Wkadk

Hvordan skal man behandle med en af ​​dine venner dating din crush

Så du virkelig gerne nogen, og måske du betroede en nær ven eller måske du holdt dine følelser for dig selv. Enten måde, person, du kan lide så meget... er nu dating din ven.


Hvad gør du gøre ved det?

Steps

Hvordan skal man behandle med en af ​​dine venner dating din crush. Afgøre, hvorfor din ven er dating dit crush.
Hvordan skal man behandle med en af ​​dine venner dating din crush. Afgøre, hvorfor din ven er dating dit crush.
 1. 1
  Afgøre, hvorfor din ven er dating dit crush. Er det fordi din ven faktisk kan lide din knuse? Er deres forhold mere afslappet? Eller gjorde denne ven blive involveret med din knuse for at såre dig?
 2. 2
  Beslut hvordan du vil reagere. Der bliver mest definitivt jalousi på din side, og du vil sandsynligvis blive såre for et stykke tid. Tillid kan også blive et problem. Beslutning om ikke at lade dine følelser løbe af med dig. Dette kan især være svært, hvis du er i din teenage år. Må ikke være bange for at bede om hjælp fra nogen, du stoler fuldstændigt! En forælder, rådgiver, eller en nær voksen ven ville være ideelt.
 3. 3
  Regne ud, hvis du ønsker at gemme dit venskab. Hvis du vil forblive venner med den person, der er dating din knuse, er du nødt til at handle nu. Evaluer dette venskab. Blev din formodede ven handler på en måde til med vilje såre dig? Vidste din ven vide om, hvordan du føler, retning af den person de er nu dating? Der er mange alvorlige spørgsmål at overveje. Hvis du beslutter dig for at afslutte forholdet til gode, skal du beslutte, hvordan du slå op med din ven.
 4. 4
  Start heling. Lidt gammeldags terapi aldrig skadet nogen. Faktisk er det kun det nogensinde hjulpet nogen! Tal ud af dine problemer med nogen, du stoler helt. Bare få det hele derude. Dette kan gøres ved at skrive et brev til dem, du er vred, eller du kan skrive en sang om den måde din følelse. Digte fungerer godt, også. Blot skrigende ind i en pude kan gøre underværker. I sidste ende, så husk at. Ikke at have et forhold med en person vil aldrig gøre din værdiløs. Hvis tingene ikke fungerede ud mellem dig og din knuse, hvad så? Deres tab! Og hvis din ven ikke respektere dig følelser, godt alt for dårlig for den person, de dater nu!
 5. 5
  Udfylde det tomrum. Uanset om du beslutter dig for at bryde det ud med din ven, er du stadig kommer til at miste nogen, at du holder af. Enten er din mister din formodede ven for godt, eller du simpelthen nødt til at give op på din knuse. At hurt kommer til at efterlade et tomrum. Du er nødt til at finde noget, der vil gøre du føler dig hel igen. Du kan lære at spille et instrument på din kirke eller Start træningen. Find noget, der gør dig glad. Du er for god til løbende at dvæle ved andre folks relationer!
 6. 6
  Flyt på. Komme derud og begynde at møde mennesker. Gå ud med nogle mennesker på en fredag ​​aften (ikke din knuse og din ven, en anden omgangskreds ville fungere godt her.) Løse ikke at tænke på din knuse længere. (Naturligvis dette vil tage tid, men behøver ikke bekymre dig! Du KAN gøre dette!) Fjern fra din tilstedeværelse noget,, der minder dig af dem. Det er en smertefuld, men helt nødvendigt skridt. Du er for god til at lade dette bremse dig ned. Hold dig i bevægelse, holde travlt og snart vil du opdage at du kan være dig selv igen.

Tips

 • Forstå, at du har et liv at leve. Folk kan komme og gå, men ikke ender selv lider på grund af en crush. Dine følelser vil falme til crush og blive erstattet med et andet. Må ikke ar selv permanent for en midlertidig situation.
 • Opsøge dine sande venner til at få dig gennem dette.
 • Hvis du bryder det ud med din ven, holde det på den måde. Det er ikke sundt til at gå tilbage og tilbage i og på / off forhold! Husk, du besluttet dette var den bedste ting at gøre, holde fast i dine kanoner.
 • Må ikke sved det, bare komme videre med dit liv!
 • Dating din BFF crush er okay bare sørg for at vide, hvordan du ven føler om det, hvis han / hun ikke kan lide det, du burde nok ikke dato ham / hende, hvis han / hun er okay med det, så er det okay at datere dem.
 • Frivilligt arbejde er en stor ting også! Det holder dig travlt, det er helt altruistiske og det gør du føler dig godt om dig selv.

Advarsler

 • Må ikke give dem nogen råd. Når de bryde op og tænke på alt, og de ​​vil bebrejde dig, og du kan miste dem begge.
 • Mens depression og vrede er helt normalt i en situation som dette, selvmordstanker eller voldelige tanker er ikke er! Hvis dette sker søge professionel hjælp med det samme!