Wkadk

Sådan at fortælle din mor om din menstruation

Du går til badeværelset om morgenen og opdager, at når du skylle det, toilettet har blod i det. Du skylle det hurtigt og løbe ind i dit værelse. Du kigger rundt i panik, når du indser din mor har til at vide dette på et tidspunkt. Du prøver at fortælle hende, men du er alt for bange.

Steps

Sådan at fortælle din mor om din menstruation. Fortæl hende, at du har vigtige nyheder at dele med hende.
Sådan at fortælle din mor om din menstruation. Fortæl hende, at du har vigtige nyheder at dele med hende.

Fortæl din mor upfront og personligt

 1. 1
  Få din mor alene. Det kunne være, mens hun folde vasketøjet eller sætte øreringe i, det er bedst, når hun ikke gør noget. Prøv ikke at gøre det, når hun forsøger en ny opskrift i køkkenet eller forsøger at få din skrigende lillebror i bilen. Vælg et tidspunkt, når hun er rolig og afslappet.
 2. 2
  Fortæl hende, at du har vigtige nyheder at dele med hende. Sig: "Mor, jeg fik min menstruation" og smil til at lade hende vide, at du er tilfreds med nyheden. De fleste mødre vil være rolig og lykønske dig!
 3. 3
  Du kan fortælle din mor hele historien, om at have en dårlig eller god dag, og smide den i der kan lide nogen big deal. Talking hurtigt hjælper, især hvis du er impulsiv
 4. 4
  Hvis en eller anden grund din mor ikke er der, ligesom hvis hun er på arbejde, så fortæl din far. De fleste fædre ved alt om det, så hold ikke tingene tilbage, bare fordi han er en fyr!
 5. 5
  Hvis du ikke kan fortælle din far fortælle din tante eller endda din bedstemor, gå med det piger!

Skriv en note

 1. 1
  Efterlad din mor en note. Det kan læse noget lignende, "Mor, i dag fik jeg min menstruation! Måske kan vi få forsyninger på apotek senere? Jeg elsker dig." Eller hvis du er utilpas sætte som du kan sætte noget lignende "Mom jeg tror, ​​jeg startede min" dot i slutningen af ​​en sætning. "Put det, hvor ingen andre ville se det, fordi det er privat.
 2. 2
  Sæt note et sted hun (og kun hun), kan finde det. Et godt sted ville være i hendes makeup skuffe eller under hendes hovedpude.

Send en SMS-besked

 1. 1
  Hvis du får det derhjemme gå i skole og lade som om det skete i skolen og sende hende en tekst. Derefter derhjemme vil hun vide, og du kan spare dig selv kejtethed af samtalen. Hun vil sandsynligvis have købt dig noget.
 2. 2
  Hvis du har en mobiltelefon med tekstbeskeder kapaciteter, og din mor er ude, kan du sende hende en sms såsom "jeg fik min menstruation. Kunne du bringe hjem nogle puder eller tamponer? Thanks. Jeg elsker dig."

Gå på indkøb!

 1. 1
  Hvis du virkelig har svært ved at tale med din mor (eller hvis du bor, uanset årsag, med din far eller en mandlig slægtning), går dagligvarer med dem.
 2. 2
  Når du kommer til toiletartikler / sanitære del af butikken, afhente nogle puder eller tamponer og sætte dem i kurven.
 3. 3
  De vil få budskabet, og indse, du er virkelig vokser op.
 4. 4
  De vil sikkert tale til dig, når du kommer hjem, så vær forberedt på dette, men det er en rigtig god måde at åbne op for kommunikationslinjer, hvad der kan være en pinlig problem for nogle piger.
 5. 5
  Må ikke bekymre dig, kan altid stole på, mor!
 6. 6
  Buse det ud før du går et sted f.eks. til et venner hus. Dette vil give hende tid til at tænke over det, uden at det er så pinligt

Tips

 • Når leder efter en tid til at gøre det, er det bedst at vælge et tidspunkt, hvor I to er alene, eller når du normalt chat. For eksempel, når hun kommer til at sige godnat til dig, eller i bilen, når ingen andre er der.
 • Må ikke være flov! Alle piger gå igennem det. Det er en naturlig ting.
 • Hvis du vil have lidt tid, før du fortæller din mor, forsøge at finde hendes feminine produkter på din egen og bruge en. Prøv at kigge under vasken først, derefter eventuelle skabene nær toilettet, og derefter i badeværelset skabet. De fleste kvinder holder dem i en af ​​disse pletter, og det er næsten garanteret, at de vil være et sted i badeværelset.
 • Ved, at alle mødre har været igennem de samme ting!
 • Hvis du har en travl husholdning og ikke får tid til at tale med din mor og ikke ønsker at sige foran alle andre næste gang hun går shopping bede om at gå med hende. I bilen siger "Mum Jeg tror, ​​jeg har startet" du ikke behøver at sige periode, de forstår. På den måde kan du købe forsyninger, når du ankommer i butikken.
 • Prøv at være rolig selv. Før du fortælle hende, tag det roligt. Tag et brusebad, læse en bog, eller bare trække vejret! Sørg også for, du virkelig har det. Hvis du er sikker på, gå videre. Hvis du ikke er, skal du vente en dag eller to. Hvis du ser det igen, så tillykke! * Husk dog, at det måske er en god ide at vise din mor, så hun kan sørge for.
 • Husk at trække vejret og roligt. Måske øve det foran spejlet vil hjælpe.
 • Må ikke være bange for at tale med din mor eller andre kvinder. Hvis du føler, du ikke er klar til at tale med din mor endnu, eller ikke kan finde en tid til at tale med hende, så spørg din læge eller skole sygeplejerske. Husk, at de vil forstå, at de har alle været igennem de samme ting, når de var du alder.
 • Hvis du er for bange, så fortvivl ikke. Hvis du har en ældre søster, spørg dem, hvad hun gør. Du kan endda spørge din mor (Forældre er et vigtigt læringsredskab i denne forbindelse).
 • Du skal skrive en note til hende som en sidste udvej, fordi det kan være meget akavet, når du endelig tale med hende om det.
 • Blot sige, "Mor vi nødt til at tale".

Advarsler

 • Det er en dårlig idé at fortælle hele verden. Fortæl din mor, hvor andre ikke kan høre dig, og være sikker på ikke at forlade note tapede til køleskabet.
 • Det er ikke altid en god ide at vente en dag eller to, eller vente, indtil din mor er rolig og afslappet - hver pige er forskellige, og nogle piger kan have behov feminine forsyninger inden for mindre end en time at starte!

Ting du behøver

 • Puder eller tamponer, der nogensinde passer dig. Dette er den vigtigste ting!