Wkadk

Sådan får hvad du ønsker fra dine forældre

Så du vil have nogle nye trænere, men svaret er "Åh nej, behøver du ikke har brug for dem. Hvad er der galt med dem, du har?" Kan du høre dette en masse derhjemme? Så læs videre og få hvad du ønsker kan være så let og enkelt som 1, 2, 3!

Steps

Sådan får hvad du ønsker fra dine forældre. Tænk over, hvad du virkelig ønsker, og hvorfor du ønsker det.
Sådan får hvad du ønsker fra dine forældre. Tænk over, hvad du virkelig ønsker, og hvorfor du ønsker det.
 1. 1
  Tænk over, hvad du virkelig ønsker, og hvorfor du ønsker det. Altid spørge dig selv "hvorfor". Hvorfor vil du have det? Hvorfor skal dine forældre få det for dig? Hvis du ikke kan tænke på et godt svar, så skal du ikke spørge dine forældre. Hvis du ikke ved, hvorfor du vil have noget, hvorfor skulle de ønsker du at få det? Det bedste, du behøver, er et par gode grunde til, at du ønsker denne ting. Det vil give dine forældre flere ting at tænke på, og kan styre dig tættere på det.
 2. 2
  Hvis du vil have noget virkelig dårligt være sikker på at fortælle dine forældre en gang eller to, eller de måske synes, du er trængende. hvis du har søskende, de vil ikke få alt.
 3. 3
  Vær forberedt på at høre svaret "nej". Hvis du sætter dine forventninger lav, bør du ikke være alt for nervøs. Plus, vil du være endnu gladere, hvis de siger "ja", men hvis de siger ja ikke får alt for glade, fordi de kan ændre deres sind.
 4. 4
  Spar op alle de penge bare i tilfælde, og hvis de siger, at de vil betale for halvdelen, så du har nogle tilovers af pengene til hvad det er du gerne vil eje. Hvis det er et sted, du gerne vil gå, tilbyde at betale for gas.
 5. 5
  Gå til dine forældre og spørge høfligt. Må ikke tigge. Hvis de siger "nej" i første omgang, tilbyder at betale for halvdelen af ​​penge eller for gas. Spørg altid dette efter at de har sagt nej én gang.
 6. 6
  Smile. Gør øjenkontakt. Må ikke folde dine arme. Grunden er, fordi du bliver moden og voksen om det, der giver dine forældre mere grund til at få dig det ønskede element.
 7. 7
  Gør din forskning. Hvis det er noget mærkevarer, tjek om du kan få det på eBay, eller hvis du kan få det brugt et eller andet sted. Arbejde ud af, hvor lang tid det vil tage dig at spare op. MEN - og det er et stort men - ikke spilde din tid på computeren finde fly til Rom. Gå tilbage til matematik projekt, du er beregnet til at bruge computeren i! Hvis du ved, det er noget, du vil ikke få, så prøv og acceptere, at det ikke er sandsynligt at ske. Så hvis det sker, vil du føle sig meget mere anerkendende!
 8. 8
  Være rart for dem. Spørger bare høfligt og ikke være rart at dem vil ikke være et ja. Så handle rart og få gode karakterer, for at dette kan ske.
 9. 9
  Få dine forældre tillid! Gøre gøremål og åbne døre for dem! De vil meget sætte pris på det, og når du spørger dem, vil de sandsynligvis sige ja!
 10. 10
  Aldrig råbe, smække døre eller fornærme dine forældre eller klynke. Dette er en af de største fejltagelser børnene gør, og det resulterer ofte i at blive jordet og ikke får hvad de ønsker.
 11. 11
  Endelig, hvis de ikke får det, vil der være en meget god grund til, hvorfor ikke. Så bare trække dine skuldre og enten spare op og købe det selv, eller spørg igen i et par uger. Hvis dine forældre stadig sige "nej", spare op resten af ​​pengene til at tromme sæt, du vil holde på tværs af hallen fra deres soveværelse. Hvis du betaler for alle elementet ikke virker, tilbyde at gøre yderligere gøremål så godt. Hvis du virkelig vil noget, vil det tage en masse arbejde. Hvis ikke, give op nu. Også hvis du har en god grund, og hvis de stadig sige nej, gå videre. Uanset hvad du ønsker, er sandsynligvis ikke værd at opfarende forhold, du vil få med dine forældre.
 12. 12
  Skriv et brev til dine forældre fortæller dem, hvor meget du ønsker det, og hvordan du vil føle, hvis du ikke får det, eller du kan bare sende en e-mail til dem. Dine forældre kan føle medlidenhed med dig.

Tips

 • Hvis du har været dårlig eller misbehaved, så skal du ikke spørge lige efter hændelsen. Det vil ikke fungere som du vil være i deres dårlige bøger i temmelig lang tid. Heller ikke sige undskyld og bede på samme dag, da de vil synes, du er kun at sige undskyld for at få dit ønske.
 • Må ikke give op. Dette kan medføre, at du mister en ting du ville have mest.
 • Nøglen til at skændes om, hvad du ønsker, er at få dem til at tænke, at du ved hvad du gør. Hvis du vil have en mobiltelefon, for eksempel, og dine forældre siger, "bare låne en fra din ven," du altid har brug for et comeback linje. Sig "Hvis du kan stole på mig ved hjælp af min vens, hvorfor kan du ikke stoler på mig med min egen?". Så de sandsynligvis ikke vil vide, hvad jeg skal sige. Det er en god ting. Prøv at få dem fast. Så de har ikke en grund til at sige nej. Hvis de svare på det, så prøv at tænke på en anden erklæring at sige. Prøv at få dem til at forklare om noget, fordi det er som regel, når de går i stå. Aldrig smil eller håne dem om at blive stukket med et svar. Fungere som uskyldige som du overhovedet kan.
 • Må ikke tigge.
 • Gør din forskning. Shop for emnet på internettet. Dine forældre kan være lidt i tvivl om sites som eBay, men at finde den post for en god aftale fra forhandleren eller en lokal specialitet butik på internettet kan hjælpe med at skubbe dem over. Må ikke genere dem en masse så vil det være sikker på, at de ikke vil få dig det.
 • Hvis du kan, vise dine forældre den pædagogiske side af noget. Spille fodbold er god stress relief. Børn, der læser musik er bedre til matematik (det meste af tiden). "Pirates of the Caribbean 3" viser prøvelser af gennemsnitlige pirater i europæiske og asiatiske hav.
 • Hvis du giver en rigtig god grund til, at du har brug for, at ting, de skulle give til dig og handle moden, mens du siger grunden.
 • Være ansvarlig. Hvis du vil have en ny computer, skal du sørge for gamle får man ikke en virus lige efter dine forældre sige "nej." Det virker som en god idé, men det er ikke. Du er nødt til at tænke klogt.
 • Jo mere du spørger, jo mere ideen pinde ind i deres sind. Men spørg ikke for ofte. Spørg efter de samme ting til din fødselsdag, påske, jul eller andre gaver helligdage. Spørg ikke tilfældigt hver dag.
 • Prøv at handle modne, dine forældre er mere tilbøjelige til at sympatisere med dig, hvis du ikke distancerer dig selv ved umoden adfærd eller svar.
 • Vær selvsikker. Du er sandsynligvis nervøs for at spørge. Det skal du ikke tænke på. Livet vil gå på.
 • Det er næsten altid virker og er den mest retfærdige måde. Hjælp dine forældre ud, såsom rengøring af stuen, opvask, ordne vasketøj, tage hunden en tur, eller endda madlavning middag for dem!

Advarsler

 • Må ikke blive vred.
 • Må ikke være utålmodig.
 • Tiggeri virker ikke. De fleste forældre vil sige nej til et ynkeligt forsøg som tiggeri.
 • Må ikke smide raserianfald. Dine forældre vil ikke få den ting, du ønskede.