Wkadk

Hvordan at være tilknappet

Har du nogensinde ønsket at have en stille og køligt tillid, der trækker folk ind? Hvis ja, så læs videre.

Steps

Hvordan at være tilknappet. Må ikke vise din smerte.
Hvordan at være tilknappet. Må ikke vise din smerte.

Opretholde en rolig eksteriør

 1. 1
  Undgå unødig dramatik. Steer klart af noget, der ikke er din virksomhed. Dette vil sikre, at du ikke vil blive fanget i andres følelsesmæssige uro. Det er yderst skadeligt for opretholdelse af en tilknappet opførsel. State dristigt, hvis du er nødt til, at du ikke vil blive fanget i xyz. Folk kan blive overrasket - endda vred tider - men de vil respektere din uvilje mod at tage parti i en konflikt, du holder noget om.
 2. 2
  Vær rolig. Lad ikke noget flæse dine fjer. Altid være forberedt på noget, der kommer din vej. Denne ro vil gennemsyre dine manerer og oversætte "cool" til offentligheden. Det signalerer til andre, at du har en vis distance, som tillader dig at flette ind og ud af livets sammenfiltrede spind uden at miste dine vitale cool.
 3. 3
  Må ikke vise din smerte. Hvem bekymrer sig om, hvad alle angiveligt hørt eller hvad rygter går rundt eller hvad folk så med egne øjne? Hvis du ønsker at være udenfor, skal du håndtere smerte med så meget og ynde som muligt. Hvis du kommer til at falde fra hinanden, så gør det i privatlivets fred for dit eget hjem. Har du ikke en opdeling i det offentlige.

Altid være sikker

 1. 1
  Tro på dig selv., Men husk altid, at arrogance vil gøre folk hader dig. En stille tillid ( ydmyge, men alligevel stolt af dig selv) vil endear folk til dig. Forestil dig en skala fra 0 til 10, hvor 0 er undertrykte og 10 er kæphøj arrogance. A 5, lugter i midten, er en sikker satsning. Men selv da, skal du ikke være genert over projektering mod en 7 eller 8 for at holde folk fra at tage dig for givet.
 2. 2
  Smil på tilfældige tidspunkter. Smilende er en stor stemning forstærker. Du vil føle sig bedre, og alle omkring dig vil føle sig bedre også. Det er også en god måde at vise verden, at du er godmodig og utrættelig. Et smil fortæller folk, at intet kan få dig ned.

Være mystisk

 1. 1
  Hold personer i mørke. Ingen behøver at vide, hvad du er op til, hvor du skal hen, eller hvad tid du vil vise op til en fest. Du behøver ikke at være lusket. Du skal blot holde din virksomhed til dig selv.
 2. 2
  Må ikke taler meget. Husk: less is more. Besvare spørgsmål, folk spørger, men ikke frivilligt noget mere. Må ikke tale, når du ikke har noget at sige. Og ikke fylde plads, når der er en pause i samtalen. Lad et nik tilstrækkeligt. Når du taler i større detalje, vil du opdage, at folk er mere tilbøjelige til at lytte, end hvis du skulle gå skyde din mund off ligesom der ingen i morgen.
 3. 3
  Være gådefulde. Hvis du er svært at regne ud, vil du virke mere interessant. Med alle midler, være åben og generøs omkring dine nære venner. Men opretholde en kappe af mystik omkring tilfældige bekendte.

Være respektfuld

 1. 1
  Altid behandle andre med respekt. Du kan være venlig og tilknappet på samme tid. Må ikke gøre nar af andres stil, tale, kultur, eller hvad. Behandl andre som ligeværdige, og du vil få respekt for alle, du møder.

Tips

 • Altid være hvem du virkelig er. Dette sikrer, at din fjernhed er så hjemmehørende i din karakter som muligt, og ikke kommer ud som tvangs-eller konstruerede.
 • Accepter, at nogle gange vil du ikke være udenfor. Lære af disse fejl.

Advarsler

 • Aldrig være smålig. Dette kan bringe dig fra "tilknappet" til "ryk" i et hjerteslag.
 • Må ikke ignorere folk, du ikke kan lide. Behandle dem koldt, besvare deres spørgsmål høfligt, men lad dem vide subtilt, at du ikke kan lide dem uden foroverbøjet til uhøflighed.