug for nye? Find nogle nye Du kan møde nye mennesker overalt i skolen. Husk at vælge dine venner med omhu. Du ønsker venner, der har samme interesser, behøver du ikke ønsker at være venner med nogen, bare fordi de er populære. Du har hele skolen til pluk fra, så der er masser af valg.
 13. 13
  Undgå at bære, hvad de "cool kids" slid. Det gør du synes som en medløber, så start en ny stil. Bær tøj, du elsker, men er ikke almindelige jeans og en T-shirt, at alle har. Bær tøj, som du synes er cool. Lad dit outfit sige noget om dig som person. Også gå til sparsommelighed butikker som Goodwill og Frelsens Hær (eller Primark og TK Maxx, hvis du bor i Storbritannien), kan du finde nogle gode tøj der for mindre.
 14. 14
  Må ikke være bange for at sidde oppe foran. Det vil gøre det lettere for dig at være opmærksom, og du vil få bedre karakterer.
 15. 15
  Husk, at du vil komme igennem det! Smag weekender og pauser. Til sidst sommer vil komme og du vil være et skridt tættere på at gå på college.
 16. 16
  Undgå relationer. Når du kommer til midt skole, de fleste børn tror, ​​at de er klar til at have en kæreste eller veninde. Men dette er ikke tilfældet. Bare fordi du er i midten skole betyder ikke, du er ikke et barn længere. Bo langt væk fra kæreste / veninde relationer, fordi det kun skaber mere drama og pres på dig. Lige nu, i din alder, have bare sjovt og være et barn. Kærester og veninder vil komme med tiden, men midt skole er normalt fuld af så meget drama mellem kærester og veninder, at have en vil gøre det meget mere værre.

Tips

 • Sørg for at holde dine karakterer op. Læring er en prioritet nummer et og alt, hvad du lærer, vil du bruge alle i hele midt skole, og ind i high school.
 • Bare husk, alle de andre børn er lige så nervøs som dig, og som vil bære ud efter den første uge. Hvis du bor selvsikker og ophold dig selv, (og glem ikke at have det sjovt), du vil være fint. Held og lykke.
 • Må ikke få et dårligt ry. Den vil følge dig til high school og ødelægge dig.
 • Vær forsigtig med narkotika i midten skole. Må ikke nogensinde lade nogen pres dig til at gøre narkotika og ikke nogensinde pres en anden. Du kan lide sundhedsmæssige problemer fra stoffer. Husk hvem dine venner er, og at livet er værd at leve!
 • Middle skole kan være vanvittigt. En masse af det handler om popularitet og finde dig selv. Må ikke blive fanget i dette. Især piger-der vil være drama. Det er bare den aldersgruppe. Alle går igennem puberteten, og forsøger at finde ud af, hvem de virkelig er. Det er alt normalt. Også piger (specielt middle school piger) er ond. Lad dem ikke genere dig. Bare holde dit hoved op og din selvtillid skinner lyse.
 • Du bør altid stå stolt og være sikker på dig selv! Tale for, hvad du tror på, og få nye venner. I midten skole kan du oprette en helt ny dig!
 • Det er normalt at være lidt nervøs. Alle føler bange, og det er okay. At gå fra elementære til midt skole er et stort skridt. Du kommer sandsynligvis ikke blive brugt til at gå rundt i haller og har en locker og forskellige lærere. Du vil vænne sig til det, selv om. Hvis du kan tænke langt nok tilbage, når du først gik i børnehave, huske, hvor bange du var? Men efter et par dage, havde al den nervøsitet væk, gjorde det ikke? Det samme gælder for midten skole. Ved udgangen af ​​den første uge vil du være fint, tillid til os.
 • Hvis nogen bliver uhøflige til dig eller dine venner, holde op til dem, men ikke skubbe den for langt, og komme i problemer.
 • Lær at arbejde din skab. Der vil være skabe i midten skole. Må ikke fjolle rundt med dit skab, få hjælp.
 • Prøv at holde sig ude af problemer. Det er OK at have lidt sjov en gang imellem (som doesnt-skole kan få temmelig kedeligt efter et stykke tid), men tager det ikke alt for langt. Du ønsker ikke rektors kontor for at blive en anden klasseværelse for dig. Må ikke gøre lærerne og administration hader dig. Det er praktisk, når du har brug for en tjeneste eller en anbefaling.
 • Må ikke være sig selv bevidst, være lykkelig.
 • Hvis du er i laveste lønklasse i skole, skal du ikke bekymre dig, fordi de store børn ikke er så skræmmende som de synes. De ottende gradere sandsynligvis ikke vil genere dig, medmindre de er usikre selv. De havde deres sjov i syvende klasse, og bare ligeglad længere. Du vil sandsynligvis få flere problemer af syvende gradere, og hvis du gør, ignorere det. Tror bare, at i et år eller to, det kommer til at være din tur til at have det sjovt. Overvej det en overgangsrite.
 • Gå ind for at se en lærer (e) før skole eller efter skole. Hvis en lærer ikke er i stand til at hjælpe dig, som han / hun er optaget, gå til en anden lærer, der lærer, at emnet, måske i en anden kerne. Ellers kan du måske gå til en i et andet klassetrin om hjælp.
 • Må ikke fokusere på drenge! Ja det er sjovt at have knuser, men lad ikke verden centreret omkring dem. Og hvis du er en dreng ikke fokuserer på piger! Middle skole er tid til at nyde dig selv, ikke drenge! Du får meget mere tid til at tænke over dem, så fortvivl ikke.
 • Ligesom der står på toppen, drenge er skøre i midten skole. De tror, ​​at de alle er vokset op og ønsker at have en "god tid". Middle school er ikke tid og sted for dating og relationer. Fokuser på dine venner og kvaliteter. I sidste ende er det virkelig dine karakterer, der betyder noget.

Hvordan til at forsvare dig selv

- Hvis der en bande folk gør grin med dig, ikke føler sig dårligt, bare sige noget spøgefuldt som "hey du såre mine følelser Du er såre en uskyldig lille barn Thats mener!?!"

Advarsler

 • Du vil komme på tværs af nogle dårlige mennesker, såsom bøller. Bare ignorer dem, og de vil sandsynligvis ignorere dig så godt. Men hvis det mobber holder mobning dig, og du kan ikke ud til at stoppe det, fortæl en voksen du stoler på.

Hvis du ser en af ​​dine venner bliver mobbet, ikke bare se det ske. Enten stå op for dem, eller fortælle en lærer. Efter alt, slags ven, hvad lader hans / hendes venner kommer til skade?

 • Hvis det er din første dag, skal du ikke være bange! Alt vil vise sig fint. Alt du skal gøre er at slappe af og være selvsikker. Du vil med tiden få nye venner snart!
 • Må ikke komme i slagsmål, ellers vil du højst sandsynligt få en dårlig reputaion. Må ikke argumentere med en lærer, og ikke komme ind i nogen problemer med en anden studerende. Kun spille rundt, når du ved, du kan.
 • For at stoppe en bølle, finde en gruppe af børn. Bed dem om at komme med dig til en betroet voksen. Når dette sker, fortæller den voksne din historie. Dette vil virkelig hjælpe.