Wkadk

Hvordan at være en god stedfar

At være en stedmor eller stedfar kan være både tilfredsstillende og udfordrende. Hvis du har gift eller partnerskab med en person, der allerede har børn, er du nødt til at overveje dem til en del af en pakkeløsning, at blive elsket, plejes og beskyttes med de bedste af dine evner. At være en god stedfar har alle de elementer af at være en god far, samt erkender, at det tager tid og vilje til at etablere din rolle som stedfar i en ny familie arrangement.

Steps

Hvordan at være en god stedfar. Pas, at børnene også kan have deres biologiske far som en faderfigur.
Hvordan at være en god stedfar. Pas, at børnene også kan have deres biologiske far som en faderfigur.
 1. 1
  Pas, at børnene også kan have deres biologiske far som en faderfigur. Forsøg ikke at konkurrere med den biologiske far.
 2. 2
  Vær tålmodig når du venter på din nye stedbarn til at reagere på din omsorg, hengivenhed og kærlighed. Ofte er barnet dybt såret af omstændighederne involverer deres biologiske mor og far og nedbrydningen af ​​deres primære, oprindelige familie enhed. For mange er ved at bygge et nyt forhold truer med at dem. Tid er den bedste healer, men så holder aktivt positive og støtte dig selv, når du er omkring barnet.
 3. 3
  Tilbring tid med stedbarn i hans eller hendes virksomhed. Hjælpe med projekter og deltage sportsbegivenheder eller klubber som scouting de er involveret med, vil vise dem, du er villig til at støtte deres indsats. Jo mere involverede du er, jo hurtigere vil barnet acceptere dig i din rolle som alternativ far og være taknemmelig for, at du er en del af hans eller hendes liv også.
 4. 4
  Balance den tid og gaver du giver dine egne børn med stedbarn. Både dine egne børn og din stedbarn er en del af din familie nu. Undgå at spille favoritter under nogen omstændigheder, hvert barn skal behandles som ligeværdige, og intet barn fortjener at blive behandlet som en udstødt.
  • Hold et vågent øje med, hvordan dit stedbarn interagerer med dine egne børn, hvis du har nogen. Jalousi er giftigt for ethvert forhold. Hvis dette ser ud til at være forekommende, så prøv at lede det ud med det samme. For at opretholde en lykkelig familie atmosfære, skal trin-søskende vrede blive behandlet retfærdigt og klogt.
  • Aldrig behandle din stedbarn som om han eller hun ikke er værdig til din tid eller hengivenhed, bare fordi han eller hun ikke er din biologiske barn.
  • Aldrig gøre dine skridt barn føler at du er ligeglad eller kan lide dem, eller at de er i vejen for dit forhold til deres mor.
 5. 5
  Inviter stedbarn til at deltage i dine egne aktiviteter. Hvis du fisk, golf, eller gøre andre hobbyaktiviteter, hvor det er relevant, tage din stedbarn sammen. Dette er ikke blot give barnet en chance for at se, hvad du nyder, men det giver hans eller hendes mor en pause. På den anden side tvinger aldrig barnet til at gøre, hvad du har spurgt - hvis han eller hun viser en ulyst mod fiskeri eller omfortrådning huset, ikke at tvinge det. Givet tidspunkt, og din entusiasme, kan barnet komme rundt til at prøve det. Men hvis han eller hun aldrig er interesseret, så det er bare en afspejling af hans eller hendes interesser, ikke en refleksion på dig. Pushing barnet til at gøre ting, han eller hun hader bare at forsøge at bevise, at du er venner, vil give bagslag. I stedet holder udkig efter fælles fodslag, indtil du finder en aktivitet barnet gerne vil dele med dig.
  • Tilbring tid med din stedbarn, og lære ham eller hende måder at blive en ansvarlig voksen.
  • Vis det barn, du er villig til at hjælpe i husholdningen. Det er vigtigt for børn at forstå, at holde en husstand er en familie job, en delt husstand ansvar og ikke kun mor. Må ikke være gammeldags, selv om barnets rigtige far er.
 6. 6
  Kommunikere klart og roligt. Lad din stedbarn vide, at du er til rådighed til at tale når der er behov og være en god lytter, når din stedbarn kommer til dig for en chat. Være fordomsfri og accepterende over for forskel, da barnet har haft forskellige erfaringer, før du kom. Lav dine egne præferencer kendt uden at være barsk eller truende - altid forklare dine handlinger og præferencer med gode grunde.
  • Lad aldrig eneste interaktion du har med din stedbarn dag være råben og skrigen. Du bør altid forsøge at fokusere på de positive ting, de gør og ikke altid de ting de gør forkert.
  • Hold dine negative udtalelser fra barnets biologiske far til dig selv. Medmindre du bliver spurgt direkte, ikke opdrage dine meninger om ham foran børnene eller nogen anden. Hvis du bliver spurgt direkte, være varsomme og taktfuld, da der ofte er en risiko for en følelsesmæssig overløb. Hver forælder forældre stil er anderledes, og medmindre faderen ikke deltager i forældrerollen på alle eller er grov på nogen måde, behøver du ikke at dømme.
  • Aldrig argumentere med barnets mor foran barnet. Vær særlig forsigtig med at gøre nedsættende bemærkninger om hende, hvor barnet kan høre. Barnet vil være meget opmærksomme på enhver disharmoni, hovedsagelig på grund af en følelse af beskyttertrang mod moderen og holde en stærkt håb om, at dette nye forhold vil resultere i at skabe en lykkelig familie arrangement.
 7. 7
  Respekter barnets private rum. Ethvert barn, fra preteen gennem deres teenage år fortjener et rimeligt beløb af privatlivets fred og private rum, og medmindre der er alvorlig bekymring for barnets adfærd eller aktivitet, jo mere plads de får, jo mere tillid, de vil føle.
 8. 8
  Hæv barnet i tilpasningen til barnets mors ønsker, ikke er i strid med dem. Dette betyder at have åbne kommunikationslinjer med moderen om hendes forventninger og intentioner til at hæve din stedbarn, og have klarhed om retningen jer begge vil tage. Så meget som muligt at udskyde hendes præferencer, medmindre de er farlige eller truer med at destabilisere familien eller forholdet de to af du har.
  • Respekter barnets mors disciplinære og lektier regimer. Selv hvis du tror, ​​de kan være ude af trit, ikke rejse dette foran barnet eller gøre passerer bemærkninger, der underminerer hende. I stedet tale med hende privat om dine bekymringer og forsøge at nå frem til et kompromis, der gavner barnet.
  • Diskuter beslutninger, der påvirker din stedbarn direkte eller indirekte med hans eller hendes mor. Må ikke underskrive barn op til en sommer på et militærakademi eller sport lejr uden at tale det over med hende. Må ikke købe barnet skydevåben, fyrværkeri eller endda tilsyneladende harmløse rumfartsnationer som paintball pistoler eller BB guns uden hendes viden og samtykke. Aldrig tage barnet ud på en ATV, snescooter, mikro-lys eller andre potentielt farlige rekreative køretøj uden hendes udtrykkelige tilladelse.
  • Tal om computerspil, videospil, og andre kulturelle indflydelser med barnets mor. Sociale pres vil ofte presse på mor at lade barnet gøre det, uanset "det" er, fordi alle andre gør "det". Hver familie skal have sine egne normer og etiske kodekser for at leve efter. Barnets mor har brug for din støtte og input om at beslutte, om at lade barnet få voldelige eller grafisk videospil i hjemmet, eller at tillade dem at gå til "R" bedømt film med deres venner.
  • Forstå, at din ægtefælle er en mor og kan ikke altid være fri til at tilbringe alene tid med dig. Der vil være tidspunkter, hvor hun bliver nødt til at hjælpe barnet eller tilbringe tid sammen med barnet, når du vil virkelig gerne have hende til at bruge tid sammen med dig.
 9. 9
  Hjælpe med at planlægge fremtiden for stedbarn. Det kan falde på dig for at begynde en spareplan for college udgifter, den første bil, og hjælpe med at finde det første job. Være aktivt involveret i at arbejde ud hvad der er behov for barnets fremtid, taler til moderen først og derefter, herunder barnet, hvor det er relevant.
 10. 10
  Være et godt eksempel for dit stedbarn. Rygning, overdreven drikkeri og rekreative narkotika har ingen plads i et hjem med børn i det. Det kan ikke være den politisk korrekte position, men fra virkningerne af passiv rygning på unge lunger, til godkendelse af ulovlige stoffer som en "normen", er disse ikke god opførsel til model til børn. Hvis du har problemer med afhængighed af stoffer, søge hjælp. Hvis du skal ryge, altid ryge udendørs, væk fra barnet.
 11. 11
  Husk, at være en stedfar er en ledende rolle som en del af et team. Accepter de unikke kvaliteter af hvert teammedlem, begrænsningerne, selv de særheder. Der vil være gode tider, også gode tider, men der vil være konflikter, uenigheder og letdowns. Tålmodighed, kærlighed og en sympatisk visning skal hjælpe dig gennem disse udfordringer. Du er den voksne, uanset hvad situationen, skal du huske det, og at problemerne kan synes enorm, men ofte vil blive glemt i morgendagens rush, eller lo om næste år.
  • Vær dig selv. Det er næsten umuligt at oprette foregivende af at gøre, bliver, nyder, eller handler på måder, der ikke er dig. Du kan imponere din stedbarn for et stykke tid, men den virkelige dig vil dukke før eller senere.
  • Du har valgt at indgå i et forhold med en kvinde med børn, så du i sidste ende valgte at være en rollemodel, og en forældre figur til hendes barn eller børn.
  • Det er en god idé at holde en god rapport med din stedbarn biologiske far, undtagen i tilfælde, hvor han ikke er velkomne i dit stedbarn liv. En stor del af stepfathers er gode venner med de biologiske fædre deres stedbørn - både mænd handler i den bedste interesse for barnet og samarbejde. Hvis begge mænd er rimelige, blindgyder er ualmindelige.
  • Aldrig forpasse en mulighed for at fortælle dig, stedbarn, at du elsker ham eller hende.
 12. 12
  Prøv at glemme, at han / hun ikke er din biologiske barn. Sommetider tænker altid på det ville gøre du føler dig utilpas og unaturligt omkring dit barn. Bare behandle ham / hende, som du ville dit eget barn: Hvis du elsker din ægtefælle så meget, hvorfor skulle du ikke elske sit barn?

Tips

 • Vær opmærksom på, hvad der er cool om dem og komme i vane med at prale om din stedbørn den måde du gør din egen. "Min lille steddatter er så smart, at hun regnede ud, hvordan man bruger computeren hurtigere, end jeg gjorde." "Min stedsøn er awesome, går han sang sammen med min yndlings sang, og vil du tro det, han var på nøgle og han dansede. Han har en virkelig talent!" Uanset deres talenter og interesser, sætter en ære i dem som en del af din familie. Gør ikke et specifikt punkt for at gøre det foran dem. Hvis du får for vane, vil de samle den op fra hvordan nye folk behandler dem, og de vil i sidste ende overhøre dig, fordi du ikke vil bemærke de lytter. Jo mindre bevidst det er, jo mere magtfuld indflydelse dette vil have, at du er en rigtig forælder, en god sen inning pinch-hitter de kan regne med. (Dette er også en god ting at gøre med dine egne børn. Den bygger deres tillid i livet.)
 • Vær opmærksom på hver af de børn, dine børn og stepkids, som individer.
 • Små optjent belønninger, der er lige så tankevækkende er endnu mere overbevisende i at vinde et barns hengivenhed. Når du sætter pris på deres resultater med noget håndgribeligt, selv en gumball maskine mærkat, og det er noget, du ved præcis, hvilken en de bedst kan lide, fordi du har betalt opmærksomhed på dem, der bringer det bedste frem i dem. Det styrker deres gode opførsel mere grundigt end nogen straf, og den kommunikerer, at du er både fair og du tænker godt af dem. Børn virkelig bekymrer sig om retfærdighed. Belønne dem med ros og takke dem, når de gør noget for dig viser, ikke fortæller det barn, du er en god mand. Du ved, hvad der er godt, og du gør det, du gå tur.
 • Lad ikke tanken om at ville være en "bedste ven" cloud din dom. Hvis et barn ønsker at gøre noget farligt, eller at hans eller hendes mor misbilliger, kan han eller hun forsøger at hverve dig som en fortaler for hans eller hendes side, og det sætter dig i strid med Moder. Aldrig sige ja til barnet uden den anden forælders godkendelse. Spørg aldrig barnet til at gå eller gøre noget uden at spørge moderen først.
 • Før du date en person med børn, forberede dig til den følelsesmæssige vejafgift, at være en stedfar vil kræve. "Du er ikke min rigtige far," er faktisk noget, du kan høre. Et godt svar på det er "Nej, jeg er ikke. Jeg er din stedfar. Jeg elsker din mor og jeg elsker dig, fordi jeg ser hende i dig. Jeg forventer ikke at være din far. Men jeg vil gerne være godt for dig. Som en god knivspids hitter, er jeg her for at gøre mit bedste, men jeg forsøger ikke at erstatte ham. Dette er blot mine innings. jeg er stadig en rigtig forælder, selvom jeg ikke er din rigtige far. "
 • Tilbring en-til-én gang med dine skridt barn / børn. Det vil give dig mulighed for at udvikle et godt forhold til barnet, og lære dem at kende. Det vil også vise barnet, at du holder nok om dem til at tilbringe alene tid med dem.
 • Må ikke sætte urimelige standarder, især ikke hvis de favoriserer dine børn i løbet af stedbørn. Det vil blive taget den forkerte vej, men det er beregnet. Undgå selv udseendet af uretfærdighed. Diskuter reglerne med din partner, når børnene ikke rundt og blive enige om dem, så holde dem konsekvent for alle børnene.
 • For børn under omkring ti år gammel, er en særlig fordelagtig mulighed for jer begge at spille læringsspil. Opsæt kreative belønning-baserede spil på linje med eller forud for klassen pensum. Inddrag din ægtefælle, når du har bolden rullende. Prøv at gøre denne form for aktiviteter en temmelig regelmæssig begivenhed - en tid, din stedbarn kan forvente at tilbringe med dig, mens mor eller far er væk.
 • Må ikke gå overbord med det, men husk, at børn let bliver bestukket. Må ikke gøre dette med masser af penge. Det er meget bedre at observere nøje, finde ud af hvad det barn virkelig bekymrer sig om de fleste og giver bittesmå velvalgte gaver. Et glas unicorn for et barns samling eller et særnummer tegneserie, en model projekt, du kan arbejde på sammen, eller enhver hobby værktøj eller levering gør en god lille gave. Må ikke gør det hver dag, men give dem nogle indbydende gaver, når du først flytte ind og derefter en gang imellem spontant.

Advarsler

 • Aldrig klage over din stedbørn til fremmede. Bare ikke gå der. Må ikke gøre dette med dine egne børn enten. Når du taler om dine stepkids eller dine børn, sætte deres bedste mund fremad, og snakke om, hvad man vil om dem. Det afspejler dårligt på dig, hvis de er det forfærdelige og indebærer du ikke får sammen godt med din nye partner.
 • At blive en stedfar sætter dig i en position af ansvar for at beskytte barnet fra et væld af farer. Vær opmærksom på de risici, som barnet ansigter og være på udkig efter farer rundt om i hjemmet. Små børn lider frygtelige skader hver dag på grund af skødesløshed.
 • Aldrig sige "Du skulle være mere som din søster / step-søskende" eller sammenligne dem. Ethvert barn er en anderledes menneske med deres egne behov, talenter, mål og personlighed. Tag hver af dem for hvem de er, og dømme dem i forhold til deres reelle evner og talenter. Lære noget i deres mest vanskelige emne er et meget større præstation end den seneste guldstjerne den dreng, der er dygtige i det fik. Indsats skal tælle, når dømme resultater.
 • Aldrig sætte din ægtefælle i stedet for at skulle vælge mellem dig eller hendes barn / børn. Hun vil ofte vælger barnet i sit voksne forhold, hvilket betyder at du vil tabe. Selv hvis hun vælger dig over sit barn, du begge tabe ved at miste barnets respekt og kærlighed.
 • Må ikke klage over hver enkelt ting din stedbarn gør. Husk, at det ikke er let for dette barn til at flytte ind i et nyt miljø og til automatisk at lære at respektere dig.
 • Må ikke give dem belønninger for hver rutinemæssig opgave og gennemsnitlig adfærd. De vil begynde at gøre det bare for belønning og mister interessen for deres hobbyer, hvis du gør for meget givende. Gem belønninger for særlige resultater som grade niveau stiger, ekstra speciel rengøring op, når som helst børnenes gjort noget meget bedre end sædvanligt.