Wkadk

Hvordan at komme over dine forældre kæmper

Det er ligegyldigt, om du ved et uheld har stødt på en sjælden uenighed mellem dine forældre, eller hvis de kæmper foran dig hele tiden, vidne en sådan begivenhed kan være skræmmende. Holde det fra at gøre alvorlig skade på både dit selvværd og dit forhold til dine forældre ved at følge disse trin.

Steps

Hvordan at komme over dine forældre kæmper. Tal med en eller begge dine forældre om, hvordan deres kampe påvirker dig.
Hvordan at komme over dine forældre kæmper. Tal med en eller begge dine forældre om, hvordan deres kampe påvirker dig.

Når de ikke kæmper

 1. 1
  Tal med en eller begge dine forældre om, hvordan deres kampe påvirker dig. Det er bedst, du kan gøre dette med de to af dem til stede. Det er bedre, så de både kan vide, hvordan du føler!

Under kamp

 1. 1
  Forlad rummet, hvis det overhovedet er muligt. Gå ind på dit værelse, sætte på dine hovedtelefoner og skru op for stereoanlægget, hvis du skal. Jo længere væk du er fra "skudlinien" (verbalt set) det mindre sandsynligt, du vil blive følelsesmæssigt drænet fra erfaringerne. Et andet ord, når de kæmper forlade værelset. Du behøver IKKE at høre dette.
 2. 2
  Erkende, at de ikke kæmper på grund af dig. Dette gælder også, hvis dit navn kommer ind i samtalen. I dette tilfælde er det har mere at gøre med en uenighed mellem forældre stilarter og lidt at gøre med nogen dårlig opførsel fra din side. Husk, at det aldrig var heller nu er din skyld.
 3. 3
  Ophold selvsikker. Lad ikke dette spørgsmål komme i vejen for, hvordan du føler om dig selv. Prøv at sige et par gode ting om dig selv, før du går i skole, eller endda helst.
 4. 4
  Kontakt myndighederne, hvis du føler, at der er overhængende fare for fare for nogen i huset. Det er svært for et barn at ringe til politiet, men hvis volden bryder ud, er det den bedste løsning. Myndighederne kan fjerne dig og dine søskende fra hjemmet, indtil alle er faldet til ro.
 5. 5
  Mind dig selv, at dette spørgsmål vil ende. Langsomt, men sikkert, vil det ende.

Efter kampen

 1. 1
  Gør en følelsesmæssig check-up. Det er helt normalt for dine følelser til at køre farveskala fra vrede til sorg og tilbage igen efter en stressende situation. Tillad dig selv at føle disse følelser på en hensigtsmæssig måde, såsom græder eller skriger ind i en pude eller endda noget kreativt såsom at skrive et digt eller male et billede kan hjælpe.
 2. 2
  Approach dine forældre, når du og de ​​er klar. Hvis nogen af ​​jer har brug for en længere afkølingsperiode derefter give den tid til at gå, før du prøver at tale med dem.
 3. 3
  Minde dem om, hvor meget det generer dig, når de kæmper. Dette er ikke tidspunktet for en langvarig diskussion en simpel sætning som "Please ikke kæmper omkring mig" vil være tilstrækkeligt.
 4. 4
  Tilgive og bevæge sig fremad.

Tips

 • Hvis du ikke har venner, der er med til at bygge dig op, du er bedre stillet uden dem. De kan ikke forstå dybden af, hvad du går igennem, og hvad det vil tage at hæve sig over det, eller ikke ved hvordan, hvis de går igennem det samme selv. Du vil opdage, at gode venner vil komme til dig, hvis du holder op de store ting, du gør.
 • Hold dig travlt. Respektere dig selv, inde og ude. Embrace din ungdom, nyder at se og være som et barn (eller teenager), selvom du måske ikke har lyst til en på grund af denne situation.
 • Ophold selvsikker. Husk, hver kamp har en slutning, og intet af det er din skyld.
 • Hvis du har søskende, du bekymre dig om at forlade hjemmet med kampene foregår, overveje at tage dem med dig, hvor du beslutter dig for at gøre dit hjemmearbejde / hobbyer. Eller tage dem et sted, du ved, de er trygge og glade.
 • Hvis du har brug for hjælp i forbindelse med dine følelser, fordi dine forældre kæmper, tale med en studievejleder eller en anden voksen, du har tillid til. Sørg for, at den voksne, du vælger at tale med, kan forblive objektiv om dette emne. For eksempel hun, hvis bedstemor ofte udtrykker sin afsky mod far (eller mor), kan ikke være det bedste valg til at tale med om dette.
 • Blive virkelig involveret i din skolearbejde, hvis det har lidt, skal du ikke bekymre dig, det er aldrig for sent. Tal med en studievejleder, fortælle dem, du er blevet distraheret på grund af hjemmet situationer. De vil sandsynligvis virkelig ønsker at hjælpe dig, simpelthen fordi du tog initiativ til at fortælle dem, hvad der er foregået. Få disse kvaliteter up! Lad ikke drama derhjemme distrahere dig. Studere og lave lektier et stille sted, ligesom biblioteket eller på en god, positiv vens hus. Hvis dette ikke er muligt, gå udenfor væk fra dine forældre, eller gå til en park.
 • Hvis du ved, at dine forældre kan være at få fra hinanden, så huske, hvordan det påvirker dig. Måske du vil have dem til at forlade, men altid stå op for dig selv. Hvis den ene forælder er altid offeret, så prøv at forsvare dem og foreslå ideer. De har måske brug for at være fra hinanden.
 • Hvis du er bekymret for en forælder at få skadet af den anden, ringe 911. Hvis dette er noget du bekymre dig om i almindelighed, selv før de argumenter varme op, ved, at du ikke er deres babysitter. Tal med dine forældre om at bringe denne situation. Fortæl dem, at du ikke kan håndtere bekymrende, og at du ikke kan bære byrden af ​​at overvåge deres argumenter for deres sikkerhed. Det er op til dine forældre på dette punkt. Må ikke føle sig skyldig, fordi vold i hjemmet er aldrig din skyld. Du kan ikke ændre dine forældres handlinger, så lad ikke dit eget liv bliver forsømt af hensyn til noget, du ikke kan forhindre, ikke i særlige tilfælde, fordi det er farligt, og absolut ikke i det lange løb. Lad ikke dine forældre bruge dig som en måde at gøre det muligt at holde på et voldeligt forhold ved at inddrage dig i slagsmål.
 • Det bedste du kan gøre er at arbejde på dig selv, finde ud af hvem du er, være en individuel, og fordyb dig i dine interesser. Den bedste gave du kan give til dine forældre gør dit bedste og forsøger din sværeste at være glad og træffe gode beslutninger for dig selv.
 • Forstå, at det ikke er i dine hænder til at løse dine forældres ægteskab. Nogle spørgsmål er imidlertid ske, hvis dine forældre er skilt. Hvis dette er tilfældet, kan det være om, hvem holder dig og hvornår. Forsøg ikke at tage på dette ansvar, selv om det er en rigtig dårlig situation, er det alt for tungt på dine skuldre, og jo mere du forsøger og se nogen resultater, jo mere vil du rive ned dit selvværd. De er de eneste, der kan løse deres problemer.

Advarsler

 • Må ikke tale med dine forældre, når de kæmper. Vrede mennesker sjældent lytte til fornuft og kan lange ud efter nogen, der kommer i vejen.
 • Må ikke være bange for at ringe 911, hvis det er nødvendigt. Nogle forældre kan arbejde sig ind i en ukontrollabel vrede, der har brug Politi intervention. Ja, det er skræmmende, når det bliver så langt, men hvis du minde dig selv om, at du gør det rigtige ved at ringe 911 det vil bidrage til at øge din selvtillid på dette kritiske tidspunkt.