Wkadk

Sådan får du din lillebror til at stoppe aflytning dig

Du kan vælge dine venner, men du kan ikke vælge din familie. En yngre bror kan være en smerte, og det er op til dig, som de ældre søskende, at sætte grænser. Her er nogle strategier til at klare en lillebror, der ikke vil stoppe aflytning dig.

Steps

Sådan får du din lillebror til at stoppe aflytning dig. Braklægning en time eller to om ugen for søskende tid.
Sådan får du din lillebror til at stoppe aflytning dig. Braklægning en time eller to om ugen for søskende tid.

Scenario et: din bror ønsker for meget opmærksomhed

 1. 1
  Braklægning en time eller to om ugen for søskende tid. Selv hvis du ikke ønsker at tilbringe nogen tid med din bror, vil du have en lettere gang at sige "Nej" til de fleste ting, hvis du giver ham en lille smule af, hvad han ønsker. For eksempel kan du fortælle din bror, at du vil spille videospil med ham på tirsdage og torsdage fra 4:00 til 17:00. Hvis han beder dig om at gøre ting uden for disse timer, være fast og roligt minde ham om, at du har travlt, og du nødt til at overholde din tidsplan.
 2. 2
  Hjælp din bror finde hobbyer og venner. Måske er din bror keder sig, fordi han ikke har nogen interesser, og venner uden for dig. Foreslå, at din bror tage en hobby eller sport. Det vil gavne både dig og din bror, fordi han vil møde folk og vil blive dygtig til noget, og han vil være mindre tilbøjelige til at se til dig for underholdning.

Scenario to: din bror invaderer dit rum og privatliv

 1. 1
  Sæt ham i dine sko. Spørg din bror, hvordan han ville have det, hvis du var at røre sine personlige ejendele, omarrangere dem, og muligvis bryde dem. Chancerne er, hvis de får et øjeblik til at tænke, vil din bror erkende, at han ikke ønsker det, hvis du gør disse ting. Dette vil tilskynde ham til at revurdere sin adfærd.
 2. 2
  Forklare betydningen af privatlivets fred. Fortæl din bror, at når han bliver ældre (ligesom dig!), Vil han have sin egen plads. Det er muligt, at han ikke forstår, at det ikke er hensigtsmæssigt at gå gennem en andens ting uden at spørge først. Ja, kan deling være en stor ting, men det har sin tid og sted.
 3. 3
  Vær kreativ. Hvis din bror stadig ikke ønsker at forlade din stuff alene, kan du dekorere en container eller boks og give det til ham. Fortæl ham, at dette er et sted, hvor han kan samle sine yndlings ting. Du kan sætte en af ​​dine brors værdsatte besiddelser i boksen for at få ham i gang, og hjælpe ham med at finde et særligt skjulested for boksen.

Scenario tre: du og din bror ikke komme sammen

 1. 1
  Deltag ikke lige med det samme. Har din bror forsøge at samle slagsmål eller med vilje gør ting for at genere dig? Tag ikke på krogen. Smil og holde gør hvad du lavede. Hvis du opdager, at du ikke kan holde dig fra at reagere negativt, kan du sige noget lignende "Jeg bliver nødt til at tænke over, hvad du sagde", og gå ind i et andet rum.
 2. 2
  Tal det ud. Spørg din bror, hvorfor han generer dig, men gør det ikke lyde som du angriber ham. Sig: "Hvorfor er du (at sige, gør) det?" Hvis han fortsætter med at genere dig, så fortæl ham "Jeg føler (ked af det, såret), når du (siger de ting, gøre disse ting) til mig." Gør dette om dine følelser og ikke om hans handlinger.
 3. 3
  Erkend, at den konstante kampene er nok en fase. Du og din bror er forskellige mennesker med forskellige synspunkter. Du kommer ikke til at blive enige om alting, og det er ikke dit job at forsøge at overbevise ham om, at du har ret, og han er forkert. Hvis du ikke kan synes at stoppe kampene, kan de to af jer er enige om at være uenige og fokusere på andre ting som at udvikle dine egne venskaber og fritidsinteresser uden for dit hjem.

Hvordan at levere budskabet

 1. 1
  Bemærk, at det er dig der starter en dialog med din bror i de fleste af de ovennævnte scenarier. Du ønsker at løse problemet i stedet for at gøre det værre, så kommunikere dine behov og følelser med ord er vigtig.
 2. 2
  Vær rolig. Må ikke råbe eller hæve stemmen. Selv hvis du er frustreret, vil du kun gøre situationen værre, hvis du begynder at skrige.
 3. 3
  Vær respektfuld. Må ikke tale ned til din lillebror. Han kan være yngre, men han er normalt ikke i stand til at forstå, når du bliver uhøflige. Tal ikke for langsomt eller bruge sarkasme. Lad som om han er en af ​​dine venner. Hvordan ville du taler til en ven, hvis de gør noget, der generet dig?
 4. 4
  Må ikke få fysiske. Uanset hvad, skal du ikke engagere sig i vold. Rammer, skubbe, knibe, bidende, etc. er ikke hensigtsmæssigt, især da du er ældre. Styr dit temperament ved at sidde på dine hænder, hvis du har til.
 5. 5
  Være en rollemodel. Din bror er sandsynligvis aflytning dig så meget, fordi han ønsker at være ligesom dig. Selv hvis han bliver betyder for dig, at han er opmærksom på dig på alle beviser, at han ønsker at være omkring dig. Gør det rigtige og vise ham, hvordan man håndterer vanskelige situationer med ynde. En dag vil han tak.

Tips

 • Husk at forsøge at være rolig.

Advarsler

 • Du er ikke den forælder. Hvis tingene virkelig komme ud af hånden, gå til dine forældre for at få vejledning.