Wkadk

Hvordan man laver en kvindelig ven elsker dig

Så du falder dybt forelsket i en kvindelig ven (måske din bedste ven) og hun ikke elsker dig, hun ser dig

"Kun som en ven". Så her er hvad du vil gøre.

Steps

Hvordan man laver en kvindelig ven elsker dig. Ikke viser for meget interesse for hende, fordi hun vil miste alle tiltrækning for dig.
Hvordan man laver en kvindelig ven elsker dig. Ikke viser for meget interesse for hende, fordi hun vil miste alle tiltrækning for dig.
 1. 1
  Ikke viser for meget interesse for hende, fordi hun vil miste alle tiltrækning for dig. Jeg antager, at du allerede gjorde det, fordi du er i venskab zone. Så fra nu af skal du ikke altid være til rådighed for hende, kalde hende for meget, og så videre. Du skal leve dit liv, i stedet for at følge hende overalt (fordi du vil ligne en trængende person og piger ikke kan lide det). Jo lettere en kvinde kan få en mand, jo mindre hun være interesseret i den mand. Så spille hårdt for at få!
 2. 2
  Du bør ikke søge godkendelse fra hende, i stedet bør du handle med ligegyldighed. Når du går ud med hende, skal du vælge det sted, bordet, hvor de to af du skal bo og så videre. Vis hende, at du er en rigtig mand!
 3. 3
  Du bør ikke lytte til hendes problemer, fordi du helt sikkert vil forblive kun en ven, vil du være ligesom sine veninder. I stedet bør du drille hende, og hvad jeg mener med dette er at få hende til at grine og samtidig opretholde en høj status. Da hun bringer hendes problemer til dig, bør du sige noget lignende "Er det noget, du ønsker at løse, eller kun at tale om?" og hvis hun siger "kun for at tale om" derefter svare ligesom dette "Så gå og tale med dine veninder."
 4. 4
  Du bør altid handle selvrespekt og har høje forventninger. Må ikke handle falsk eller gøre noget, du ikke ønsker, bare fordi denne pige spurgte dig og du elsker hende. Bare vær dig selv! Hvis en kvinde ønsker noget hun vil handle ked bare for at få det, og hvis du vil gøre alt for hende, hun vil holde dig som en ven og kun gå ud med andre fyre.
 5. 5
  Drille hende mere. Hvis hun siger "Det er koldt!" besvare hendes "Jeg ved, at du vil have mig til at kramme dig!" eller hvis hun siger "Tid til at gå til hjem", reagere ligesom dette "Jeg kommer ikke med dig hjem endnu", eller "tid til at gå i seng", sige til hende "du allerede vil have mig til at gå med dig i seng?". Alt, hvad du vil sige, bør være sjovt, men du skal have en alvorlig ansigt, og du vil have en langt bedre effekt. Og du kan finde millioner af lignende eksempler på at drille hende. Hvis hun bliver ked af, lad hende se, at det ikke påvirker dig for meget, og hun vil lære sin lektie, og hun vil ikke blive ked af det næste gang. Sige ting som "Jeg tror ikke, at vores forhold vil gå nogen steder" eller "Jeg tror ikke, det vil fungere", "du kan lide mig", "du er kun en ven til mig," og så du kan vende denne situation i din favør.
 6. 6
  Må ikke blive jaloux, når hun taler til andre fyre, fordi du kun vil vise hende, at du føler dig underlegen i forhold til andre fyre, som hun taler. I stedet bør du, tale og flirte med andre piger, og måske vil hun blev mere opmærksomme på dig, og bange for at miste dig.
 7. 7
  Efter et stykke tid vil du bemærke spor fra hende, hvis hun falder for dig. For eksempel: Hvis hun altid er orienteret hendes krop mod dig, altid røre dig mere end blot på en venlig måde etc.
 8. 8
  Så som jeg fortalte dig i ovenstående trin, du skal først holde hende interesseret i dig, og først derefter følelserne skal gøre arbejdet.
 9. 9
  Og endelig, når du ved, at hun er ved at falde for dig, kan du gøre hende kysse dig på læberne. Hvordan? Blot sige til hende "du sandsynligvis ikke er sådan en god kysser" dette vil sætte en udfordring i hendes sind, og kvinder elsker udfordringer. Dette vil gøre magi for hende. Så fortæl hende "luk øjnene", og komme tættere på hende, ligesom du ville kysse hende, men gør det ikke endnu. En anden magisk bevægelse, der vil gøre hende ønske dig meget mere. Til sidst vil du få et kys.

Tips

 • Tillid er meget vigtigt! Brug et lige kropssprog og en stærk tone stemme!
 • Aldrig blev en lav status mand, hvis du tror, ​​at hun elsker dig!
 • Find hvad hun kan lide, og give hende kun en smag! Dette vil holde hende tørstige og interesseret i dig
 • Aldrig undskylde for, hvad du er. Bare vær dig selv og nyd det!
 • Være interessant, sjov, uforudsigelig, mystisk!
 • Vær forsigtig, når flirte med andre piger.
 • Aldrig forsøge at bruge penge til hende, medmindre du ved, at hun er forelsket i dig.

Advarsler

 • Den risiko er ved at miste dit venskab med hende, så vær forsigtig.
 • At være uforudsigelige og mystiske kan være meget svært, da hun kender dig godt. Men du behøver ikke blive afskrækket, i stedet ser dette som en måde at perfektionere dine evner!