Wkadk

Sådan at gå fra sort hår til lyst blond

Så dit hår er sort, eh? Den mørkeste af det mørke. Og du sidder fast med det, for evigt. Eller er du? Hvis du ønsker at gå blond, meget blond, det kommer til at tage tid og penge. Den bedste måde at gøre det er at spare op dine penge og gå til en salon, men der er en chance for, at du er en af ​​den hensynsløse få, der tror, ​​at de kan håndtere stærke kemikalier med så meget lethed som en uddannet professionel. Hvis du er, du har brug for vejledning for at blive et jordbær blondine. Lad os begynde!

Steps

Sådan at gå fra sort hår til lyst blond. Få nogle klip og en kam og en del dit hår i 4 sektioner, hvis den er lang.
Sådan at gå fra sort hår til lyst blond. Få nogle klip og en kam og en del dit hår i 4 sektioner, hvis den er lang.
 1. 1
  Sørg for at dit hår er i fremragende stand. Fjernelse alt det sorte pigment fra dit hår vil være en potentielt skadelig proces, så hvis dit hår er "over-forarbejdede" dvs kruset og tørt med brud fra over-farvning, glatning eller føntørring, du har brug for en dyb konditionerende behandling. Drej enhver balsam i en dyb balsam ved at følge disse anvisninger:
  • Wet dit hår og shampoo, skyl og håndklæde tørt.
  • Påfør nok balsam til dit hår til helt mætte den. Du kan tilføje en teskefuld fuld af olivenolie, hvis dit hår er særligt tørt eller udsat for flyvsk.
  • Så pak dit hår i Saran wrap eller klamrer wrap, der dækker hele hovedet. Du kan bruge en badehætte, hvis du har en.
  • Wrap din plastbelagt hovedet i et håndklæde og lad balsam sidde på i 10 til 15 minutter. Varmen fra din hovedbund vil åbne op håret og lad balsam til dybt trænge ind i hårsække.
  • Når tiden er gået, skyl dit hår med koldt vand.
  • Du ønsker måske at tage en uge eller to og gøre flere dybe conditioning behandlinger.
  • Hvis dit hår er stadig alt for beskadiget, bør du ikke fortsætte.
 2. 2
  Tillad tid nok. Denne proces kan tage flere timer. Det er ikke noget, der kan være forhastet. Det kan tage 4-8 timer i en salon under de bedste betingelser.
  • Gør ikke dette natten, hvis der er en chance for du vil falde i søvn, bliver distraheret eller ej overvåge processen med 100% af din opmærksomhed.
  • Indstil en minutur til at lyde, når du skal tjekke dit hår.
  • Planlæg din blegning session på en dag, hvor du ikke har planer. Prøv at gøre det, når den skønhed levering butik er stadig åben. Du er muligvis nødt til at gøre en rush tur tilbage til købe ekstra forsyninger.
  • Gør ikke dette før en vigtig begivenhed. Du kan være nødt til at foretage en nødsituation aftale med en lokal salon til at skære bryde ender eller løse problemer med din farve (lilla hår, orange hår osv.) Mange ting kan gå galt. Tillad et par dage for at komme til en salon eller at trække sig tilbage dit hår. Gør dette til en særlig begivenhed i morgen, kan ikke tillade dig tid nok til at fortryde eventuelle problemer.
 3. 3
  Gå på indkøb. Den bedste og temmelig meget eneste måde at få det sorte off dit hår er at bruge blegemiddel. Gå til din lokale skønhed levering butik og få to pakker pulver blegemiddel og mindst en to ounce container på 40 bd. Udvikler. Sørg for at du køber nok til at få jobbet gjort. Køb mere, hvis du har længere hår. Du vil også få brug for: en plast eller glas, absolut ikke-metal, farve skål, en farve børste, en behandling hætte og handsker. Du kan finde disse alle på en skønhed levering butik.
  • Vælg din farve omhyggeligt. Du bliver nødt til at omfarve dit hår med en blond skygge, efter du har affarvet med blegemiddel. Du vil ikke ønsker at forlade dit hår lys gul, hvilket formentlig er, hvor du ender, hvis du starter ud med sort. Dette er, når love farven anvendelse. Ønsker du at være iskolde platin? Så har du brug for at annullere disse gule toner ved hjælp af en violet baseret nuance blondine i 10.-12 niveau-området, og måske tilføje en violet forstærker. Hvis du er på udkig efter en mere neutral nuance af blond, vælge en farve, der siger "N" eller Natural. Man skal nok ikke gå for en aske, fordi det betyder, grundfarven i formlen er grøn. Enten måde, violet udligner gult på farveskalaen og blå udligner kobberfarvet orange. Enhver farve med en violet / blå base vil tage den gule, og give dig, at lyse blonde, du er på udkig efter.
 4. 4
  Få nogle klip og en kam og en del dit hår i 4 sektioner, hvis den er lang. Du kan lade det unparted hvis korte.
 5. 5
  Tjek din re-vækst. Hvis et par inches af din naturlige farve viser igennem, bliver du nødt til at forlade dem, ubleget, indtil den sorte hår er begyndt at behandle. Hvis alt dit hår er sort, naturligt eller ved farvning, kan du blege det hele på én gang. Husk dog at lade håret tættest på hovedbunden ubleget indtil du er færdig med mid-akslen og enderne af håret, fordi varmen fra din hovedbund vil få det til at behandle hurtigere.
 6. 6
  Bland din udvikler og blegemiddel i en for en ratio. Rør indtil klumper er opløst, og en cremet konsistens er opnået. Sørg for at du er iført dine handsker under blegning proces.
 7. 7
  Påfør blegemiddel til hår, gå sektion for sektion, i små sektioner, hele dit hoved, så dine rødder urørt. Sørg for grundigt at mætte og ikke lade nogen sektion bliver tørre. Hvis dit hår er tørt, er det ikke længere behandlingstid. De fleste blegemiddel blandinger violet eller blå. Resten forsikret om dette ikke er den farve dit hår kommer til at være.
 8. 8
  Påfør blegemiddel til dine udsatte rødder sidste. Når blegemiddel anvendes på alle mid-strenget og slutningen stykker, gå tilbage gennem og gælder for root-området.
 9. 9
  Sæt på din behandling hætte. Sørg for at holde en konstant vagt. Tjek dit hår efter 10 minutter, derefter hvert 5. at se, hvordan det går. Sort hår går gennem stadier af røde, brune og gule i rækkefølge, før du tænder blondine. Hvis dit hår er rødt, bare være tålmodig, så sørg for blegemiddel ikke er tør, og vente. For at kontrollere hver sektion for sin sande farve, skal du tage et håndklæde og smitte lidt af blegemiddel. Hvis det ikke er så let som du ønsker det, genanvende blegemiddel til udslettet sektion og vente.
 10. 10
  Skyl blegemiddel. Du ønsker ikke blegemiddel på dit hår i mere end 30 minutter, virkelig. Det er en meget stærk kemisk, og det kan tage dig mere end én ansøgning for at få det til platin, hvis det er hvordan blondine, du ønsker at være. Når du har nået et punkt, hvor alle områder på hovedet, er en konsekvent nuance af smøragtig gul, du sandsynligvis nødt til at skylle det hele ud. Sørg for at skylle rigtig godt!
 11. 11
  Påfør en kvalitet dyb balsam. Afhængigt af hvor skrøbeligt dit hår er, kan nu være tid til at istandsættelse dit hår, før du sætter nogen tonere på den for at ændre skyggen af ​​blonde fra gul til neutral eller aske. Hvis det er tilfældet, skal du gentage instruktionerne for dyb konditionering håret. Anvende og dække med saran wrap / badehætte, efterfulgt af håndklæde. Lad virke i 10 minutter. Skyl. Brug ikke balsam, der indeholder farvetone, såsom dem, der foretages for brunetter.
 12. 12
  Påfør dit blonde hele dit hoved. Når den er tændt, vil du sandsynligvis ikke behøver at lade det sidde i meget lang tid, da dit hår er allerede meget porøs fra blegning. 10 minutter er sædvanligvis tilstrækkelig. 15 ved max, er, hvis du har lyst til farven ikke løfte nok, for dem af jer bruger 40. Igen vil varmen fra din hovedbund blive forstørret, fremskynde farvelægning processen hvis du bærer en behandling cap / badehætte eller dække dit hoved i Saran wrap.
 13. 13
  Skyl grundigt, indtil vandet er klart og din hovedbund føles ren. Så tilstand, tilstand, tilstand. Heck, kan du sikkert bruge en anden dyb condition, men en orlov i balsam foruden et silkening behandling vil være tilstrækkeligt, hvis du ikke kan stå for at skylle dit hår mere for én dag.
 14. 14
  Giv dit hår en pause for en stund. Det er nok kemisk forarbejdning for at opfylde nogen for en runde. Husk disse ting, når omsorgen for din nyligt blonde lokker i fremtiden:
  • Blonde hår er mere følsom over for sol og varme skader. Altid sprøjte på en termisk beskyttelsesmiddel, før du blæse tør og igen, før du flad jern. Der er nogle hår sera og spray du kan anvende til tørt hår, der indeholder UV-beskyttelse, så brug dem!
  • For at bevare sundheden for dit hår ved hjælp af kemiske processer som denne, skal du bruge en dyb balsam mindst en gang om ugen og en orlov i balsam eller silkening behandling marokkanske olie, Biosilk s Silk Therapy, eller Chi Silk Infusion, efter brusebad. Har en dyb condition med en kvalitet dyb balsam i tillæg til den daglige balsam du bruge følgende shampoo. Dybe conditioners findes ofte i bøtter (ikke flasker).
  • Må ikke gå i puljen for et par uger. Den klor kan ødelægge din farve.
  • Vær god ved dit hår, og det vil være godt for dig! Hvis du føler at du har brug for mere farve, overveje at tilføje højdepunkter gennem clip-in eller lim i extensions, for en midlertidig ændring, eller en demi-permanent farve eller glasur, for mindre skadelige farver, der i sidste ende falme, så du frihed til at spille.

Tips

 • Hvis du virkelig føler at du bare ikke blonde nok efter blegning, kan du gå ned som en rockstjerne og bland din blonde farve i en for en ratio, undertiden 1-2 forholdet afhængigt af blonde med 40 volumen udvikler. Forsigtig, 40 volumen udvikler er en moppedreng, som du har oplevet med blegning, og er ikke noget at være leget med, hvis du ikke virkelig brug for den slags magt! Hvis du kun søger at ændre tonen i din blonde fra gul til noget mere naturligt, bare gå med 10 volumen udvikler et depositum kun udvikler. 40 vol.. bygherren er designet til at løfte dit hår 4 niveauer, for eksempel fra et niveau 6, medium lys brun, til et niveau 10, lys blonde. Hvis dit hår er allerede blond, vil bruge 40 gøre dig meget blondine.
 • Din nye hårfarve kan kræve, at du igen tænker din makeup og tøj farver. Hvad der kan have arbejdet med sort hår kan ikke arbejde for en lys blond.
 • En dårlig blegning kan forårsage dit hår til at bryde ud på akslen. Du kan blive forpligtet til at afskære alle dine hår på grund af skaden. Du kan også nødt til at afskære flere inches med en vellykket blegning. Enderne af dit hår vil se de værste af den kemiske proces.
 • Dette er en proces, der ikke kan forhastet. Forsøg ikke at gøre det, når du er på en stram deadline. Ekstra ture til skønhed levering butik kan være nødvendigt at købe yderligere produkter.
 • Spørg en ven til at hjælpe dig anvende produktet på bagsiden af ​​dit hoved. Mangler et sted vil være meget indlysende.
 • Put en gammel håndklæde på gulvet til at stå på og fange drypper. Sørg for at det er et håndklæde, der kan farves eller beskadiget. Brug flere håndklæder, hvis du har tæpper. Det er bedre at have mere end du har brug for på armslængde, før du starter.
 • Gå til en professionel, hvis du ikke er sikker, eller hvis dit hår har tidligere skader. Hvis en salon er for dyrt, så prøv en lokal skønhed kollegium. Husk, et katastrofalt blegning kan ende med at koste dig mere.
 • Hvis du får lyst til at gå tilbage mørke efter at være en blondine igen, seriøst overveje at gå til en salon og have en professionel tilføje en masse af mørke lav lys snarere end at gå alle én farve og risikere at have for at gå gennem en anden hele blegemiddel behandling overalt igen, når du får keder sig med mørket.
 • Vær forberedt på at besøge en salon kort efter blegning. Der er en chance enderne ikke vil blege ud helt. Enderne kan også blive tør til punktet for brud.
 • Prøv denne i løbet af dagen, hvor skønhed levering butikker er stadig åbne. Hvis du løber ind i et problem eller har brug for mere produkt, vil du ikke nødt til at vente for dem at genåbne.
 • Det er bedst ikke at blege dit hår, simpelthen fordi det er yderst farligt. Du kan udvikle alvorlige helbredsproblemer fra blegemiddel.
 • Hvis du er mindreårig, bør du diskutere dette med dine forældre, før du forsøger.

Advarsler

 • For at få den brændende at stoppe, tage en dåse 7up og hæld det på hovedbunden, vil det hjælpe at tage noget af brodden væk.
 • Blegemiddel er en stærk kemisk. Må ikke få det overalt i nærheden af ​​dine øjne, og ikke overlade det på huden. Prøv ikke at smøre det over hele hovedbunden, selvom du kan ikke rigtig hjælpe at få en lille smule på din hovedbund med en all-over farve proces som denne.
 • Kemikalierne kan misfarve håndklæder og tøj. Bære noget, der kan blive beskadiget.
 • Du kan også opleve brænding og irritation på dit hår linje langs dit ansigt, din nakke og omkring ørerne. Undgå at lade den kemiske at løbe eller dryppe. Brug en tyk creme / lotion eller nogle af din dybe balsam og sætte det på din hud langs hårgrænsen, uden at røre håret. Påfør et tykt ring. Det vil hjælpe med at forhindre kørsel og beskytter, at følsom hud.
 • Meget ofte sorthårede mennesker ser mærkeligt og unaturligt med blond hår. Hvis du har tid, så prøv at farve dit hår en brun farve først for at se, hvis man ser så godt ud med lysere farver.
 • Hvis din hovedbund begynder at virkelig brænde, skal du ikke forsøge at hårde det ud. Skyl det ud!

Ting du behøver

 • Badehætte eller saran wrap
 • Latex eller vinyl handsker
 • Ikke-metallisk farve røreskål
 • Ikke-metallisk farve pensel
 • Mindst 2 pakker pulver blegemiddel
 • Mindst to ounce på 40 volumen udvikler
 • Kam
 • Nok klip til en del dit hår hvis det er nødvendigt
 • Mindst to ounce flaske dit valg skyggen af ​​blonde
 • Mindst to ounce 10 vol. bygherren eller op til en styrke på 40, afhængigt af den ønskede sekundære niveau af elevator.
 • Ved orlov i balsam
 • En termisk beskyttelsesmiddel / UV protectant
 • A silkening behandling