Wkadk

Hvordan til at gøre dukke ligesom makeup

Lad os se det i øjnene, porcelænsdukker samt alle dukker for den sags skyld, er skønheder af enhver race og altid ser fejlfri. Her er hvordan du gør din makeup til at ligne en dukke nemt uden kostume makeup.

Steps

Hvordan til at gøre dukke ligesom makeup. Start med en ren, olie og makeup-fri ansigt.
Hvordan til at gøre dukke ligesom makeup. Start med en ren, olie og makeup-fri ansigt.
 1. 1
  Start med en ren, olie og makeup-fri ansigt. Sat på nogle lotion, hvis du har tør hud. Dække op nogen bumser / zits med concealer. Børst en løs pulver, der matcher din hudfarve, eller pulver-baserede fundament over dit ansigt. Sørg for at din hud tone er endnu. Anvende nogle pulver på dine læber til at gøre dem om din hud tone. Hvis de ikke er helt så farvet eller bleg, end det er fint. Men gør dem ikke som pink som før.
 2. 2
  Lyse op. Da dit ansigt er blegere eller flere farvede end før, er du nødt til at tilføje nogle farve eller flere farve. Tage nogle meget lys pink eller lyserød blush og anvende det lige knap under kindbenet i form af en cirkel. Cirklen skal være ca samme størrelse som dit øje, måske lidt mindre. Slap dit ansigt, når anvendelsen af ​​rødme.
 3. 3
  Gør dine øjne. Påfør et tyndt, tynd streg af sort eyeliner på din øvre lash linje. Den tættest på dine vipper, jo bedre. Må ikke sætte nogen eyeliner til den side af dine øjne, og prøv at undgå at tilføje eyeliner nær den indvendige hjørne af øjet. I den indvendige hjørne tilføje nogle hvide eyeliner, som har nogle mindre glitre i det. Den hvide skal gå på indersiden hjørnet, og gå under dit øje til, hvis farve i dig øjne begynder, når du stirrer ligeud.
 4. 4
  Tilsæt øjenmakeup. Lige nu dit ansigt er meget almindeligt og kedeligt. Det er her, det bliver mere dukke-lignende. Med den sorte flydende eyeliner eller bare almindelig stick eyeliner, du kommer til at tegne en anden tynd streg af eyeliner, men denne gang på den nederste vipper. Lad linje til at gå hele vejen, indtil den møder med de hvide eyeliner. Hvis du bruger flydende, lad det tørre, før du fortsætter.
 5. 5
  Forsigtigt, og med en rolig hånd, især hvis du bruger flydende eyeliner, begynder at tilføje 'kviste' til din nederste lash linje. (Se side for et eksempel. For grundlæggende kviste trække din kind nedad med hånden og slagtilfælde eyeliner lige nedad. Når du er færdig dine kviste, på øjenlåget velkommen til at anvende dig lyserød blush med fingeren for at tilføje en lille smule farve. Blend det til at se naturlig hjælp af din ringfinger.
 6. 6
  Gør læberne. Med en pensel, anvende en medium til mørk rød eller pink læbe farve, nedad i en lige linie i midten af ​​dine læber. Derefter gentage trække en linje i venstre side, og derefter igen til højre. Dine læber skal ligne du surmuler. Farven skal kun være i midten. Du kan forme den til et hjerte, hvis du ønsker.
 7. 7
  Slutte op. Nu er du færdig! Bare anvende mascara på dine øverste øjenvipper og du dukke-lignende.
 8. 8
  Hvis dit ansigt er ikke nogen blegere eller flere farvede når du tilføjer din base, kan du prøve at få en farve eller en lidt mere farvede, der er en eller to nuancer lysere, garver eller mørkere end du normalt slid.
 9. 9
  Færdig.

Tips

 • Naturligt udseende falske øjenvipper kan gøre din øvre øjenvipper virkelig pop. Tilføj dem, hvis du gerne vil.
 • At skabe glat, cremet, mørk eller tan porcelæn hud, kan det være nyttigt at anvende en grøn base, flydende eller pulver. Tilbage i 40'erne og 50'erne kvinder bar en grøn pandekage bund under deres normale fundament for at skabe den fejlfri hud, som vi elsker så meget. For en dukke look, vil grøn baserede have samme effekt. Hvis du har røde pletter og en ujævn hudfarve, vil grøn neutralisere og skjule disse. Når det hele gnides ind med din foundation / kabuki børste, (og hvis det er væske / / creme give tid til at tørre) blot anvende din blege foundation over toppen. Pulvere fungere bedre for et naturligt look, væsker ser tungere, men hvis du går efter en mere "kostume" end dag til dag look, væske er bedre, som du kan bygge videre på det, tilføje glitre og skinne og ligne en rigtig porcelænsdukke.
 • Tilføjelse af en almindelig bue til dit hår tilføjer nogle søde barn-lignende og nogle dukke-lignende flair.
 • Lov unge og uskyldige, men ikke umodne, når iført make-up. Det ville gøre dig endnu mere dukke-lignende.
 • Sørg for at din blush er i en cirkel. Cirklen gør det mere dukke-lignende. Selvom det ikke er så fed på dit ansigt, lyserødt eller rosenrød-pink cirkel faktisk tilføjer den effekt, du leder efter.
 • Du kan bære blå, grøn, brun eller mørk brun kontakter hvis du vil. En masse af victorianske dukker har krystalblå farvede øjne. Nogle victorianske dukker har brune farvede øjne. Var hvad farvede kontakter, du vil
 • Kviste tager praksis.
 • Du kan også krølle dit hår eller bære søde rottehaler, sløjfer og scrunchies.

Advarsler

 • Dette kan se lidt fjollet i det offentlige. Men hvis du har stor tillid, gå til det! Dukken look er en rigtig god idé for fotooptagelser og kostume parter mv
 • Stå op for dig selv, hvis folk til at grine eller sige betyde ting, hvis du går ud i offentligheden som dette, er det helt ekstrem for de fleste steder.
 • Hvis du ikke har en rolig hånd, når du gør kviste under din nederste lash linje, kan det se dumt, hvis kviste er skæve, eller ikke plads korrekt.
 • Tænk bleg og lys, brun og mørke, eller tan

Ting du behøver

 • Fundament, der passer til din hud
 • Bleg eller lyserød blush
 • En medium eller mørk rød / pink læbe farve (gloss, læbestift, etc.)
 • Concealer (hvis du har bumser, bumser osv.)
 • Hvid eyeliner
 • Shimmery / fremhævning blush
 • Sort flydende eyeliner (stick eyeliner fungerer også)
 • Almindelig sort eyeliner
 • Mascara