Wkadk

Hvordan til at træde dine øjenbryn

Træt af klodset plukning med en pincet eller beskadige den skrøbelige hud omkring øjet med voks? Alternativet er threading, en ekstremt gammel færdighed, der involverer brug et stykke tråd til at fjerne hår fra dine øjenbryn eller andre steder. Mens det tager lidt øvelse, alt hvad du behøver for at komme i gang er en længde på tråden!

Steps

Hvordan til at træde dine øjenbryn. Saml de materialer, der er anført i de ting, du har brug for nedenfor.
Hvordan til at træde dine øjenbryn. Saml de materialer, der er anført i de ting, du har brug for nedenfor.
 1. 1
  Saml de materialer, der er anført i de ting, du har brug for nedenfor. Alt hvad du virkelig har brug for er et stykke tråd, men du kan ønske at trække i den ønskede øjenbryn form med en blyant eller følelsesløs området med nogle is eller koldt vand.
 2. 2
  Binde enderne af tråden sammen, så de danner en. Klip off nogen ekstra tråd over den knude i tråden.
 3. 3
  Hold den del af tråden med knude i den ene hånd, og hold den modsatte sektion med den anden hånd.
 4. 4
  Sno hånden uden knude fem eller seks gange, mens du holder den anden del af tråden stramt (dette er at undgå at få i midten af tråden). Du skal have en uendelig eller timeglas figur.
 5. 5
  Praksis åbning ene hånd, mens lukning den anden på samme tid. Vride tråden i midten er, hvad der vil fjerne hår. Øve bevægelse vil hjælpe dig senere.
 6. 6
  Hold dine hænder, så dine fingre vender væk fra dit ansigt, og placere dem over en øjenbryn.
 7. 7
  Placer trekant af tråden, så håret du vil er inden tråden. Du skal være threading imod den retning, håret vokser, så du bør flytte punktet af trekanten i modsat retning håret vokser.
 8. 8
  Luk hånd styrer trekanten omkring håret, som du åbner den anden side. Sørg for, at tråden er stadig rører huden, og hurtigt gøre det modsatte bevægelse (saks). Håret skal trækkes ud!
 9. 9
  Holde øve på gevind. Det tager lidt øvelse at være i stand til at gøre det godt.

Tips

 • Threading kan bruges på overlæben hår samt. Bare sørg for at huden er strakt ved at trække din læbe i munden eller stikker tommelfingeren under det område af huden.
 • Du kan bruge den samme teknik til tråd en andens øjenbryn. Lad dem trække huden stram omkring deres øjenbryn med deres hænder, så du ikke ved et uheld tråde huden (ouch).
 • Sørg også for, du kan se, hvad du laver, fordi hvis du ikke kan, kan du ved et uheld deformere formen af ​​øjenbrynet, som du ønsker.
 • Vask ansigt, før starten.

Advarsler

 • Threading kan tegne en masse hår meget hurtigt. Vær forsigtig, at du ikke fjerner en hel del af dit øjenbryn.
 • Vær omhyggelig med at tråde lige håret. Hvis du ved et uheld fange huden det kan være temmelig smertefuldt.

Ting du behøver

 • Ca. 14 inches (35cm) tråd
 • Noget at markere øjenbryn med, såsom pulver eller blyant (ekstraudstyr)
 • Øjenbryn gel (valgfrit)
 • Is (valgfrit)