Wkadk

Hvordan du opretter en røget øjet effekt

Gør ulmende øjne din bedste funktion. Denne klassiske røget øjne passer alle og vil forvandle dit look til natten, så lære at skabe det med hjælp af denne tutorial.

Steps

Hvordan du opretter en røget øjet effekt. Trace langs din krølle og socket og svirp ud mod hjørnet af dit øjenbrynsbenet med en meget mørkere farve, det er en sexet, ulmende look og giver dine øjne dynger af definition og appel.
Hvordan du opretter en røget øjet effekt. Trace langs din krølle og socket og svirp ud mod hjørnet af dit øjenbrynsbenet med en meget mørkere farve, det er en sexet, ulmende look og giver dine øjne dynger af definition og appel.
 1. 1
  Vælg en farve. En røget øjet sker med én farve øjenskygge. Brun, grå eller sort er gode valg. Mørk blomme eller navy er for de modige. Eyeliner bør matche.
 2. 2
  Forbered din låg. Påfør et tyndt lag foundation over din låg. Bedre stadig bruge en primer eller concealer. Dette vil hjælpe makeup bo længere og synes modigere og mere levende. Derefter feje på en kødfarvet skygge eller pulver.
  • Brug en lys changerer hvis du føler fancy.
 3. 3
  Blyant i. Brug din blyant, spore din lashline. Arbejd altid indefra og få tykkere mod slutningen, zappe en fancy og cat-eye mode.
  • Hvis du vil have dine røgfyldte øjne til at se især spillende, trække på din indre fælge så godt, vil dette give dine øjne mere wow-faktor og definition. Husk at blande med en Q tip eller vatpind, kan heavyness gøre det ser klodset og unfeminine.
 4. 4
  Børste op. Start med at feje på et lag af skygge tæt på vipperne linje med din øjenskygge pensel, sprede eyeliner. Brug din lyseste farve her, et strejf af hvid eller perle glitre er stor.
  • Med en let hånd, og en lidt mørkere farve, dække midten af ​​din låg lufte ud mod folden.
 5. 5
  Trace langs din krølle og socket og svirp ud mod hjørnet af dit øjenbrynsbenet med en meget mørkere farve, det er en sexet, ulmende look og giver dine øjne dynger af definition og appel.
 6. 6
  Påfør en nøgen flimrende farve til din øjenbrynsbenet. Ved at fremhæve det højeste punkt på dit ansigt, du bringer ud dine ansigtstræk feautures og virkelig komplimentere dine øjne.
 7. 7
  Med en blød børste, blend væk enhver barske linjer for at gøre det til en mere blød "smokey" effekt.
 8. 8
  Med en fan pensel, feje lige under øjet for at fange eventuelle nedfald eller pulver, der kan have indsamlet her.
 9. 9
  Tag en hvid øje blyant og line din vandlinje op til tåre-kanalen, vil det gøre dine øjne synes bredere, lysere og friskere og gøre dig ser mere vågen og sund, også hvidere øjne ser mere smukke såvel som bringe ud farven på din iris.
 10. 10
  Påfør to lag mascara på krøllet vipperne til at polere røget øjet look.
 11. 11
  Færdig.

Tips

 • Tilføj en masse mascara til din ydre vipper så du har en sexet "cat eye" look. Også sætte et lille beløb på din indre vipper.
 • Hold en vævet under øjet til at fange faldende øjenskygge.
 • Blend de farver, du bruger ellers farven vil se alt for tung (medmindre dette er det udseende, du går efter), og det kan gøre dig virke utilnærmelig.
 • Ved anvendelse af øjenskygge, brug en fluffy børste og altid har den mørkeste skygge i den indre hjørner