Wkadk

Sådan får lysere øjne

Temmelig meget alle piger drømmer om at have smukke øjne, da dette er den mest bemærkelsesværdige del af din ansigtstræk, og det kan gøre dig se fantastisk. Nøglen til at have lysere øjne er først at etablere dit øje typen - er de små, store, brede, dybe sæt.. og farven på dine øjne.

Steps

Sådan får lysere øjne. Bær passende øjenmakeup for øjet type.
Sådan får lysere øjne. Bær passende øjenmakeup for øjet type.
 1. 1
  Være glad! Alles øjne synes klare og funklende, når de griner, sjov og smilende, så får mest ud af dem, og lad dit hår ned og have det sjovt. Og lader det i øjnene, ingen dem øjne ser attraktive, når de græder, deprimeret, vred eller træt.
 2. 2
  Bær passende øjenmakeup for øjet type. Ligegyldigt hvad for alle øjet typer ikke overdrive det. For at gøre dine øjne ser bredere, bruge sort Khol blyant til linje dine vandledninger og vinger af dine øjne, og bruge en øjenskygge, der forbedrer farven på dine øjne. Brune øjne fungerer bedst med lilla, blomme, brun og fersken øjenskygger, generelt noget Jordet, som vil fremhæve din hudfarve og bringe ud farven på dine øjne, hvilket vil gøre dem lysere. Blå og grå øjne fungerer bedst med pink, grå og neutrale øjenskygger, fordi disse gør det hvide område i øjnene synes meget lysere, derfor øge farven på dine øjne.
 3. 3
  Store øjenvipper også henlede opmærksomheden på dine øjne. Falske øjenvipper fungerer godt for aftenen, fester og særlige lejligheder, men for dagtimerne er det bedst at bruge en god forlængelse, fortykkelse mascara. Start i bunden af ​​dine vipper i midten af ​​øjet, og træk børsten opad for at skabe den lange virkning, og derefter arbejde din vej ud til den yderste kant af dine vipper, at tilføje mere mascara på ydersiden til at skabe billedet af bredere, aflange øjne.
 4. 4
  For folk, der ikke kan lide deres øjenfarve, eller blot ønsker deres at være mindre kedeligt, så prøv at bruge nogle farvede kontaktlinser.
 5. 5
  For at sikre, at dine øjne forbliver rene og friske, bruge et øje vask, såsom Optrex at sikre, at der ikke er snavs i dine øjne, og det vil også sørge for, at de bliver lyse og friske.
 6. 6
  Sørg for at du får nok søvn. Hvis du ikke gør det, vil du ende op med og poser om morgenen, som aldrig vil gøre dine øjne ser attraktive.
 7. 7
  Sørg også for, at du tager din øjenmakeup off korrekt. Panda øjne fra sidste nætter øjenmakeup ser forfærdeligt, så sørg for, at før du går i seng du fjerner din øjenmakeup med en makeup tørre og vaske dit ansigt med ansigtsvask, indtil alle din makeup er fjernet.
 8. 8
  Invester i en god øjencreme. Må din forskning og finde ud af hvilken en er bedst for dig, om du ønsker en anti aging en eller en til følsom hud, er der én derude for dig! Anvend det natten tid, før du går i seng for at sikre, at du holder en smidig og sund hud omkring øjnene, som vil gøre dine kontakter / makeup ser bedre, når den anvendes.
 9. 9
  Øjenbryn spiller også en central rolle i udseendet af dine øjne. Hvis du har ud af kontrol øjenbryn, gå ud og lave en aftale med en kosmetolog, da de vil være i stand til at give dig en professionel finish, og de vil vide, hvilken form øjenbryn er bedst for dine øjne. I løbet af ugen også sikre, at din plukke forefaldende hår, som ikke er i det rigtige sted, og sæt dine øjenbryn i morgen ved at sprøjte en lille mængde af hårspray på et øjenbryn kam og køre det gennem dine øjenbryn, indtil de er i den ønskede form.
 10. 10
  Hvis du bruger briller, investere i en lille og attraktiv par, der passer til både dit ansigt og dine øjne og henlede opmærksomheden på dem, ellers bruger kontaktlinser, som også gør dine øjne synes lysere.

ima thug


- 01:13, den 22. april 2013 (UTC) - 01:13, den 22. april 2013 (UTC) - 01:13, den 22. april 2013 (UTC) - 01:13, den 22. april 2013 (UTC) - 01:13, den 22. april 2013 (UTC) - 01:13, den 22. april 2013 (UTC) ja