Wkadk

Sådan få hardcore stil

Billede: love 25.jpgThis artikel vil vise dig hvordan man klæder og starte op i hardcore (HxC) stil / subkultur.

Steps

Sådan få hardcore stil. Bær dit hår på nogen måde, som du vil.
Sådan få hardcore stil. Bær dit hår på nogen måde, som du vil.
 1. 1
  Bær tilbehør. Bandannas er mest almindelige. Du kan sætte dem omkring dit ansigt, i baglommen, omkring dit hoved, og så videre. Du kan også bære baseball-kasketter, som regel en MLB baseball hold linje fra New Era. Stik er også meget almindelige. Prøv ikke at ligne en bestemt stil. Husk, at være hardcore handler om individualitet. Bare vær dig selv. Chancerne er, hvis du læser dette, bør du ikke være en "hardcore kid '. Bare vær dig selv.
 2. 2
  Bær tøj. Nogle almindelige temaer i skjorter, koncert skjorter, flannel osv. For bukser eller shorts, basket ball shorts, eller stramme cut-offs eller bukser. Tight betyder ikke nødvendigvis "Girl" bukser-bare bukser med en stram pasform. Som for sko, kan du bære skater sko, men Nike dunks og 6,0 sko er de mest populære. Men mens skater sko er en del af den stil, sørg for at de passer godt til moshing og HxC dans. Nogle store moshing sko er de Vans slip-ons. Også holde dine nøgler på en karabinhage på et bælte-loop.
 3. 3
  Bær dit hår på nogen måde, som du vil. Det kunne være kort, lang, meget kort, meget lang, skaldet eller punk. Hvis du har store målere, bør du barbere dit hoved.
 4. 4
  Udvikl din musiksmag. Det er bedst at spørge dine venner eller andre hardcore folk om, hvad musik, de kan lide, og for dig at gøre din egen dømmekraft efter at have lyttet til den. Udvikling af din smag af musik ved at værdsætte en liste er ofte subjektive og vanskelig. Når du udforsker hardcore musik, altid have et åbent sind. værdsætte musikken for hvad det er.
 5. 5
  Gå til shows. De fleste af de hardcore scene kan findes der. Trods en skamløs emo indsats "omskrivning historie", var sande hardcore kids, er og vil altid være moshing. Hvis du starter ud, gå til et show og se for mennesker, ikke bare hoppe i, fordi du vil højst sandsynligt se dum eller komme til skade. Nogle af disse shows kan temmelig syg, og du kan muligvis gå hjem med en brækket arm, afhængigt af bandet. Når dette er sagt, ved, hvornår du skal tilbage fra. Hvis du ved, der er en chance for, at du kan blive tilintetgjort, først da gør du wanna chill. men dette er ikke nogen undskyldning for ikke at komme i pit og kaste ned.
 6. 6
  Gør noget hardcore. At være hardcore handler ikke kun om musik og stil. Det handler om at gøre noget hardcore. Der er en fin linje mellem skøre og hardcore. Eksempel: Crazy er base jumping off the Grand Canyon. Hardcore er base jumping med en cykel og ingen faldskærm. Hardcore ting er ligesom at bygge hjemmelavede fyrværkeri, idet risiko og headbanging på alle shows. Lev det hardcore liv

Mere om påklædning hardcore

 1. 1
  SHIRTS Solid farve lang t-shirts, almindeligvis sort eller hvid, er gode til at kigge hardcore, men konservative. Den hardcore thug look er uden tvivl den "hårdeste" eller "hårdeste" look. Bands af denne genre inkluderer Madball, Skarhead og E-Town Beton. Dette look kan opnås ved passage over hardcore look (som vi vil forklare om kort tid) med hip-hop gangster udseende som populariseret af homies du gik til / gå i skole med. Et godt eksempel på, hvordan man kunne sporten dette udseende ville være en Madball shirt one size for stor, med en lang hvid tee (finde en på Champs eller din lokale atletiske butik, hvor homeboys shop) nedenunder. Parre det op med et par baggy jeans, og nogle Nike Cortez s (Chuck Taylors, eller en række af basketball sko er en mulighed, som er den solide sorte low-top Vans) sammen med en monteret New Era cap (holde mærkat på ). Band trøjer arbejde så godt, men kun for lokale indie eller metro bands. Shirts til de hardcore look, bortset band shirts, er ofte simple. V-hals kommer i stil. Layered Camis, eller tank toppe er populære. Nogle af de klassiske zebra og Cheeta prints er acceptable, men begrænset, fordi de er mere trendy for scenen stil. Shirts med ordene er okay, men kun vælge sætninger. (Hold Brutal skjorter bliver populære i deathcore scene, men hvis du ønsker at blive taget alvorligt ud over den Hot Topic crowd, undgå dette som pesten.) Hello Kitty er okay i meget meget små mængder. Denne tendens var over gjort af scene kids, og er nu en poser symbol. Men små ting, såsom en skjorte eller en halskæde er okay. Hold dig væk fra kranier og sådanne ting.
 2. 2
  Den grundlæggende hardcore look vil bestå af hættetrøjer parret op med jeans. Hardcore børn er ikke kendt for deres upåklagelig mode, og tilbehør er generelt på et minimum. Det er relevant at skelne hardcore fra "Metalcore" eller hvad er solgt til Hot Topic. Helt sort tøj, der har tendens til at gøre en ligne en ekstra i The Matrix er ikke en del af hardcore look. Mens Hot Topic kan være et godt sted at gå til band skjorter, bare ikke lade det være din gå til stedet. Det gør dig ikke en hardcore barn, det bare gør dig et indkøbscenter punk. Som jeg antager er ikke det udseende, du stræber efter, hvis du er på denne side.
 3. 3
  Hvis du vil have den modne, kollegiale (non-jock) hardcore fan look, europæiske beklædning hættetrøjer med pænt montering jeans fungerer godt, sammen med en flannel skjorte. Dette look kan gøre dig til at ligne en hipster, hvis det er stramt monteret, eller bare en stilfuld fyr, hvis det ikke er. Dette look krydser køn linjer såvel som scener, og når du rammer 21, du kan stadig fest med Snooki og The Situation og ikke ligne en Hot Topic blev detoneret på din røv. Til fodtøj, vil Nike Cortez sko ser ud af sted. Stick med klassiske, underspillet fodtøj, såsom Vans, Converse, og Toms sko som er meget populære, komfortabel og en nedskæring af overskuddet går til fattige børn.
 4. 4
  Bottoms Girls: Tendenser for bunde på hardcore stil er meget enkle. Plain skinny jeans er den bedste løsning. Typiske mørke vask, og nogle farver er acceptable, såsom grå eller mørk purpur. For posi hardcore look (bands i genren omfatter unge i dag, Bane, Comeback Kid, Vers, og temmelig meget noget band on Bridge Nine eller Rivalry Records), camouflage shorts er et must. SKO naturligvis de klassikere. Sort ballet lejligheder (for damerne), sort converse med hvide snørebånd, og slip af varebiler. Men den nye raseri også Nikes. Nike 6.0 og Nike dunks er meget meget populære, så sørg for at gøre dig falde i hardcore mængden.
 5. 5
  Makeup Makeup Makeup for hardcore piger er meget anderledes end. Brug dække op, det er et godt match for din hud tone. Eyeliner er et must, men ikke racoon stil. Hold det lys. Smokey grey øjenskygge er bedst, ingen lyse farver eller sort. Heavy mascara. Bleg eller naturlige læber, og ingen rødme. Denne makeup stil er meget enkel.
 6. 6
  TILBEHØR Hardcore børnene holde deres tilbehør simpelt som godt. New Era Monteret hatte er meget populære, bare vælge dit team og du er indstillet. Throwback New Era caps vil også få dig bonuspoint og nikker fra andre seje børn. Skrivning under kanten eller din hat er en ny trend. Populære halskæder er spurve, pistoler, knojern og diverse tilfældige genstande er de mest populære. Armbånd er normalt chunky plast bangels, hamp, eller brun chunky perler. Ringe er ikke en stor trend, men billige plast ringe, og klasse ringe er det bedste bud for piger. Bandanas hængende ud af baglommen er et plus, hvis du bor i et område, hvor militante straightedgers bor (hvis du bor i Reno, Nevada og er ikke kant, undgå den sorte bandana på alle omkostninger, som du kan være sprunget, hvis du er på den forkerte Vis). Studded bælter er ikke populære med dette udseende, massive sorte eller hvide bælter er god (hvis du sporten scenen ser ud eller gå til shows, hvor ingen er over 19), eller lineal bælter. (Naturligvis kun, hvis din straight edge) Neglelak er ikke populær, men hvis du kommer til at male dine negle gul, lilla, lys blå eller grønne er de bedste valg.
 7. 7
  PLUGS fleste hardcore kids, piger og fyre inkluderet, har stik. (Udmålte ører) Det er underforstået, at når du først begynder at strække ørerne, de starter i det små. Må ikke tale om dine stik, indtil de er en rimelig størrelse. (For piger, 7/16, for fyre 5/8)
 8. 8
  MySpace MySpace Aim ​​også er god, men har myspace. Gør din profil meget enkel og godt sat sammen, det er vigtigt. Må ikke tilføje hver scene dronning, fordi du ikke forsøger at være scene. Føj lokale bands til at få info for shows. Hvilket bringer mig også..
 9. 9
  MUSIK Her er en kort liste over hardcore til at få dig i gang, og jeg vil bryde det ned for dig i sub-genrer: Old school - Minor Threat, unge i dag, Bad Brains, Sick Of It All, Jorden krise. Straight Edge: Champion, Project X (også gamle skole), Carry On. Tough Guy - Hatebreed, Death Before Dishonor, Madball, Skarhead, Hoods, Ramallah, Blood For Blood. Kom godt i gang på dem. Gode ​​hardcore etiketterne Bridge Nine, Rivalisering, Deathwish, Eulogy, og syvende Dagger (en militant lige kant etiket). Du skal være slukket til en god start med disse kunstnere. Tjek dem ud på YouTube, downloade dem, eller hvis du kommer fra penge, købe dem. Gør dig selv en tjeneste og ikke lytte til musik, du virkelig ikke kan lide, fordi du tror det vil give dig hardcore points, det plejer. Enhver hård rock, alternative, powerpop, electronica, coversange, indie eller lokale, og de ​​fleste rap er acceptabel. En masse hardcore børnene gå i shows. Hvis du aldrig har været til en hardcore show, ikke gå alene. Hvis det er din første gang, du kan være undrende, hvorfor alle svinger deres næver og gør karate i pit. Hvis du har været til shows / store koncerter i andre genrer, IKKE eftertrykkeligt begynder at skubbe dem, ligesom det er Ozzfest hele igen, og du Wilding ud for Disturbed. Dette kan ende galt. Gå til YouTube og skriv Gangland FSU og se hvad der sker, når du beslutter at gå imod strømmen i en hardcore show. Hardcore er ligesom hockey og baseball, hvor det har mange uskrevne regler. Følg dem og du vil have en blast i din scene. Bryde dem, og... godt bare se Gangland FSU episoden og finde ud af.
 10. 10
  En del af at holde dette look på lås, handler delen. For at holde dette look skal du have personlighed. Du vil se en masse mennesker gå rundt, at få puffy og forsøger at være hård. Ligesom med alt andet i livet, er det vigtigt ikke at fake det for meget. Til sidst de virkelige hårde gutter vil bemærke, og de vil kalde dig ud. Eller bare kanon for dig i pit. Så vær dig selv! Hvis du har nørdede interesser, eller er ikke den mest maskuline fyr, det er fint. At være en down-ass hardcore barn er, i mangel af bedre udtryk, om at holde det ægte. Hvis du er en pige, som er en skræmt lidt kan være sød, men går over bord vil kaste dig ind i scene kid vognen. Du kan ikke handle hardcore, hvis du er bange for at træde op. Dette er det værste du kan gøre, får du dit lort beat.

Tips

 • Gør hvad du normalt gør. Du behøver ikke at ændre din personlighed.
 • Taler med bandets medlemmer på små shows er en god idé, men prøv ikke at være at forladt med dem, og ikke bare tale om bandet.
 • Må ikke knytte dig selv som en del af et mærke eller subkultur. Whites kører ikke rundt proklamerer de er hvide, ligesom du ikke bør gå rundt og fortæller alle, at du er hardcore.
 • Også hardcore er ikke alt om narkotika. Du kan hvis du vil, men de fleste er lige kant. Eller bare drikke eller ryge ciggs. Du kunne være hardcore for at have så mange venner, der gør den slags ting, og du ikke blive fristet og bare gøre, hvad du tror, ​​du skal gøre. Det handler om, hvad du synes er cool eller hvad din grænse er.
 • Tøj stil til hardcore kan variere voldsomt, lige fra punk til gangster. Bare giv det "hardcore" look.
 • Hot Topic har nogle gode band skjorter, men du har brug for at vide, hvad man skal kigge efter, men Merch borde på udstillinger er som regel bedre med flere af de mindre bands. hvis du synes cool, de nogle gange gør bedre tilbud (smide i en gratis mærkat / plakat eller en cd) de bands, at færre mennesker kender, jo bedre respekt fra andre hardcore kids. Jo mere underjordiske bandet er, jo bedre.
 • Bær band shirts til shows, men sørg for at de ikke er enorme og ikke bandet, der afspilles, bære en skjorte, der er en lignende genre som de bands, der spiller.

Advarsler

 • Som med alle subkulturer, er hardcore om individualitet og udtryk. Du besejre formålet med at være hardcore ved at gøre alt for meget af en indsats for at følge andre mennesker. Ordene "være sig selv" gå en lang vej.