Wkadk

Hvordan man får en kvindelig ven til at gøre det første skridt

Kan ikke bemande op? Bange for afvisning? Nå, skal du følge trinene til denne artikel, og hun vil tage det første skridt.

Steps

Hvordan man får en kvindelig ven til at gøre det første skridt. Piger huske ord og handlinger.
Hvordan man får en kvindelig ven til at gøre det første skridt. Piger huske ord og handlinger.
 1. 1
  Tænk, først. Hvis du interesserer dig nogen, og ønsker at bygge et intimt forhold til dem, skal du være åben og ærlig. Ikke kun med dem, men med dig selv så godt.
 2. 2
  Hvis en pige ikke er i et forhold er det ikke fordi hun har nogle fatale fejl, som du er nødt til at erobre. Overvej det faktum, at hun kan være helt glad for at være single. Har hun givet nogen indikation af, at hun ønsker at være 'mere end venner? Bring det op spøgende i en samtale, og se, hvordan hun reagerer. Hvis hun er uvidende om dine følelser, hun kan antage du ikke interesseret i hende. Vis interesse. Tal med hende. Endnu vigtigere er, lytte til hende. Oftest vil en pige lade dig vide temmelig hurtigt hvorvidt hun tænker på dig romantisk.
 3. 3
  Vær dig selv. Det er fint at overveje, hvordan en pige kunne opfatte dig. Men det er ikke i orden at skabe en falsk persona af dig selv, fordi du er bange for at hun ikke vil acceptere dig for hvem du er. Det er respektløst over for dig selv, og det er fornærmende for hende. Et forhold kan ikke bygges på bedrag. Hvis du får tæt på en pige med det formål at manipulere hende til at tro du er noget, du ikke er, bør du ikke være i et forhold, skal du være i terapi.
 4. 4
  Piger huske ord og handlinger. De fleste piger er ikke tiltrukket af din sociale status. De bekymrer sig om ting, såsom hvordan du behandler dem. De er fremragende til at se gennem overfladiske lokkende kvaliteter. Så det er bedst, at du ikke foregive at være noget, du ikke bare for at få deres opmærksomhed. Finde ting, du har til fælles med hende er stor. Tal med hende.
 5. 5
  Venner med hendes venner. Virkelig. De kan være et stort aktiv i at nå dit mål. Hvis dit mål er at gøre dig selv ser bedre ved badmouthing folk tæt på hende, du kan lige så godt have douche-bag stemplet på din pande. Dårlig idé A: Sætte energi i misbilligende af selskabet hun holder. Resultat: Hun vil hurtigt blive træt af din dømmekraft. Og dig. Dårlig idé B A:>: Forsøg på at danne en barriere mellem hende og hendes venner ved monopolisering hendes tid. Resultat: Dette gør dig til en egoistisk kontrol freak. Du er ikke interesseret i hende lykke, som betyder, at du sandsynligvis ikke give en crap om hende. Også, du er klyngende / trængende - en kvalitet sikker på at sende enhver pige kører for bakkerne. Opgive denne relation. Hvad du skal indsamle: Må ikke se på hendes venner som fjender, se på dem som allierede.
 6. 6
  Igen, vær dig selv. Forsøg på at forme dig ind Mr. Perfect er nytteløs, såvel som kedeligt. Du må ikke begå den fejl at antage, at piger kun identificere sig med en vis kulturel stamme (dvs.: emo, christian, prep, etc.). Piger som fyre, der er tro mod sig selv. Hvis du ændre dig selv til at blive alt, hvad du tror, ​​hun vil og hun kalder dig på det, og du siger, "Det er mig." Det er løgn. Og hvis du er heldig nok til at ormen din vej ind i et forhold med din drømmepige, i sidste ende den virkelige dig kommer til at komme ud negativt, under en kamp, ​​eller mere almindeligt på en sårende måde. Desuden ville det være yderst formasteligt at antage, at du ved, hvad hun vil have i en mand, og du ville nok være forkert. I stedet for at fiksere på hvad der skal ændres om dig selv, være stolt af, hvem du er. Tillid er sexet. Så er quirkiness.
 7. 7
  Må ikke foregive at være en god ven, blive ét. Tilbring tid at kende hende og lade hende lære dig at kende. Spørg personlige spørgsmål, og når hun spørger dig dem, give personlige svar. Få ting er mere intime og attraktiv for en pige end en samtale, der danner en følelsesmæssig forbindelse.
 8. 8
  Hvis der er en anden fyr rundt og du ønsker at få ham ud af din måde, alt for dårlig. Hvis du virkelig ønsker at imponere en pige, respekterer hende. Og hendes beslutninger. Være modne om det. Hvis du holder nok om hende til at have et intimt forhold med hende end være cool på sidelinjen. Og være cool at hendes kæreste. Må ikke få en dårlig holdning, når han kommer rundt og forsøge at få hende til at vælge mellem de to af jer. Det er en miste kamp. Vende tilbage til macho konkurrencedygtig hulemand mentalitet eller dobbelt-krydser hendes mand, fordi du er jaloux, er ikke imponerende, det er ynkeligt.
 9. 9
  Så du er både romantisk interesseret i hinanden, men du er for genert til at gøre det første skridt. Hvis hun er bevidst om dine følelser, og du har brugt tid på at lære hinanden at kende, hun vil samle op på din usikkerhed. Hvis hun er fortrolig med det, vil hun sætte bevæger dig.
 10. 10
  I et godt forhold, vil folk udligne hinanden. De vil nyde at være med hinanden og gøre hinanden godt. Der er ingen grund til at være manipulerende eller spille sind spil. Vi er ikke perfekte, ej heller kan vi forvente perfektion fra alle andre, skal derfor en virkelig sundt forhold være uselvisk. Hvis nogen altid jagter og nogen altid skubber væk, forholdet er ensidig og usund og bør afsluttes til det bedre for alle involverede parter.
 11. 11
  Husk, at hvis du vil have en pige til at gøre det første skridt du sandsynligvis tiltrukket mere selvhævdende / aggressive kvinder. I hvilket tilfælde de kan meget vel tage det første skridt uden nogen coaxing fra dig.

Tips

 • Vide, hvornår at tage et tip, selvom hint er "Jeg vil bare være venner". Hvis du ikke er parat til at bare lade det gå, ikke starte. Hård, men sundere.
 • Hvis hun ikke accepterer dig for hvem du er, hun er ikke for dig. Flyt på.
 • Være venner først.

Advarsler

 • Hvis du føler at du har prøvet dit bedste, og du stadig ikke får nogen respons - hun er bare ikke vild med dig.
 • Hvis du interesserer denne person, og derefter overveje muligheden for, at du kun kan altid være venner. Og være okay med det.