Wkadk

Hvordan skal man behandle med at blive afvist af dine forældre

er forfærdeligt, uanset hvem afviser hvem. Når afvisning kommer fra en forælder, er det en dobbelt bitter pille - det er de mennesker, der gav dig livet og på hvem du har stolet hele dit liv. Men der er tidspunkter, hvor du kan ikke benægte, at du føler dig afvist af den ene eller begge forældre, for enhver og alle mulige grunde. Denne artikel, selv om det måske ikke er det ultimative svar på dine problemer, kan hjælpe en smule eller give nogle komfort.

Steps

Hvordan skal man behandle med at blive afvist af dine forældre. Finde årsagen til problemet, og derefter løse det.
Hvordan skal man behandle med at blive afvist af dine forældre. Finde årsagen til problemet, og derefter løse det.
 1. 1
  Finde årsagen til problemet, og derefter løse det. Det bedste, du skal gøre er at nærme din forælder og respektfuldt afklare spørgsmålet. Det meste af den tid, det er ikke, hvad du siger, men hvordan du siger det, der betyder noget mere. Du er nødt til at have modet, de rigtige ord og selvkontrol ikke være alt for følelsesladet. Fortæl dine forældre følgende: Jeg føler at du harmes / afvise mig (site nogle tilfælde, når du følte denne måde), jeg vil gerne vide, om jeg har ret om det. Hvis ja, så jeg vil gerne vide, hvorfor du opfører den måde mod mig. Hvad kan vi gøre sammen for at gøre tingene bedre for os? Det centrale her er åbenhed, respekt og selvkontrol, ellers denne samtale bliver til en grim, fyrig argument. Når en forælder afviser et barn, er det normalt en kombination af årsager, der forårsager det. De fleste forældre, selv om de er, dominerer, eller afvise, faktisk gøre deres børn. Selv hvis du føler, det er ikke sandt af dine forældre, og du føler dig helt uelsket af en eller begge, er du en unik og værd person. Dine søskende elsker dig, dine bedsteforældre elsker dig, dine venner elsker dig. Husk det.
 2. 2
  Accepter, at der kan være lidt du kan gøre ved det. Hvis din forælder (r) har afvist dig, fordi du er kommet ud som bøsse, fordi de misbilliger dit valg af ægtefælle, eller på grund af, er det usandsynligt, at du vil være i stand til at ændre for at vinde deres godkendelse og / eller accept igen. I disse tilfælde er det tid normalt den bedste kur - hvis du gør dig åben for at kontakte, men prøv ikke at tvinge det før de er klar, kan de komme rundt til sidst. I mellemtiden, så husk, at dit liv er dit alene, og du er fri til at leve det, som du ønsker det, med eller uden dine forældres godkendelse eller tilladelse.
 3. 3
  Identificer favorisering. Nogle gange du føler dig afvist af en forælder, fordi denne forælder synes at favorisere en søskende. Du sammenlignes (normalt negativt) til din bror eller søster, og det gør ondt. Virkeligheden er, at vi alle gerne nogle mennesker bedre end andre. Mens forældrene er meningen, at deres børn ens, nogle bare ikke gider at gøre en indsats for at forstå et barn, der er svært for dem at læse, eller er så forskellig fra dem personligt, at de finder meget lidt til fælles. Hvis dette er tilfældet, så prøv ikke at se dine søskende negativt, men i stedet blot forstå, at hvis du kommer til at være tro mod dig selv, kan dine forældre aldrig være så behageligt med dig som med din bror eller søster. Det kan gøre ondt nu, men senere i livet, vil du værne om din individualitet og alle, der gør dig en unik person, og vil indse, at disse træk ikke gøre dig uønskede - de kun gøre det sværere for dig og dine forældre til at oprette forbindelse.
 4. 4
  Tal ud af dine følelser. Den kan være blevet gentaget mange gange i andre kilder, men det hjælper. Tal det ud. Tal med dine forældre og forsøge at udrydde problemet. Eller tale med en søskende eller en nær slægtning. Hvis nogen er villig til at tale, er der altid nogen villig til at lytte. Nogle af de mest omsorgsfulde mennesker arbejder på Child Line, eller andre lignende ressourcer. Det lyder drastisk, men Child Line er der for ethvert barn, der føler ked af det. Du kan forblive anonym, og bare chatte med dem for nogle venlige råd. Og hvis du ikke ønsker at rent faktisk verbalt tale, gå på internettet, enten hjemme eller på en internet cafe, og taler med folk her på Diskussion side på denne artikel. Der er endda folk, der er villige til at chatte med dig via Google.
 5. 5
  Find et sted at bo. Hvis du har været smidt ud, eller du ikke vil, eller ikke tør blive hjemme, gå til en slægtnings hjem eller bo hos venner, hvis det er muligt. Det kan ikke være permanent, men det vil få dig igennem et stykke tid.
 6. 6
  Find en resolution uanset deres art er mulig. Må prøve at finde ud af det med dine forældre. Send dem et kort, og / eller blomster, eller bare gå hjem og snakke det igennem. Lad dem komme til orde, og derefter har din, men vær rolig, og vær ikke bange for at græde - gråd kan give dig en stor følelse af udgivelse. Prøv at finde fælles fodslag, og spørge dem, hvordan du og de kan være bedre familie til hinanden.
 7. 7
  Prøv at forstå den dynamiske fra deres synspunkt. Dette betyder ikke, du skal undskylde denne skadelige, sårende attitude. Men det kan være nyttigt for dig at vide, at de måske ikke nogensinde virkelig forstå, at hvor sårende deres handlinger er. Nogle forældre virkelig er hadefulde, og det er et mysterium, hvorfor de nogensinde havde børn til at begynde med - disse mennesker er bedst alene, så snart du er i stand til. Men nogle forældre afviser, fordi du ikke vil følge deres planer for dit liv - de gør planer for dig, fra det tidspunkt du er i din vugge. De mener, at hvis du kun vil følge den vej, de har sat ud for dig, vil du undgå alle gør ondt og blive "sat for livet" - ". Perfekt" velstående og Eksempel: Hvis de ville have dig til at være en læge, men du har besluttet at være kunstner, kan de udtrykke deres skuffelse i deres egen manglende kontrol og diktere vilkårene i dit liv ved konstant at beklagelserne på dig om, hvor dum, skuffende, etc. dine valg er, hvad en fiasko du er, og lignende. Sommetider forældre fejlagtigt føler, at denne form for mistillidsvotum vil "chokere dig til virkelighed." De mener, at det er "for dit eget bedste", og at opføre sig på denne måde, vil "hjælpe" dig med at træffe rigtige valg, og efterlade angiveligt forkerte valg, du gør. Virkeligheden er, at du føler dig som en fiasko i deres øjne, og føler elsket af dem.
 8. 8
  Acceptere uanset hvilke forbindelser er muligt med dem. Du må ikke have mange valg, indtil du er en voksen - du kan bare nødt til at prøve dit bedste for at udholde indtil da. Men når du er, hvis du har prøvet at tale med dem, og alle dine bestræbelser på at afhjælpe dette problem har svigtet, så accepter hvad du kan. Det er meningsløst at skælde dig selv - det handler ikke om dig, det handler om dem. Dit job i livet er at være den bedste person, du kan, for at opleve livet på dine vilkår, og for at være en slags, omsorgsfuld og giver ven eller et familiemedlem. Dit job er ikke at forsøge at ændre dem, ligesom de bør holde op med at gøre for dig. Disse kan ikke være forældrene, du ville have ønsket. Ikke desto mindre, det er de forældre, du har. Hvis du blot kan forstå, at de ikke vil ændre (ligesom dig), så kan du begrænse din udsættelse samtidig have så god en relation med dem som muligt. Hvis dine forældre har en tendens til at være høflig i starten, og derefter ned, efter en time eller deromkring, i kritik, sørg for at bruge ikke mere end en time ad gangen med dem. Gå til deres hjem, har en drink eller en snack eller en kop te, og så sige: "Nå, det har været godt at se dig - Jeg har fået at køre" Og forlade før det slår ubehageligt. Hvis du ved, at de ubehageligheder begynder før, holde sig væk. Ringe til dem på telefonen, og så snart kritik eller berating begynder, siger, "Okay, mor, ja, jeg forstår alt det, men jeg har virkelig brug for at komme i gang. Gensyn". Og hænge op. Hvis al kontakt er yderst vanskeligt og forfærdelig, afskære dem helt og lave en ny familie for dig ud af venner, eller en anden gren af ​​familien. Det handler om at gøre, hvad der virker for dig.
 9. 9
  Gør ikke noget drastisk. Må ikke skade dig selv. Selvpåført skade er ikke svaret. Tag ikke din vrede ud på en andens ved at skade dem.
 10. 10
  Slip vrede eller sorg på en produktiv måde. Hvis du stadig er en mindreårig, overveje at gå til en nærliggende ungdomsklub. Tal med ungdomsklubben ejere, vil de være i stand til at hjælpe dig, og mens du er på det, har nogle sjove med nogle børn i din egen alder. Hvis det ikke appellerer, gå til en gym til at arbejde boksesække eller løbe rundt din skoles eller en lokal park race track, hvis du ikke er en gym medlem. Hvis du nyder at skrive, skrive dine følelser ud på papiret, men i stedet for at skrive i første person skrive på tredjepladsen, så du refererer til dig selv som han / hun. Dette tager dit sind ud af den vrede / smerte. Dette kan også give meget god udgivelse, så skriv lidenskabeligt og med hele dit hjerte og sjæl. Når du er færdig, slipper alle rester vrede ved at rippe og rive det til bits. Eller release sorg ved at brænde papiret, og sende asken til Himlen på vinden.
  • Hvordan at slippe af med vrede
 11. 11
  Må ikke defineres ved nogens svar til dig. Hvis du tillader andre at beslutte, hvem du er, vil du aldrig være glad. Du vil altid være sigter mod at behage andre, snarere end dig selv. Mens der kan være ædle og uselviske, sandheden er, er du nødt til at være tro mod din egen selv. Hvis dine forældre ikke får dig, betyder det ikke, dit liv er noget mindre værdifulde eller væsentlig. Du får ikke bestemte personer - de stopper ikke leve, fordi du og de adskiller sig på visse ting. Samme med dig - andre kan have meninger. Det er fint - alle har meninger. Dine meninger er lige så gyldig som enhver andens.
 12. 12
  Vide, hvornår at sige farvel. Nogle gange, uanset hvor hårdt du prøver, du kommer til et punkt, når du indser, at dine forældre aldrig vil acceptere dig som du er. Hvert møde med dem er så smertefuldt eller værre end før, og ingen fremskridt der gøres på alle. I disse (sjældne) tilfælde, har du at vide, når du har gjort alt, hvad du kan gøre, og komme videre med dit eget liv. Skær kontakt til et minimum eller afskære den helt. Selvom det er smertefuldt ved første, kan det være så sundt som skære en cancer.
 13. 13
  Vedtage en anden familie som din egen. Mange børn af unloving forældre befinder sig at have en eller to vidunderlige venner - en stor trøst i sig selv. Men når din ven erfarer, at gå hjem til ferie er smertefuldt, kan han / hun inviterer dig til at fejre med hans / hendes familie. Hvis det bliver en vane, kan du føle dig mere hjemme med denne familie, end du gør din egen. Selvom du ikke ønsker at krænke din ven, vil mange venner overveje du en del af deres egen familie, og vil byde dig velkommen på denne måde - vil fejre din milepæle med dig, etc. Eller du kan opleve, at du møder andre, der har lidt eller ingen familie af deres egne, og du kan danne en familie-lignende venskab. Dette er en vidunderlig måde at håndtere dette problem.
  • Hvordan laver venner
 14. 14
  Få et godt liv. På trods af dine forældre enheders afvisning af dig, kan du få en fremragende, produktivt og givende liv.

Tips

 • Familien er hvor dit hjerte er. Hvis familien du blev født med ikke virker, skal du oprette en, der gør. Eksempel: du er deltager college. Nogle af dine nye kollegium klassekammerater eller venner er fra hele landet - eller et andet land. Hvis din familie sætter dine tænder på kanten, og du har besluttet at skære båndene, hvorfor så ikke overveje at bede dine "forældreløse" venner (dem, hvis familier er for langt væk) for at slutte sig til dig for ferie? Gør dit hjem et "åbent hus" til jul eller Thanksgiving, eller hvad ferien er, og invitere alle, der er for langt fra deres egen familie til at komme og tilbringe dagen med dig. Selv hvis du får sammen på fælles rum i dit kollegieværelse, kan det gøre ferien synes meget lysere og varmere.
 • I sidste ende er en del af at være en voksen beskæftiger sig med relationer af enhver art. Gør det rigtige for dig selv. Nogle gange er den rigtige for dig lige nu suger det op og være den større person. Undertiden sine ikke. Sommetider gør det rigtige er at fjerne dig selv fra en negativ situation. At lære at navigere og behandle mennesker (Ja, forældre er mennesker) er en erhvervet færdighed, der kommer med masser og masser af praksis. Rådfør dig med din indre selv, meditere, bede til, hvad du tror på, ud finde, hvad der er bedst for dig og ejer din beslutning.
 • Du har to chancer for at have en forælder / barn forhold: One, hvor du er barnet, og det andet, hvor du er forælder. Du kan gøre det hele lige ved at være en slags, omsorgsfuld, accepterer forælder, støtter dine egne børn.

Advarsler

 • Forældre som denne måske aldrig godkende dig, kan aldrig udtrykke stolthed i dig eller dine resultater, måske aldrig udtrykke deres kærlighed eller hengivenhed til dig. Det betyder ikke, du ikke kan finde denne accept, stolthed eller kærlighed andre steder - og du bør gøre det, med alle midler. At produktet af kulde, kritisk eller ikke gør dig så. Tag en glad hjerte i disse andre relationer med folk, der vil værne om den virkelige og sande dig, og ikke spilder din indsats eller dine tårer på dem, der ikke vil svare på dine bestræbelser på at gøre et godt forhold ud af en dårlig.
 • Nogle af oplysningerne i denne artikel er afhængig af at kunne tale med dine forældre i en rolig måde, og at de vil lytte og også være respektfuldt til dig. Sommetider sker det ikke. Hvis dette er tilfældet, enten trække sig tilbage og tale om emnet senere, eller lære at genkende, når en forælder for deres egne grunde ikke er i stand til at deltage i en normal forældrenes forhold. Mennesker med svær personlighedsforstyrrelse, skizofreni og andre psykiske sygdomme er usandsynligt, at deltage, og det kan lade voksne barn følelse berøvet.
 • Må ikke skade dig selv eller nogen anden! Det vil ikke hjælpe dig, hvis noget, vil det gøre tingene værre!
 • Hvis du er over 16 i England og over 18 i USA, dine forældre har ingen juridisk forpligtelse til at støtte dig eller pleje for dig. Og de kan vælge at skære dig ud uden nogen kontakt. Som om du er over 16 (i Storbritannien) eller over 18 (i USA), du er klassificeret som en voksen ved lov. Og så du er nu ansvarlig for dig selv.
 • Hvis du er afskåret fra dine forældre ikke holde går rundt til deres hus igen og igen. Da de kan ringe til politiet og politiet kan bare fjerne dig fra huset. Du kan besøge dine forældre en gang for at forsøge at tale med dem. Men hvis dog, at de ikke reagerer eller afvise at åbne hoveddøren til dig eller tage din telefon opkald er det bedst at forlade det og prøv igen på et senere tidspunkt.
 • Husk på, at en professionel person som din praktiserende læge eller socialrådgiver eller endda en præst i din lokale kirke, ikke er tilladt at tale med dine forældre på dine vegne, medmindre dine forældre komme i kontakt med dem themselves.This kan virke urimelig og ikke gør en masse forstand, da disse mennesker kan kender dig godt. Og reglerne om dette behov ændrer sig. Men det er den måde, det er. Men en ven eller en anden slægtning er tilladt at tale med dine forældre på dine vegne.
 • Selv hvis du er den perfekte søn eller datter, dine forældre måske stadig svær al kontakt med dig. Eller du kan blive smidt ud af huset uden grund, selv om du ikke har gjort noget wrong.Some forældre er bare sådan.