Wkadk

Sådan laver dine forældre elsker dig for hvem du er

Alle forældre har forudfattede tanker om, hvordan man kan hæve deres barn, og hvad de ønsker deres barn til at blive som voksen. Forventninger vokser, og barnet udvikler sig ved at svare på deres forældres opdragelse. Når deres barn kommer ind i en verden af ​​venner, skoler og gruppe kammerater, dette barn udvikler hans eller hendes egen personlighed. Forældre til tider kan reagere negativt på deres barns præferencer for en livsstil, og barnet føler sig uelsket og ulykkelig. Dette er, hvordan du kan tale med dine forældre og lad dine forældre vide, at du har brug for deres for, hvem du er, selvom det er noget meget forskellig fra deres forventninger.

Steps

Sådan laver dine forældre elsker dig for hvem du er. Har en rolig diskussion med dine forældre.
Sådan laver dine forældre elsker dig for hvem du er. Har en rolig diskussion med dine forældre.
 1. 1
  Har en rolig diskussion med dine forældre. Vælg et tidspunkt, når tingene er stille og rolig, og pænt bede dem om at høre dig ud. Forklar, at du har noget at fortælle dem, og at du gerne vil have dem til at lytte, før reagere.
 2. 2
  Forklar, at du forstår, at de har en vanskelig tid at acceptere dig som du er, men du er stadig den samme person, de rejste og kærlighed, men nu har forskellige følelser og tanker. Kontroller, at de ved, at du dem for hvem de er, og til gengæld du har brug for dem at elske og acceptere dig for hvem du er. Forklar, at du er opmærksom på og værdsætter den kærlighed, de har givet samtidig øge dig, og at de er gode forældre.
 3. 3
  Mind dem om, at ikke alle har de samme interesser, ønsker, eller gør de samme valg. Fortæl dem, at selvom du har lært meget af dem, har du blive din egen person med dine egne præferencer og følelser. Når du er færdig, sidde roligt og se, hvordan de reagerer, og hvad de har at sige. Hvis de er positive og acceptere, så har du lavet din pointe. dem og understrege, hvor meget du elsker og værdsætter dem. Men hvis de siger, at de ikke kan acceptere dig for hvem du er blevet, bare sige, at du er ked af de føler på den måde.
 4. 4
  Overvej dine valg, der afhænger af din alder. Du enten flytte ud af huset, eller blive hjemme. Uanset hvad, du ved, at du har forsøgt at få dem til at forstå. For nu men du bare nødt til at komme videre med dit liv. I tiden, du måske vil vinde deres accept og føle deres kærlighed. I mellemtiden være tilfreds vide, at du har prøvet.
 5. 5
  Må ikke vende ryggen til dine forældre. Du kan ikke tvinge dem til at elske og acceptere dig, men du kan være kærlige for dem.

Tips

 • Vær åben over for dem og vise dem kærlighed. Hjælpe dem så meget som du kan, og forklare dig, vil altid være der for dem.
 • Måske en dag, jo mere de forstår mere accepterende de bliver, og vil elske dig for hvem du er blevet.
 • Forstå, at de blev opdraget forskelligt, hvor accept af forskelle i mennesker blev ildeset. Dette er en del af, hvem de er, og du er nødt til at acceptere, at det er svært for dem at ændre på dette tidspunkt af deres liv.
 • Må ikke miste din cool.
 • Må ikke kræve de accepterer dig, bare bede dem om at.
 • Må ikke give op.
 • Vær tålmodig og forståelse og åbne for dem om de ændringer der er sket for dig, og den indre lykke, du føler nu. Lidt efter lidt, som de lærer mere, kan de komme til at acceptere dig. Forældre virkelig aldrig stoppe med at elske deres barn, og jeres har virkelig ikke op med at elske dig!
 • Bliv ikke vred, husk de er stadig dine forældre.
 • Beslutte, at du ikke vil blive krænket af nogen sårende bemærkninger.

Advarsler

 • Må ikke nogensinde føler, at du er nødt til at ændre dig selv for at behage dine forældre. Bare vær dig selv, selvom dine forældre ikke acceptere, hvem du er.
 • Være forberedt på at du måske ikke nogensinde blive accepteret for hvem du er, og forstå, at deres nonacceptance ikke betyder, at de ikke elsker dig. Bare gå videre med dit liv og være tilfreds med at vide, at du har forsøgt.