Wkadk

Hvordan at snyde på eksamener ved hjælp af en ti 86 lommeregner

Hvis du har problemer på din matematik og naturvidenskabelige eksamener, kan du bruge din TI grafregneren til at gemme ligninger eller endda svar. Nogle lærere slette hukommelsen, før en test, og nogle gør ikke. Just in case, vil dette vise dig hvordan du arkivere dine ting at snyde systemet.

BEMÆRK: Dette er ikke opmuntret, ej heller er det tilladt. Du kan komme ind i alvorlige problemer, hvis du er fanget, og det er ikke en god idé. Følg disse tips på egen risiko.

Steps

Hvordan at snyde på eksamener ved hjælp af en ti 86 lommeregner. Tryk på "program" og derefter gå over til "nye" og tryk "enter".
Hvordan at snyde på eksamener ved hjælp af en ti 86 lommeregner. Tryk på "program" og derefter gå over til "nye" og tryk "enter".
 1. 1
  Tryk på "program" og derefter gå over til "nye" og tryk "enter".
 2. 2
  Navngiv program ved hjælp af grønne bogstaver, vil alfabetet tilstanden allerede være engageret, tryk på "enter" for at fortsætte.
 3. 3
  Indtast formler eller hvad ikke. Ved at trykke "Enter", vil lave en ny linje, så du kan holde organiseret.
 4. 4
  For at læse noterne bare gå til "Rediger" i programmet menuen og vælge den, du ønsker.
 5. 5
  Bare i tilfælde læreren forsøger at hindre dig ved at slette ram, kan du arkivere det. Tryk 2nd, derefter + derefter og gå til "All". Så gå ned til dine noter / snyd program, og tryk på Enter på det. Der bør være en "*" ud for det nu. Det vil ikke arbejde, mens stjernen er der, så efter at Ram er blevet slettet, skal du gå tilbage til denne menu og tage stjerne ud af det. Nu kan du bruge det igen. Forsøg ikke at trække dette, hvis du tror, ​​din lærer vil tjekke det, uanset grunden.
 6. 6
  Hvis din en risiko taker prøve at skrive dine formler på bagsiden af din lommeregner.

Tips

 • En anden mulighed er at skrive ligninger på indersiden af ​​dækslet. Hvis du skriver med blyant er det svært at se, og det skyller ud med en knalde fra tommelfingeren.
 • Som nævnt før, enten skrive det i blyant eller udmåle en fred i løsblade til at passe bredden med lommeregneren og tape det fladt på dækslet. Sørg for at der ikke er nogen buler eller kanter stikker op. Herfra kan du skubbe lommeregneren ind og ud. Bare sørg for at du ikke adskille lommeregneren fra dækning i tilfælde din lærer vandreture ved.
 • Hvis du ved et uheld forlade skærmen, vil blive frelst, bare gå programmerne menuen og flytte over til "Edit" for at fortsætte med at oprette eller ændre noter.
 • Du kan også gemme en note kort mellem lommeregneren og dækslet.
 • At skrive breve, tryk på "Alpha". Dette vil kun arbejde for et bogstav, ligesom skift. At sætte på brev-lås, tryk på "2nd-Alpha". For at gå tilbage til tal, tryk på "Alpha".

Advarsler

 • Hvis du bliver fanget, kan du komme i alvorlige problemer. Dette kan resultere i suspension eller, hvis det er en vigtig prøve, udvisning.
 • Skrive ting i regnemaskinen tager et stykke tid, se "tips" sektionen.

Ting du behøver

 • Ti86 grafregnerapplikation
 • Notecard (ekstraudstyr)
 • Ti 84 plus fungerer så godt
 • Ti 83 Plus Graphing Calculator virker også