Wkadk

Hvordan at trøste din kæreste, når hun er ked af

Endelig en guide med specifikke ting, du kan gøre for at trøste din kæreste! Ingen mere vage instruktioner om at fortælle hende at du elsker hende, det er klart og altid arbejde. Om hun er syg, trist eller bange, følge disse trin er sikker på at få hende til at føle sig bedre. Disse er søde, idiotsikker måder at muntre hende op og gøre dig hendes helt.

Steps

Hvordan at trøste din kæreste, når hun er ked af. Afledningsmanøvrer hende.
Hvordan at trøste din kæreste, når hun er ked af. Afledningsmanøvrer hende.
 1. 1
  Kramme hende. Hugging virker for enhver person, i enhver situation. Find et privat sted, hvor hun kan falde til ro og trække hende imod dig, men ikke kvæle hende. Stå fast, men blid-soft vuggende eller ryg klappe er fint, hvis du har været sammen et stykke tid. Pointen med hugging er at gøre hende føle sig sikre og beskyttede.
 2. 2
  Afledningsmanøvrer hende. Tal i en lav, blød stemme og slå hendes opmærksomhed væk fra hvad der er oprørende hende. Få hende til at tale med dig er godt, men en samtale er til tider umuligt, især hvis hun græder. Selvom hun ikke reagerer, kan du holde murren forsikringer i hendes øre.
 3. 3
  Spørg hende, hvad der er galt. Hvis hun ikke ønsker at fortælle dig, må du ikke presse hende. Men efter at have en idé om, hvad der forstyrre hende kan hjælpe dig med at lindre hendes frygt, sorg, osv.
 4. 4
  Light røre værker vidundere. Selv hvis du er bare en ven, disse fysiske hånd er så små, at de ikke vil synes alt kærlig. Hvis du holder hænderne bruge tommelfingeren til at gnide små cirkler på bagsiden af ​​sin hånd. Løb dig tommelfinger over hendes knoer har samme effekt. Placere en hånd på den lille af hendes ryg går sammen med det første skridt, og du kan forsigtigt holde hende imod dig på denne måde. Også prøve strøg hendes hår.
 5. 5
  Hav tålmodighed. Hvis din kæreste åbenlyst er hulkende, kan det tage hende et stykke tid til at græde sig ud. Fortsæt disse trin så længe som nødvendigt, indtil hun faldet til ro. Hun vil elske dig for det.

Tips

 • Husk, at dette handler om at gøre hende til at føle bedre, ikke en mulighed for dig at gøre dig selv mere attraktive i hendes øjne. Sørg hun accepterer alt hvad du gør og respekterer hendes grænser.
 • Prøv at finde et privat sted, hun bestemt ikke ønsker at blive set græde offentligt, og det vil hjælpe hendes fokus på dig.
 • Hvis hun er kortere end dig, er det altid sød at guffe hendes hoved under hagen, når du krammer. Husk, at hendes ansigt skal drejes til siden eller det vil ikke fungere.
 • Et andet udbud træk er at vippe hagen, så hun ser dig i øjnene.
 • Igen, små hånd! Eksperiment for at se, hvad hun kan lide bedst og hvornår. Hvis det er en skræmmende film, sætte din arm omkring hende og give et prispres kan være alt, det tager, men trøste en grædende pige er helt anderledes (Tip-once hendes tårer tørre op, kan du let slagtilfælde hendes kind eller spore hendes læber.)
 • Hvis du to er virkelig tæt, forsigtigt tørre tårerne væk. Det er normalt trøster en person og er en romantisk gestus efter en kæreste.
 • Nogle piger siger, at de ønsker at blive ladt alene, når de græder, selv hvis de ønsker at blive trøstet. Det er svært at sige, om de virkelig ønsker du gået eller ej, så hold afstand, men ikke gå alt for langt, da hun senere kan ændre hendes sind.
 • Svarende til sidste tip kan piger, der er bange / nervøse lyve om det og sige, at de ikke er. Hvis din kæreste gør dette, hun sandsynligvis ikke er så bange og din bedste chance er at gå med en drillende svar. Smil drillende og siger, "Bare rolig skat, Jeg beskytter dig" eller noget lignende. Det er et godt tidspunkt at spille op din 'bad boy' side.

Advarsler

 • Hvis hun ikke er den fine form, kan hun være flov over at blive set gråd eller benægte, at hun er ked af det. De fleste piger har brug for en skulder at græde ud ved, men hvis hun er ked at blive set ked af, så er det bedst at give hende, hvad hun vil, og berolige hende, at det er okay at græde eller være bange.
 • Hvis hun græder eller bange, måske hun ikke ønsker at tale om, hvad der generer hende. Må ikke skubbe hende for at få svar.
 • Vær forsigtig med at bruge humor til at lette stemningen. Hun kunne værdsætte din indsats, men det er meget muligt, at nogen vittigheder du knæk vil falde fladt.
 • Mens hugging er stor, kysse er ikke altid hensigtsmæssigt. Hvis hun ønsker at kysse dig, hun vil.
 • De fleste piger vil sætte dit forsøg på at trøste dem, men nogle foretrækker at være alene, når de er ked af det. Hvis de handler lide eller siger, at de ønsker at være alene, bakke ud og give hende noget plads. Må ikke gå for langt, fordi hun kunne ændre hendes mening senere.