Wkadk

Hvordan skal man behandle med gennemsnitlige forældre

Forældrene er dem, der bragte dig ind i denne verden. Men ikke alle forældre er de bedste mennesker. Her er nogle tips til at hjælpe.

Steps

Hvordan skal man behandle med gennemsnitlige forældre. Respekter dem så meget som du kan.
Hvordan skal man behandle med gennemsnitlige forældre. Respekter dem så meget som du kan.
 1. 1
  Respekter dem så meget som du kan. Tag en dyb indånding, og derefter gå væk for at køle ned. Prøv ikke at se så forstyrret som du virkelig er.
 2. 2
  Gør dit bedste for ikke at modarbejde dem. Hvis du fornærmer dem, fortælle dem, du er ked af det, og at du fortryder dine handlinger mod dem.
 3. 3
  Prøv at ræsonnere med dem. Hvis de ikke lade dig gøre et par ting, såsom at gå ud med venner, skoleballer osv., så spørg dem, hvorfor du ikke kan deltage i, og forklare, hvorfor du tror, ​​du bør være i stand til. Hvis de er enige, villigt fortælle dem, hvad du vil gøre, hvad du behøver, og den tid, du vil vende tilbage med. Beslut udgangsforbud sammen og holde sig til det.
 4. 4
  Prøv at tjene deres respekt ved at gøre godt på dine studier.
 5. 5
  Selv hvis du ved, at hvad dine forældre siger, er middelværdi og helt urimeligt, skjule det faktum, at du kender og ikke bringe det op for at undgå konsekvenserne.
 6. 6
  Hvis dine forældres adfærd virkelig generer dig, måske er det fordi du ikke tænker på deres side af situationen. At være et barn eller teenager gør dig vred på verden nogle gange, og gør det lettere at påpege andres fejl i stedet for at realisere din.
 7. 7
  Hvis dine argumenter bliver fysisk, fortæller en voksen!, Ikke en ven. Venner vil blab, uanset hvor tæt du er, og du ikke ønsker at såre nogens omdømme. Fortæl en voksen du stoler hvad der skete, og ikke bare sige, "Jeg hader mine forældre, de er så ond, de gjorde __________", men siger i en meget streng, un-Bossy, rolig og alligevel påtrængende stemme "Jeg har nogle alvorlige problemer med mine forældre, der bliver fysisk, og jeg har brug for din hjælp, fordi jeg ikke er tryg ved det," eller noget i den retning. Jeg er sikker på, at den betroede voksne vil arbejde med dig og måske dine forældre samt at finde en vellykket, langsigtet løsning på dine problemer.
  • Må ikke komme i en situation, hvor du forsøger at tjene deres kærlighed, det er ikke noget, man skal have for at tjene, behøver du ikke at imponere dem for dem at behandle dig på en respektabel måde. Altid lytte og tage, hvad de siger som et tip for fremtiden.
  • Hvis dine forældre stadig ikke vil rokke sig, kan du tale med en anden slægtning, såsom en bror, søster, fætter, tante, onkel, bedsteforældre, ven af ​​dine forældre eller nogen betroet ven.
  • Sommetider mennesker med handicap, specielt skjulte dem som autisme og Aspergers syndrom behøver at blive overvåget lidt mere end andre. Det betyder ikke, at de behandler dig som en baby eller blive betyder for dig, er det fordi de har brug for lidt mere pleje end andre, og at de elsker dig og omsorg for dig, som mennesker med autisme / Aspergers syndrom kan være for tillidsfuld og naive, hvilket kan gøre dem meget lette mål for drilleri, komme i problemer, svært og mobning. Et eksempel på naivitet er, når en person med Aspergers tror, ​​at alle er deres ven, og de ikke altid klar, når nogen er en sand ven eller en Backstabber (nice når personen er til stede, men nasty når personen er fraværende), og de kan ikke altid læse kropssprog. For eksempel har de ikke altid vide, om en person er at fortælle sandheden eller lyve og et andet eksempel på naivitet er, når nogen beder dig spørgsmål som mennesker med aspergers ikke altid kan sige, om nogen beder dem for at vise bekymring og være venlig og når nogen bliver nysgerrige.
  • Forstå, at alle har til at beskæftige sig med deres forældre.
  • Engang imellem alle har en dårlig dag. Lad ikke dine følelser ud ved at give dine forældre en hård tid. En god måde at gøre det er at holde en dagbog. Det vil gøre både dig og dine forældre føler sig bedre.

Tips

 • forsøge at hjælpe dem og fortælle om dit liv.

Advarsler

 • Der er en forskel mellem at være gnaven, stresset, og ligefrem misbrug. Hvis du føler, du er i et misbrug situation fortælle en betroet ven eller voksen, søge hjælp og søge et sikkert sted. Find rådgivning, hvis det er muligt.
 • Sørg for at du ved, hvordan du holder din cool at undgå store konsekvenser.
 • Vold er aldrig svaret.