Wkadk

Hvordan skal man behandle forelsket i din bedste ven (for fyre)

Hvis du er en af ​​de fyre, der er begyndt at have følelser for din kvindelige bedste ven (eller bare en veninde), kan disse instruktioner hjælpe. Beskæftiger sig med det kan være meget hård, især hvis du finder hun ikke føler på samme måde om dig.

Steps

Hvordan skal man behandle forelsket i din bedste ven (for fyre). Vurdere dine personligheder.
Hvordan skal man behandle forelsket i din bedste ven (for fyre). Vurdere dine personligheder.
 1. 1
  Vurdere dine personligheder. Er de kompatible? Du har sandsynligvis set din bedste ven i et forhold med en anden person før. Er de flirtende med andre mænd, selv når de ikke er single eller bliver de all-forbruges i et forhold med nogen? Undersøge deres (og din egen) fælles træk, når dating nogen, og se om du kan håndtere dem.
 2. 2
  Se på dine vaner. Er hun gøre ting, som helt irriterer dig (og omvendt)? Hvis det er tilfældet, vil chancerne for varig i et langvarigt forhold blive påvirket. Irriterende vaner er nemme at børste over for et par måneder, før de bliver alt du bemærke.
 3. 3
  Forstå dine evner til at gå på kompromis. Der er langt mere at give-and-take i et forhold end der er i et venskab. Kan du virkelig rumme hinandens ønsker og behov? Kan du gøre det modent?
 4. 4
  Vurdere dine evner til at stole på. Hvis du allerede er bedste venner, du allerede vidste hinandens hemmeligheder og nogle meget personlige oplysninger om hinanden. Kan du har tillid til din ven ikke at falde i kærlighed med en anden igen eller anvende disse oplysninger imod dig, hvis du bryde op?
 5. 5
  Forstå attraktion. Hvis tiltrækning er for det meste fysisk, kan en slynge ikke være værd at beskadige sådan et nært venskab over. Hvis du ikke ønsker at risikere den mentale del af dit forhold, se på at finde en tilfældig sexpartner andetsteds.
 6. 6
  Observere, hvis hun har de samme følelser for dig. Husk, hun måske se på dig som en bror figur og derefter blive chokeret, når du fortæller hende, hvordan du føler om hende. Dette kunne ødelægge alt, men det kan også gøre forholdet bedre. Afveje risici mod mulighederne. Vær forsigtig med at komme ud for pludseligt eller åbent. Ligegyldigt hvad du har at sige, er der altid en blid måde at sige det.
 7. 7
  Tag dig god tid. Må ikke fortælle hende det samme. Drop subtile kommentarer som: "Du ved, vi har været venner i lang tid," eller "Hvad ville jeg gøre uden dig?" Der er hovedsagelig harmløse skærme af hengivenhed mod hende. Du skal dog ikke slippe dem for ofte, fordi du vil risikere at blive alt for indlysende.
 8. 8
  Tilbringe noget tid sammen. Nyd de samme aktiviteter, du altid har som bedste venner. Vis hende, at du er sjov at være omkring.
 9. 9
  Brug humor. Hvis du både har en sans for humor, fortæller hinanden vittigheder du kan lide. Det tjener til at underholde jer begge (og hvis du er heldig, kan du få følelsesmæssigt lidt tættere, før du selv ordentligt indse). Hvis du har en intern joke, bruge den, når det passer til situationen.
 10. 10
  Være der for hende. Det er vigtigt at forstå, hvad hun har brug for. Hvis hun ønsker en skulder at græde ud ved, at tilbyde en. Hvis hun er koldt, udlåne din jakke. Over tid, hun er bundet til at bemærke, hvor stor du er. Du er nødt til at sørge for hun ser, hvad en stor kæreste, du ville gøre og begynder at tænke tanken selv. Husk at være der for hende, fordi du holder af hende, ikke fordi du forventer noget til gengæld.
 11. 11
  Vær tålmodig. Hvis du er heldig og kompatible, vil tingene fungerer. De fleste forhold er lavet lang tid i forvejen, og venter bare på at ske.
 12. 12
  Fortæl hende, hvordan du føler. Det er ofte lettere for en fyr end en pige, fordi de fleste piger er temmelig hensyn af følelser. Giv hende en chance for at forstå dig, og når du tror, ​​at tiden er inde, fortælle hende, hvad du synes. Selvfølgelig kan du risikere at ødelægge og / eller miste dit venskab, eller i det mindste ændre det, selvom du ikke ønsker at. Men hvis det viser sig heldig, så hun vil være endnu mere hensynsfuld over for dig og dine følelser.
 13. 13
  Vær forberedt på afvisning. Hvis hun ikke ender lide dig tilbage, forblive cool. Vær afslappet og forsøge ikke at lade venskab komme akavet. Prøv at få tingene tilbage til den måde de var før.

Tips

 • Oddsene er i din favør, hvis du bare fortælle hende dine følelser. Ofte gange, piger er tilbøjelige til at falde for deres tætte fyr venner.
 • Hvis du vælger at fortælle hende, hvordan du føler, mens hun har en kæreste, forventer det værste. Det er usandsynligt, at hun vil slippe ham for dig. Uanset hvad du gør ikke forsøge at splitte dem op, hvis hun synes tvivlsomt om hendes forhold med hendes kæreste dens ikke en tid til at gøre dem tvivler blomstre du vil være den, der kommer ud værste. Prøv så meget som du gerne vise hende, hendes kærestes negativer hun vil forsvare ham til døden og være den første til at fornærme ham. Glem ikke dit venskab, det er nemt når du har disse følelser til at glemme, hvorfor du blev forelsket i din bedste ven i første omgang. Hvis du ikke er forsigtig, vil du ikke bare mister den pige, du elsker, men også din bedste ven.
 • Hvis du stadig ikke har kunnet fortælle hende efter en lang periode, kan du finde dig selv i situationer, hvor du taler en masse mindre til hinanden, hvis overhovedet. Bryde isen. Når tiden er inde, og du to er alene i et godt sted, gå ud og tale med hende. En god opener ville være noget lignende, "Er jeg bare forestille dette eller er du undgår mig?" Se hvordan hun reagerer. Er hun forsøger at holde samtalen så kort som mulig, eller er hun tale åbent?
 • Tag dig god tid. Hun er ikke ligesom enhver anden pige, fordi hun sandsynligvis fortæller dig alle hendes hemmeligheder. Hvis du overraske hende, kan hun være virkelig flov. Måske hun bare vil have dig til at være hendes ven.
 • Hvis hun udtrykker nogen negative følelser, betyder det ikke, at hun ikke kan lide dig direkte. Måske har hun aldrig tænkt jer to dating. Hun faktisk muligvis tid til at tænke over det. Må ikke blot sige, at du var kidding! Hun vil enten se gennem din løgn, eller tror det er en grusom spøg.
 • Hvis du beslutter dig for at fortælle hende, sige noget om det er okay, hvis du bare ønsker at være venner, og at du kan komme over det, hvis hun ikke føler, at vejen. Fortæl hende, at du ikke kunne holde det for dig selv længere, men du kan håndtere det, hvis hun ikke føler på samme måde.
 • Hvis du kommer til at fortælle hende dine følelser, tale med hende personligt. Brug ikke SMS-beskeder eller e-mails. Må ikke fortælle hende i offentligheden, fordi hun kunne få meget flov. Også gør det ikke drukket, fordi det vil være meget akavet næste morgen, især hvis ingen af ​​jer kan huske.
 • Læse artikler, der giver rådgivning til piger på forelskelse med din bedste ven. Du kan derefter se, hvad hun kunne være på udkig efter.
 • Det er meget svært at holde dine følelser indeni, når du er ung, så du kunne have givet hende en masse tegn på, at du er interesseret længe siden. Hun kunne engang vide det og bare være at skjule det.
 • Øv nogle ridderlighed. Åbn en dør for hende eller indføre hende til nye venner og bekendte, når man går.
 • Sætter pris på dit forhold som venner. hende, aldrig gøre hende beklagelse noget, og være der for hende. Du har fået chancen andre ville dø for.
 • Når og hvis de bryder op, ikke give hende den opmærksomhed hun ønsker. Være der for hende en lille smule, og derefter gå tilbage til at være hendes gode ven. Hvis du taler til hende, mens hun er i forholdet, eller lige efter det er overstået, vil du blive hængende i den ven zone.
 • Hvis du har den slags åbent venskab, hvor du også diskutere din kærlighed liv, og hun spørger, om du har nogen på dit sind sidst, eller hun beder dig om en pige du tidligere dateret eller at du viser interesse for, så henkastet sige " Nej, egentlig ikke. Bare dig. Jeg har tænkt over, hvor varmt du er. " Grine og sige, at du laver sjov. Lidt vittigheder gerne, at lette stemningen og kan gøre det lettere at gå videre til at tale om dette emne. Når du laver en slags joke som dette, så prøv at fortælle hende, at du har nogen i tankerne, og du er åben for at finde nogen nye.
 • Må ikke være usikker eller desperat. Dette slår enhver dame. Udvikle tillid, men pas på ikke at glide til arrogance enten.
 • Hvis hun får en kæreste i den tid, du forsøger at være sammen med hende, være rart for hende, og der for hende. Sæt dine planer om at forfølge noget videre på hold.
 • Køb tøj, du finder stilfuld og komfortabel, og bære dem så ofte som muligt.
 • Hvis du ikke er naturligt sjov eller spændende, søger en person, der er, og hvem der er villig til at hjælpe dem, der har brug for det.
 • Du vil føle sig trist i løbet af denne tid, men lad det ikke komme til dig, og lad hende ikke se det! Prøv at picking up andre piger. Hun vil bemærke, at, og kan få meget jaloux.
 • Hvis du udtrykke dine følelser og hun ikke reagere positivt, glider væk fra hende for lidt. Dette vil være meget svært, men det er det værd. Hun vil mærke, at du er lidt distant.She måske indse hun har savnet dig og dit venskab kan derfor blive genoprettet.

Advarsler

 • Selv hvis du får sammen, kan dette betyde fuldstændig undergang for venskab. Du kan få sammen, men hvad nu hvis du bryde op senere? Selvom det er gensidigt, ville du være at se din tidligere kæreste i armene på andre mennesker. Hvordan ville det gøre du føler? Vær opmærksom på i fremtiden.
 • Hvis du fortæller hende, og hun er ikke interesseret, styre fri af gnide dine følelser i og forsøger at få hende til at elske dig. Du mister en meget god ven.
 • Dette kan være en meget vanskelig situation. Hvis du virkelig elsker hende, vil du vide i dit hjerte, og sandheden vil ønske at komme ud. Pick et godt tidspunkt til at fortælle hende, og det kan bare arbejde ud din måde.