Wkadk

Sådan får klar til en første date (teen)

Træk vejret! Det er okay at være lidt nervøs, når det kommer til den første date. Her er et par enkle tips og tricks til at se og føle dit bedste!

Steps

Sådan får klar til en første date (teen). Tag mindst en time og en halv måske to timer før for at blive klar.
Sådan får klar til en første date (teen). Tag mindst en time og en halv måske to timer før for at blive klar.
 1. 1
  Tag mindst en time og en halv måske to timer før for at blive klar. Lav en liste over alt, hvad du ønsker at få gjort før din første date, og beregne, hvor lang tid det vil tage. (Eksempel: At tage et brusebad, føntørring hår...)
 2. 2
  Lyt til bemyndigelse musik, dine favorit bands, eller noget føler sig godt og optimistisk i baggrunden.
 3. 3
  Tag en damp brusebad / bad. Anvend / Skyl / Repeat shampoo og sætte balsam eller leave-in balsam og holde det på i 20 minutter, før skylning. Vask din krop til at rense og har en god lugt, når du er på date. Når du er i brusebad / badekar, hvis det er nødvendigt, barbere noget du føler behov (Ben, armhuler...).
 4. 4
  Håndklæde / luft-tørre dit hår og ikke kam / børste selvom det indtil det er i det mindste delvist tør. For blow-drying/ironing, gøre det, når håret stadig er fugtig, og ikke vente for meget. Put nogle hår creme i det at holde det ser sunde og finger kæmning virker bedst for ikke at ødelægge gjort-hår.
 5. 5
  Læse blade og nyttige tip online fra folk med dating oplevelse. Tag dating quizzer, Google teen dating tips, snakke med venner, selv. (Prøv Cosmo Girl og Seventeen for teen dating rådgivning)
 6. 6
  Drik masser af vand. For en smule smag tilsæt saften fra en citron / orange / pomelo. Prøv at undgå noget fedt eller sukker-y de få timer, før den dato, så du kan spise på den dato og stadig se fit.
 7. 7
  Gør meditation før. Ved ikke hvordan? Sid på en komfortabel sofa, sækkestol, gulv, tæppe... i en behagelig stilling, der ikke er slouched eller doven, (vælge et sted væk fra folk, et sted privat og roligt, luk øjnene, og tænk glade tanker. Tænk ikke datoen, og analyserer ikke dig selv eller ham. tænker eller noget afslappende, noget der gør du føler dig godt. Behøver ikke at være teatralsk, men det skal være en trøst. Gør det med klassisk eller Harmonica musik i baggrunden, og gør det, før du får klædt.
 8. 8
  Hvis du male dine negle, male dem i en farve, der matcher din stil. Gør enten noget kreativt og skøre eller enkel og grundlæggende. Når det kommer til negle, kan man næppe gå overbord, og det er en god måde at være udtryksfulde og afgive en erklæring uden at blive dømt.
 9. 9
  Pluk outfit i henhold til:
  • Anledningen
  • Din stil og personlighed
  • Vejret
 10. 10
  Være selvbevidste. Når du vælger et sæt tøj ved, hvad der smigrer dig, og hvad gør du føler dig mere sikker og komfortabel. Også afhængigt af din alder, hvis du er en ung teenager (12-13), bære noget beskedne og ikke går overbord og forsøge at handle ekstremt provokerende, fordi det er dårligt i alle aldersgrupper, men i den alder er det bare forkert. Hvis du er ældre, viser lidt hud er ikke dårligt, det er sexet, hvis du flagre lidt. Hvis du har et problem område, dække den lidt op, men lægger mere fokus på en af ​​dine gode dele (Eksempler: Jeg hader min næse, så jeg gør mit hår meget smuk og glamourøse, jeg hader min røv så jeg iført sort bukser til at gøre mig til at se curvier og jeg iført en V-hals til at tage al opmærksomheden til min velformede bryster.)
 11. 11
  Sætte nogle tanker i dit undertøj - Så slemt som det lyder, vi alle ønsker at se godt ud under. Selv hvis du ikke er gonna get overalt (håber du ikke, er du stadig en teenager), slid comfy undertøj, noget der ikke vil blive bemærket fra ovenfor (trusseindlæg linjer!), Der både er lidet flatterende og ikke interesseret i at øjet. Bære noget figursyet og din størrelse. Bære en bh, hvis du har brug for, så spørg en nær ven eller en kvinde i din familie, hvis du ikke er sikker på, hvis du har brug for eller ej, og fortælle dem at være ærlige. Bær en push-up bh, hvis du er en C-skål og under, ellers vil det se åbenlys, medmindre det er, hvad du går efter.
 12. 12
  Når lægge make-up, gå til lejligheden. Bare at gå i biografen? Må ikke gå overbord. Under 14? Absolut ikke gå overbord. Prøv i et par år ser 13-årige piger iført en masse make-up, og du vil føle ondt af dem.
 13. 13
  Lægge make-up på at fremhæve dine gode områder, hvis du bære nogen snarere end dækker op dårlige. Hvis du har smukke øjne, sætte nogle eyeliner og mascara, disse grundlæggende øje makeups altid gør bedst. Hvis du har store øjne, ikke lægge for meget make-up på dem, fordi naturligvis folk vil lægge mærke til dem mere, og du vil bare se sjovt. Put lip gloss og bronzer, hvis du gerne vil, så er du ude af døren.
  • Hvis du har en zit eller et problemområde, lægge oliefri make-up på det, bare en ært størrelse dog, sprede det lidt, så skal du ikke røre ved det længere. Må ikke dække op fregner drenge tror, ​​de er søde.
 14. 14
  Beslutte, hvordan at bære dit hår. De fleste mennesker foretrækker at sætte deres hår ned på datoer, men jeg anbefaler at prøve updos også. De gør du se højere og længere, hvilket gør man ser tyndere og det bringer øjne, og gør man ser mere moden. Ellers ikke altid føntørring. Sjove bølger og krøller er sjovt også, og i disse dage original, og det gør dig til at ligne en naturlig skønhed. Hvis du har krøllet hår, en hestehale ser bedst, med et par pæne øreringe-det er rigtig dejligt.
 15. 15
  Pick gode sko. Hvis du ved, du vil være at gå en hel derefter sætte sko, der passer til dit outfit endnu er walkable og comfy. Put høje hæle efter 14 år. gammel eller deromkring, ellers kan du se dum, og sørg for du ved, hvordan at gå i dem.
 16. 16
  Børst dine tænder. Dårlig ånde er et stort turn-off, og det er især nyttigt, hvis du ønsker et godnat kys i slutningen af ​​datoen. Tandbørstning og tandtråd på en regelmæssig basis er alt du behøver. Hvis du stadig føler dig usikker, tager indånder pastiller eller sukker-fri Minty bubblegum, men det er ikke en erstatning for faktisk børste dine tænder. Mouth vaske når du er færdig.
 17. 17
  Parfume / cologne. Bær noget alder passende. Prøv Victoria Secrets. Spray en gang på en af ​​dine håndled, og derefter gnide begge håndled sammen. Du kan også sætte et par spritz i luften og gå ind i dem. Men du behøver ikke gå over bord, det er ikke en tur på.
 18. 18
  Overvej iført deodorant. Parfume er ikke en erstatning for deodorant. Deodorant er langt vigtigere at parfume. Sætte en ekstra deodorant i pungen, du tager til datoen, og gå på toilettet en gang i løbet af den dag til at sætte mere på.
 19. 19
  Den bag/purse- organisere det, før du forlader huset. Mobiltelefon (ikke teksten hele dato), iPod (hvis der er nogen pinlige sange på det), nøgler, tyggegummi, åndedræt-pastiller (tage en hver time), deodorant, væv, penge, lipgloss (anvende hver halve time, ikke foran ham).
 20. 20
  Rens dine ører med en vatpind, rense din næse med en serviet, vaske dine hænder, gå på toilettet, før hånden, og sørg for din make-up ikke plamage.
 21. 21
  Gå let på smykker, men accessorize godt. Iført armbånd og halskæder, der matcher og gøre en erklæring er altid et plus, 1-3 ringe er okay, øreringe er altid godt (hoop øreringe er lidt et par år siden selv, bedst er studs og dem, der klæber tæt til øret, eller dråber) Bær en cool bælte eller en broche til at matche dit outfit, og gøre det særlige, men det er en af ​​de ting, hvor man rent faktisk kan gå over bord. Må ikke gå for kitschede eller cliche eller ud-der, især hvis du bare gå til indkøbscenter.
 22. 22
  Husk, at de er formentlig nervøse også. Aldrig taler om at være nervøs, det lyder godt, men det ender med at blive underligt, held og lykke!

Tips

 • Hold din cool, men grine når behov og reagere på ting, de siger.
 • Være sikker, fortælle dig de accepterede / stillet dig der. Hvilket betyder at de kunne lide dig for hvem du er, selv før denne date.Be stolt af dig selv dens aldrig en dårlig ting at vise ham, hvem du er og hvad du er stolt af
 • Må ikke være bange for at spise foran dem. Det viser selvtillid og laid-back kvaliteter, noget de fleste mennesker tror, ​​er et turn-on. Men du behøver ikke proppe dit ansigt enten, og prøv ikke at bestille det kvartal punds særlige på burger king, da de bestilte en lille salat fra den organiske baren.
 • Må ikke teksten under den dato, især ikke bag deres ryg. Hvis du ved, du skal have en travl telefon, der natten, slukke den. Det er ikke høflig, og det er irriterende at den fyr. Hvis du skal foretage en nødsituation telefonopkald, undskylde dig, gå på toilettet, og foretage opkaldet. Prøv ikke at gøre det sidste i mere end et par minutter ellers din date kommer til at spekulere på, hvad du laver.
 • Vær dig selv, det er teatralsk, men hvis du vil have en chance med dem...
 • Gør kropssprog, smil, når de siger noget sød, uheld bump knæ eller børste mod hinandens hånd... men ikke gå over bord og gøre det synes næsten uheld og søde. Må ikke være over dem, og ikke gøre dig selv ser desperate.
 • Spild ikke dine indvolde ud på ham på den første date, skal du ikke være for skræmmende og ikke forsøge hårdt at komme på en date. Jeg mener, han allerede bedt dig ud og du har accepteret, er der intet svært at komme over det.
 • Må ikke føre dem videre, hvis du ikke er interesseret i at gå ud med dem igen, eller endda en god nat kys. Handle som venner, og hvis de siger noget akavet om at elske dig fortælle dem høfligt og forsigtigt følelsen er bare ikke gensidigt.
 • Hvis de er et fjols, eller du bare ikke synes at klikke, slappe af bare leve, selvom denne dato, og sige til dig selv, hvis du hader det så meget der vil bare ikke være en næste gang.

Advarsler

 • Prøv at undgå fødevarer, der lugter eller få let fast i dine tænder.
 • Sørg for ikke at virke alt for følelsesmæssigt eller joyed. Det er mere naturligt at smile og fnise ad en vittighed end til fuld-out grin.
 • Grine med dem, men prøv ikke at fornærme dem eller gå overbord med nogen joke.
 • Kun gå ind for et kys, hvis du virkelig er klar, aldrig ude af kraft eller høflighed, for det er en bly-på, og hvis det er din første kys det er spild.